Sta nosim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Posto niko nije prokomentarisao ja da pocnem, svidja mi se i haljina i ovo preko, ne znam kako bih ga nazvala... samo postoji problem ne svidja mi se kako ide zajedno... boje mi se ne uklapaju... :confused:

To preko je krzno...karamel braon boje...Nije naj srecnija kombinacija ali nije tragicno...Planirala sam bez ali se nebo tako smracilo,da mi je trebalo nesto preko.
Mislim da je live izgledalo mnogo bolje....

To preko je krzno...karamel braon boje...Nije naj srecnija kombinacija ali nije tragicno...Planirala sam bez ali se nebo tako smracilo,da mi je trebalo nesto preko.
Mislim da je live izgledalo mnogo bolje....

Pa pretpostavila sam da ga nisi planirala.. Nije tragicno slazem se, ali bi mi ljepse isla neka druga boja,mada je neobicna ova plava pa ni sama ne znam koju bih navela dok ne bih 'primakla pri haljini' siva bi isla mislim,crna i srebrna za vecernju varijantu.... ;)

Razumemo se.
Mada se meni cak ni izbor boja ne dopada.
Ruzna braon boja. Ne postoji ruzna boja, vec samo boja koja ti ruzno stoji. ;)

Retko kombinujem braon i crno, necu da kazem nikad jer ne mogu da se zakunem al retko jaaaaaaaaaaaako retko. To je zato sto to ne umes.

Uopste se ne osecam dobro kad spojim te dve boje.
Nekako su nepripadajuce.

"...nepripadajuce." :zcepanje: E sad vec zaista loopas do besvesti.:roll: Pratila sam ovu temu redovno i ne mogu da ne prokomentarisem tvoj smesni stav (a sve u kombinaciji sa tvojom odecom koju sam videla). To sto tebi manjka kreativnosti, problem je i u odevanju i u shvatanju lepog koje je mnogo shiri pojam od tvog vizuelnog dogadjaja... sputava te. Opusti se malo, sejo, pa ces nauciti da, kao i ja i jos mnogi objektivci ovde, odredis sta je lepo ili ne sasvim nezavisno od toga sta bi nosila ili ne. ;)

Trilijan

Jeeeeeeeeeeeeeeee super:heart::heart::heart:...nosila bih nosila bih...mirise na mene, like it

Macka Vracarka kao i obicno, prelepo, obozavam maxi haljine, boja je divna, stoji ti divno...:zaljubljena::zaljubljena::zaljubljena:....kuku samo ja bih makla krzno jer doticno ne nosim ali stvar izbora

...zavisi koja crna i koja braon, ona sjajna i jarka crna u kombinaciji sa cokoladnom braon (braon sa primesom tople crvenkaste) je fantasticna kombinacija u modnom svetu poznata kao njujorska kombinacija, crna spojena sa oker braon, dakle braon sa primesom zute, takodje lepo idu zajedno...

Poslednja izmena:
Danas opusteno skroz
Ona moja ljubicasta tunika i preko tanka jakna
Dole ravne braon sandale sa sitnim vezenim sveticima (zatvoreni prsti)
Cera mi rekla bas ti lepo tako

attachment.php

U pravu je tvoja ćera, baš ti lepo tako. :)
Pozdravi je puno i reci joj, da ti u ime lepote odevanja posvećujem sledeći stih:

Od kolevke pa do groba,
najlepše je sanitarno doba. :mrgreen:

Pa pretpostavila sam da ga nisi planirala.. Nije tragicno slazem se, ali bi mi ljepse isla neka druga boja,mada je neobicna ova plava pa ni sama ne znam koju bih navela dok ne bih 'primakla pri haljini' siva bi isla mislim,crna i srebrna za vecernju varijantu.... ;)
Haljina je ljubicasta,i moze lepo da se kombinuje sa ruzicastom,sa tirkiz,naravno i sa srebrnom..ali nemam takvih pelcova;)
Ja ovo krzno jako volim i nosim ga cak i uz trenerku zimi...Sad je posluzilo,silom vremenskih (ne) prilika;)

"...nepripadajuce." :zcepanje: E sad vec zaista loopas do besvesti.:roll: Pratila sam ovu temu redovno i ne mogu da ne prokomentarisem tvoj smesni stav (a sve u kombinaciji sa tvojom odecom koju sam videla). To sto tebi manjka kreativnosti, problem je i u odevanju i u shvatanju lepog koje je mnogo shiri pojam od tvog vizuelnog dogadjaja... sputava te. Opusti se malo, sejo, pa ces nauciti da, kao i ja i jos mnogi objektivci ovde, odredis sta je lepo ili ne sasvim nezavisno od toga sta bi nosila ili ne. ;)

Ja sam primetila da se Mirki skoro nikada nista ne svidja...

Boze Jeko a sto se ti uvredi sto se meni ne dopada kombinacija crno braon .
Nisam vredjala zenu nisam rekla da ne treba da se nosi nego da ja ne nosim i da se ne osecam dobro sa tim .
Meni je nepripadajuce !

Kao sto nikada nisam napisala na ovoj temi da je nesto lepo ili manje lepo vec iskljucivo da se meni ne dopada. To sto se meni ne dopada ne mora da bude ruzno niti je obavezno ono sto se meni dopada lepo.

Ne vidim sto si upala u vatru i pocela da bljujes ???
Kao sto ja postujem i to sam jedno par hiljada puta naglasla tvoje lepo tako ocekujem i od tebe da postujes moje lepo a ne da ga snizavas kao manje lepo od lepog.

Vrati se malo u nazad , ja nikada nisam napisal anikome da se obukao ruzno il da je nesto na njemu ruzno.

Vrlo vodim racuna i u zivotu i na forumu sta cu da napisem , trudeci se da ako mi se nesto ne dopada ne kazem to , jer izbor je pravo pojednca i to sta ce obuci je njegov izbor ko sam ja da mu kazem da je to nesto ruzno ili lepo.

Te prema tome....ja nemam nameru da prestanem da komentarisem oblacenje drugacije nego do sad. Isto kao sto nemam nameru da menjam svoj stil koji nazivas nekreativan samo zato neko tako misli....to sam JA!

Imas izbor ...da nastavis da citas moje komentare i da prevrces ocima ne podrzavajuci ih ili da ih ignorises.

A ja imam izbor da uvek kazem sta mislim o necemu ovde trudeci se da ne uvredim niciji lik i delo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back