Bambina
Buduća legenda
- Poruka
- 25.036
Trilijan, Lola, hvala najlepše na savetima!
Slažem se, super zvuče, dopadaju mi se i primeniću ih!
Slažem se, super zvuče, dopadaju mi se i primeniću ih!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala Čajld, hvala Hani!
Marina, jako lepa i elegantna kombinacija.
Ja danas (malo sam agli, pa sam spojlerisala pikčr).
![]()

nije baš od danas, ali od ovoga leta, a danas čistim telefon
Ovo ste već videli čini mi se...
![]()
Ovo je zamišljeno kao Merlilin Monro sreće Keri Bredšo. Izgleda čudno ali ja sam se super zabavljala u ovome. Samo mi je prevelika torba bila višak, ali šta ćeš, nosila sam neke stvari u njoj.
![]()
E ovo je bilo za u neku šetnjicu verovatno. Inače ovo haljinče se ispostavilo kao najbolje rešenje za velike vrućine.
![]()
Ovo sam nosila na bazen, s tim da je slikano kad sam se vratila kući pa je zato majica izgužvana a ja crvena. Ustvari sam isprobavala maramu u pokušaju da zaličim na Supermena
![]()
![]()
Znam, ne stoje mi šorcevi, sama sebi sam smešna u njima
Ovo sam nosila na jedan izlazak. Mislim da je bila letnja Dobrila u pitanju. Majicu sam kupila taj dan u PS-u i boje su mi bile diiivne pa sam morala da ih isprobam isto veče.
![]()
![]()
I ova je od pre neki dan, kad je ono naglo zahladnilo. Rešila sam da se malo igram. Verovatno vam se neće svideti, al šta da vam radim, takva sam kakva sam
![]()
Eto.
Očistila telefon, malo vam zagorčala život sa teškim otvaranjem moje gomile slika i kasnijim naprezanjem očiju u pokušaju da definišete koju šućmurastu boju nosim, verovatno... Izvinite unapred.
Ali UOPSTE joj ne pristaju previse je bleda za njih i izgleda dosadno u njimaVerovatno joj pristaju te boje spram nijanse puti, ociju i usana...zasto da ne, meni je tuzno kad covek juri trend bez da razmisli kako isti pristaje njegovom licu a ne samo telu.
Meni se najvise dopadaju druga i poslednja fotografija.

ma daa bre, ovako izgleda kao da je ispala iz neeke foreiskreno bih voleo da je vidim u farmerkama i obicnoj majici na bretele
...kako kome, meni nije dosadna. Nije mi dosadan ni covek koji nosi samo jednu boju ako ume da je nosi. U oku posmatraca je najveci deo price o modi.
Nosila danas, sada već juče (uz bele nanulice):
![]()

Mozda torba malo odskace od kombinacije, ali sta je tu je. Nosila danas, sada već juče (uz bele nanulice):
![]()
Pogledajte prilog 251944
Ja juce,prijatna setnjica na Kalemegdanu!I opet ja u istim farmerkama
Mozda torba malo odskace od kombinacije, ali sta je tu je.
![]()
iskreno bih voleo da je vidim u farmerkama i obicnoj majici na bretele

Ovo sam nosila na jedan izlazak. Mislim da je bila letnja Dobrila u pitanju. Majicu sam kupila taj dan u PS-u i boje su mi bile diiivne pa sam morala da ih isprobam isto veče.
![]()
![]()

Bejbi, farmerice!Pogledajte prilog 251944
![]()

Thank you, girly!Lijepo!![]()
![]()

Wow, samo jedna reč - hvala!wow samo jedna rec za ovo PRELEPO
To je zato što voliš PS Fashion, hehe! Moram druge štikle da nabavim za tu kombinaciju. Ove su mi skroz demode, a nije ni čudo pošto su iz kolekcije leto 2008. Dogodine ih više neću nositi iako ih još volim.Moj apsolutni favorit! Divno! Ovo mi je fantastique!![]()

Ovo može da prođe ko venčanica čak.Nosila danas, sada već juče (uz bele nanulice):
![]()
Dobro ti stoji ovaj dekolte. Meni se taj tip dekoltea baš sviđa, ali sam ja premršava za njega nažalost 
Ti si iz Beograda? Ja mislila da si Crnogorka. Ne odskače, dobra je torba.Pogledajte prilog 251944
![]()
ne patike ajde nek budu stikle..i ne mora bretele..nek bude bela moze i dugacak rukav..ali da bude sve uz telo..i svako ce ti reci da ti to bolje stoji i da si mladja 10 god videcesVerovao ili ne, mislim da ću ti uslišiti želju. I okačiti ovde, naravski. Patike-farmerke i majica na bretele.
Samo još da nađem odgovarajuću majicu.
I da požurim malo sa ovom akcijom, dok ne zahladni, inače kad zahladni moraće neka alternativa za bretele....
Hvala svima na lepim komentarima.
Naterasi, daltonisto, dobro jutro i tebi i hvala za ono "ispala iz neke fore"![]()
ne patike ajde nek budu stikle..i ne mora bretele..nek bude bela moze i dugacak rukav..ali da bude sve uz telo..i svako ce ti reci da ti to bolje stoji i da si mladja 10 god videces