Šta nosim danas - Vol. 2

To je zato što voliš PS Fashion, hehe! Moram druge štikle da nabavim za tu kombinaciju. Ove su mi skroz demode, a nije ni čudo pošto su iz kolekcije leto 2008. Dogodine ih više neću nositi iako ih još volim. :(

Ovo može da prođe ko venčanica čak. :) Dobro ti stoji ovaj dekolte. Meni se taj tip dekoltea baš sviđa, ali sam ja premršava za njega nažalost :(

O, da, j'adore P...S...Fashion! :D

Wait a minute, a zašto ih ne bi nosila ako ih voliš?

Hehe, pa uživo ne bi moglo da prođe kao venčanica, veruj mi. :lol:

Mada, kada malo bolje razmislim, op!
Nije baš da je nemoguće nositi je za tu priliku bez ovog bež pojasa, sa nekom, recimo, belom satenskom mašnicom vezanom oko struka umesto njega.

Dekolte mi je veliki. :lol:
Ne vidi se na priloženoj slici, ali non-stop moram da je podižem, a ispod je ružno da obučem brus.
Sa njom sam definitivno završila za ovo leto.

394437_174719315997617_1555276451_n.jpg

399711_174719325997616_1370175892_n.jpg

309157_174719332664282_580122105_n.jpg

561509_174719365997612_2134323345_n.jpg

Verovao ili ne, mislim da ću ti uslišiti želju. I okačiti ovde, naravski. Patike-farmerke i majica na bretele.
Samo još da nađem odgovarajuću majicu.
I da požurim malo sa ovom akcijom, dok ne zahladni, inače kad zahladni moraće neka alternativa za bretele....

Hvala svima na lepim komentarima.

Naterasi, daltonisto, dobro jutro i tebi i hvala za ono "ispala iz neke fore" :p

nisam daltonista, pitaj ljude svi kazu da si sucmurasta a to ti ne stoji ou nooooooou, probaj beelo da te otvori malko

megi, ima nekih stvari koje ti extra stoje i gde se jako lepo vidi da imaš dobru liniju :D

a opet ima stvari koje te prošire u predelu bokova, ili je to do toga kako staneš na slici:think:
msm ne znam je l ima veze sa temom, ja se suzdržavam od takvih komentara :lol:

ona bela haljinicasa čipkom mi je pun pogodak:klap: i predobro ti stoji

Ozivela tema :)

Trilijan, osim onog cveta na sred dekoltea na trecoj fotki (uz plavu haljinu), nemam ni jednu zamerku. :super:

Megi, teksas sorc je predivan, volela bih da ga posedujem.. :aha: Ali... mislim da si mogla i srecnije da ga ukombinujes..
Bela haljinica mi se bas dopala, i bas ti lepo stoji. :ok:

Marinac po obicaju bez greske. :ok:

Baby girl, teksas suknja je odlicna, mislim da bi lepo stajala i na obicnu atlet majicu uvucenu u suknju. Tako bih je ja nosila da je imam :lol:

Evo mene preksinoc. Isla sam na koktele sa drugaricama, i usput ih upoznala sa dragim.. :)

Poslednja fotka je moj omiljeni modni dodatak, balavo kumce. :heart:

Photo0380.jpg
Photo0382.jpg
Photo0388.jpg

A obula sam ove baletanke.
5798131195_1_1_1.jpg

iskreno bih voleo da je vidim u farmerkama i obicnoj majici na bretele
ispunjavam želje kao zlatna ribica!

Farmerke i obična majica na bretele (doduše svilena, ali i to je materijal skroz običan). Od danas iz odlaska u kupovinu.
31082012413.jpg

Obično da običnije ne može biti.

I bez patika pošto si rekao da nećeš patike.

Samo nije bela majica. Imaš belu u kombinaciji sa šorcom na prošloj strani, nema smisla da tražiš već viđeno.

I da, ja ne volim da nosim farmerke, naročito ne leti, tako da sam definitivno izaslužila bonu za ovo!

EDIT:
da ne pričam što sam zaslužila bonu za hrabrost da se kačim ovde odmah iza superzgodne Sehnsucht u maltene istoj kombinaciji.

Poslednja izmena:
pa ribice nije lose mada opet je to nacickano malo i kais i torbica..bas sam mislio onako apatrapa..cista majica bez aplikacija i farmerke da se sve lepo vidi ko si i sta si..i mislim da bi bila zgodnija tako opustena bez icega
Pa bilo bi mnogo široko bez kaiša, ne bi ti se svidelo. ;)

Ko sam i šta sam to se vidi, kako izgledam bez ičega i to se vidi (doduše ne bilo ko, tako da ništa).

Hvala za bonu! :cool:

Poslednja izmena:
el se to nudis bez icega?:mrgreen:pa ja ti rekoh uz telo da ne bude dzakasto da se zategnes malo i podmladis

Ne nego ti kažem da je ovo maksimum koliko možeš da dobiješ.
Farmerke u sred leta, čuj molim te. Izvrnula sam ceo orman da ih nađem, sad ispade da bi bilo bolje "bez ičega".

Ma batali... Neki ljudi nemaju mašte ni mrvicu.

(modovi brišite poslednja tri posta, please!)

Sehnsucht Hvala... probala sam samo sa crnom kao atlet majicom, koja nije klasicna, uz kais kao detalj, ali mi se ne svidja kako mi stoji, ali kad na to dodam blejzer kratkih rukava izgleda mi mnogo ljepse.

Trilijan
Moram priznati da mi te cudno vidjeti ovako odjevenu, ne da ti ne stoji, vec kao da to nisi ti. Navikla sam te vidjati u svim onim potpuno drugacijim bojama u kojima si to zaista ti. Majica mi se jako dopada, samo bih kais malcice otpustila, da se ne pravi kesast oblik okolo i boja mi se jako dopada, sto se tice farmerki, trebale bih biti uze oko koljena i onda bi to sve meni bilo jos ljepse. Torbica i pauce su bez mane. :ok:

Slatka kao šećer Odlicno! Posebno mi se svidja ovaj dzemperak ili sta vec jeste. Ono sto mi smeta su ove bijele carapice.

Slatka kao šećer Odlicno! Posebno mi se svidja ovaj dzemperak ili sta vec jeste. Ono sto mi smeta su ove bijele carapice.

Hvala...u pravu si, visak su realno estetski, ali sam isla na kafu tik uz reku, pa sam udobnost stavil aispred estetike. ;)
:ok:
Džemperak je i meni favorit
Hvala. Kupljen je za neku smesnu cenu u sred onih zimskih minusa... :)

Back