Šta nosim danas - Vol. 2

Hvala Čajld, hvala Hani! :)

Marina, jako lepa i elegantna kombinacija. :ok:

Ja danas (malo sam agli, pa sam spojlerisala pikčr :lol:). :malav:

546499_174149269387955_2026477723_n.jpg

imaš lepše spojlere od Mercedesa

nije baš od danas, ali od ovoga leta, a danas čistim telefon :P
Ovo ste već videli čini mi se...
scaled.php

Ovo je zamišljeno kao Merlilin Monro sreće Keri Bredšo. Izgleda čudno ali ja sam se super zabavljala u ovome. Samo mi je prevelika torba bila višak, ali šta ćeš, nosila sam neke stvari u njoj.
scaled.php

E ovo je bilo za u neku šetnjicu verovatno. Inače ovo haljinče se ispostavilo kao najbolje rešenje za velike vrućine.
scaled.php

Ovo sam nosila na bazen, s tim da je slikano kad sam se vratila kući pa je zato majica izgužvana a ja crvena. Ustvari sam isprobavala maramu u pokušaju da zaličim na Supermena :P
scaled.php
scaled.php

Znam, ne stoje mi šorcevi, sama sebi sam smešna u njima :(

Ovo sam nosila na jedan izlazak. Mislim da je bila letnja Dobrila u pitanju. Majicu sam kupila taj dan u PS-u i boje su mi bile diiivne pa sam morala da ih isprobam isto veče.
scaled.php
scaled.php

I ova je od pre neki dan, kad je ono naglo zahladnilo. Rešila sam da se malo igram. Verovatno vam se neće svideti, al šta da vam radim, takva sam kakva sam :P
scaled.php

Eto.
Očistila telefon, malo vam zagorčala život sa teškim otvaranjem moje gomile slika i kasnijim naprezanjem očiju u pokušaju da definišete koju šućmurastu boju nosim, verovatno... Izvinite unapred.

nije baš od danas, ali od ovoga leta, a danas čistim telefon :P
Ovo ste već videli čini mi se...
scaled.php

Ovo je zamišljeno kao Merlilin Monro sreće Keri Bredšo. Izgleda čudno ali ja sam se super zabavljala u ovome. Samo mi je prevelika torba bila višak, ali šta ćeš, nosila sam neke stvari u njoj.
scaled.php

E ovo je bilo za u neku šetnjicu verovatno. Inače ovo haljinče se ispostavilo kao najbolje rešenje za velike vrućine.
scaled.php

Ovo sam nosila na bazen, s tim da je slikano kad sam se vratila kući pa je zato majica izgužvana a ja crvena. Ustvari sam isprobavala maramu u pokušaju da zaličim na Supermena :P
scaled.php
scaled.php

Znam, ne stoje mi šorcevi, sama sebi sam smešna u njima :(

Ovo sam nosila na jedan izlazak. Mislim da je bila letnja Dobrila u pitanju. Majicu sam kupila taj dan u PS-u i boje su mi bile diiivne pa sam morala da ih isprobam isto veče.
scaled.php
scaled.php

I ova je od pre neki dan, kad je ono naglo zahladnilo. Rešila sam da se malo igram. Verovatno vam se neće svideti, al šta da vam radim, takva sam kakva sam :P
scaled.php

Eto.
Očistila telefon, malo vam zagorčala život sa teškim otvaranjem moje gomile slika i kasnijim naprezanjem očiju u pokušaju da definišete koju šućmurastu boju nosim, verovatno... Izvinite unapred.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah zasto nosis saamo sucmuraste boooooje?
leeeeeeeto je

iskreno bih voleo da je vidim u farmerkama i obicnoj majici na bretele

Verovao ili ne, mislim da ću ti uslišiti želju. I okačiti ovde, naravski. Patike-farmerke i majica na bretele.
Samo još da nađem odgovarajuću majicu.
I da požurim malo sa ovom akcijom, dok ne zahladni, inače kad zahladni moraće neka alternativa za bretele....

Hvala svima na lepim komentarima.

Naterasi, daltonisto, dobro jutro i tebi i hvala za ono "ispala iz neke fore" :p

Moj apsolutni favorit! Divno! Ovo mi je fantastique! :heart2:
To je zato što voliš PS Fashion, hehe! Moram druge štikle da nabavim za tu kombinaciju. Ove su mi skroz demode, a nije ni čudo pošto su iz kolekcije leto 2008. Dogodine ih više neću nositi iako ih još volim. :(
Nosila danas, sada već juče (uz bele nanulice):

296510_174586226010926_1042582683_n.jpg
Ovo može da prođe ko venčanica čak. :) Dobro ti stoji ovaj dekolte. Meni se taj tip dekoltea baš sviđa, ali sam ja premršava za njega nažalost :(
Pogledajte prilog 251944

Ja juce,prijatna setnjica na Kalemegdanu! ;) I opet ja u istim farmerkama :rotf: Mozda torba malo odskace od kombinacije, ali sta je tu je. :D
Ti si iz Beograda? Ja mislila da si Crnogorka. Ne odskače, dobra je torba. :D

Verovao ili ne, mislim da ću ti uslišiti želju. I okačiti ovde, naravski. Patike-farmerke i majica na bretele.
Samo još da nađem odgovarajuću majicu.
I da požurim malo sa ovom akcijom, dok ne zahladni, inače kad zahladni moraće neka alternativa za bretele....

Hvala svima na lepim komentarima.

Naterasi, daltonisto, dobro jutro i tebi i hvala za ono "ispala iz neke fore" :p
ne patike ajde nek budu stikle..i ne mora bretele..nek bude bela moze i dugacak rukav..ali da bude sve uz telo..i svako ce ti reci da ti to bolje stoji i da si mladja 10 god videces

ne patike ajde nek budu stikle..i ne mora bretele..nek bude bela moze i dugacak rukav..ali da bude sve uz telo..i svako ce ti reci da ti to bolje stoji i da si mladja 10 god videces

ne može štikle. Imam strava patike za uklapanje.
Ovo za belo, sve uz telo ću još da razmislim, znaš. Nema dodatnih uslova kasnije. Šta si zadao prvo, to ti je, nema predomišljanja! Mislim da ima stavka u Zakonu o planiranju i izgradnji koja ovo jasno definiše. Ili je to u Ustavu. Nebitno, glavno dodatne zahteve mimo projektnog zadatka ne prihvatam.

To je to, odoh ja da radim svoj posao, dok me još drži ovaj projektni mod

Back