Šta nosim danas - Vol. 2

Ova suknja zaista oduševljava, bebice! :D
Odlično ti stoji!

Ma, pusti to kako ispadaš na slikama, i ja sama ponekad, kao na ovoj poslednjoj, npr., ispadnem pfff. :lol:

Mada mislim da si fino ispozirala i da malo lupaš kad se žališ na fotka-rezultat. :)

Obuća i suknja mi idu kao poručeno u kompletu, rekla bih da je zapravo tašna ta koja odudara.

Uh joj, hvala bejbic! :heart:
To za fotka rezultat sam rekla, jer nisam stvarno ovolika. :D Mislim ovaj dio oko struka, stomak... nekako sam smjesna samoj sebi. :D
Hmmm, vidis, to za tasnu si mozda u pravu, ali nemam ideju koja druga, tj kakva druga bih mogla ljepse da se uklopi.

Ja sam se nedavno letos slikala sa maminom Mona tašnom, ako je se sećate, Sehnsucht mi reče kako je tetkasta, a šta ja mogu... :lol:

U pravu je cura,, nije za mene, ali u tom trenutku je uz cipele i kombinezon bila jedina prihvatljiva solucija.

Ili ona, ili da stvari nosim u rukama. :lol:

Ja sam se nedavno letos slikala sa maminom Mona tašnom, ako je se sećate, Sehnsucht mi reče kako je tetkasta, a šta ja mogu... :lol:

U pravu je cura,, nije za mene, ali u tom trenutku je uz cipele i kombinezon bila jedina prihvatljiva solucija.

Ili ona, ili da stvari nosim u rukama. :lol:

E, pa bas to, a jos ako nesto volis ( kao ja ovu torbu), onda ces to nositi uz sve, pa marak se i ne slagalo uz sve ostalo sto imas na sebi. :D

Pogledajte prilog 252011

Fotografije je bezveze, a kombinacija isto tako nije odmakla. Ali, ne moram uvijek kaciti one ljepse, moze neka i nesto ovako. :D Plutarice se definitivno ne uklapaju, ali je ovo bilo oblacanje na brzinu, tj prvo sto sam uzela iz omrara. i + sto na slici izgledam mnogooo deblje, nego sto jesam.

ustvari meni se majica ne uklapa u celu pricu a cipelice i suknja su odlicni.....nisam ljubitelj crne boje na leto, nekako je preozbiljna

Kombinacija koju sada kačim je čisto jer imam sličicu pri ruci da vam pokažem šta nosim, daleko od toga da je imalo spešl. :lol:

Majica je za spavanje, Extreme Intimo, ali ja je nosim i ovako, jer mi je prosto super sweet & I don't give a damn! :cool:

Šorčić je P....S....Fashion, namenjen girly kombinacijama uz potpetice, ali mi se baš nešto oblačio jer je lep kontrast uz preplanule noge, ovako svetao i než.
I udoban za deset, na skali 1 - 10.

Torbica, koju moj tata naziva pijačnim cegerom, je iz Accessorize-a i obožavam je, iznutra je puuuna leptirića, ma, precakana je!

Kamera je loša, pa se šuntavo (ne) vide detalji i boje, al' šta da radim.

To vam ješto vam je. :lol: :cao:

Odoh u Maxi, baj, baj, drugarice!

xoxo

P. S. Neka gaspojler, ne bih da "iskačem":

582806_175088742627341_794470770_n.jpg

Trilijan, Lola, hvala najlepše na savetima!
Slažem se, super zvuče, dopadaju mi se i primeniću ih! ;)

Nema na cemu :)
Jako ti je lijepa oni bijela haljinica, sve sa cipkicom, boli glava :D

@ Trilijan
Kao i uvijek, sve super, iako nosis malo zagasitije boje, ja te ne bih mogla zamisliti u drugacijim. Mada, ti ova pinkicanstvena majcica na farke jalo lijepo stoji :D

@ Sehnsucht Dopada mi se kombinacija i baletanke kao detalj koji dominira kombinacijom :D

@ BabyGirl Fine kombinacije za setnju, mada ja nikako ne volim svjetliji dzins, ali dobro ako ti volis, meni ne smeta ;)

Sunday moi! :cao:

Kafica u Kosti, nating spešl, samo što mi ova top haljinica ne miruje ni dva minuta, moram da je dižem na svakih 50m.

Završila je karijeru dok se ne suzi u predelu grudi, definitiva mente!

199672_175440299258852_736605705_n.jpg

Ovo mi je baš super! E, a šta misliš da joj našiješ bretele umesto sužavanja? Ne deluje široko ovako na slici...
Kupiš metar trake u boji pojasa (crno-teget, šta već) u običnoj pozamanteriji i našiješ. Ja sam tako jednu moju preradila.

Back