Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 239.733
dobro ja ti rekoh kako da izgledas vise sexy..bar malo..znam da ces reci da ne zelis ali treba tako

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

To je zato što voliš PS Fashion, hehe! Moram druge štikle da nabavim za tu kombinaciju. Ove su mi skroz demode, a nije ni čudo pošto su iz kolekcije leto 2008. Dogodine ih više neću nositi iako ih još volim.
Ovo može da prođe ko venčanica čak.Dobro ti stoji ovaj dekolte. Meni se taj tip dekoltea baš sviđa, ali sam ja premršava za njega nažalost
![]()

taaaaako je, beelo to a ne sucmurastone patike ajde nek budu stikle..i ne mora bretele..nek bude bela moze i dugacak rukav..ali da bude sve uz telo..i svako ce ti reci da ti to bolje stoji i da si mladja 10 god videces
Verovao ili ne, mislim da ću ti uslišiti želju. I okačiti ovde, naravski. Patike-farmerke i majica na bretele.
Samo još da nađem odgovarajuću majicu.
I da požurim malo sa ovom akcijom, dok ne zahladni, inače kad zahladni moraće neka alternativa za bretele....
Hvala svima na lepim komentarima.
Naterasi, daltonisto, dobro jutro i tebi i hvala za ono "ispala iz neke fore"![]()

i predobro ti stoji

Ali... mislim da si mogla i srecnije da ga ukombinujes.. 

ispunjavam želje kao zlatna ribica!iskreno bih voleo da je vidim u farmerkama i obicnoj majici na bretele
Pa bilo bi mnogo široko bez kaiša, ne bi ti se svidelo.pa ribice nije lose mada opet je to nacickano malo i kais i torbica..bas sam mislio onako apatrapa..cista majica bez aplikacija i farmerke da se sve lepo vidi ko si i sta si..i mislim da bi bila zgodnija tako opustena bez icega

pa ja ti rekoh uz telo da ne bude dzakasto da se zategnes malo i podmladisel se to nudis bez icega?pa ja ti rekoh uz telo da ne bude dzakasto da se zategnes malo i podmladis

Za vecernju setnju/kafu...radni naslov-zal za morem...![]()

Slatka kao šećer Odlicno! Posebno mi se svidja ovaj dzemperak ili sta vec jeste. Ono sto mi smeta su ove bijele carapice.
Hvala. Kupljen je za neku smesnu cenu u sred onih zimskih minusa...
Džemperak je i meni favorit