...majica super bas...suknjica mi se svidja gde je kupljena ako nije tajna, moja je vec u raspadu, trebala bi mi nova....sve ukupno mi se dopada kako ti stoji
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Odlična kombinacija, teksas se sjajno slaže sa leptirićima!Evo mene danas, nosila novu suknjicu.))
Pogledajte prilog 251627 Pogledajte prilog 251628
Nesto sam u poslednje vrijeme cesto nosila ovu majicu, ali takva sam, kad se nakacim na jednu stvar nosim je, pa makar svaki dan bila u njoj.![]()

A, da, majica je jako prakticna i zahvalna za kombinovanje, slobodno mogu reci da mi je omiljena, sto se da primjetiti. Evo mene danas, nosila novu suknjicu.))
Nesto sam u poslednje vrijeme cesto nosila ovu majicu, ali takva sam, kad se nakacim na jednu stvar nosim je, pa makar svaki dan bila u njoj.![]()
Evo mene danas, nosila novu suknjicu.))
Odlično, baš si se popravila za kratko vreme od kad se kačiš ovde.
Prava si damica postala!
Meni je ovo baš lepo i sa ukusom, pogotovo cipeliške dodaju taj damski utisak.
Za suknju, jeste vala skupa i na sniženju, ali ako ćeš je nositi upola onoliko koliko ja nosim moju teksas iz Manga koja je isto bila preskupa još van sniženja, onda je to itekako isplativa investicija.

Svidja mi se kombinacija, lijepa je majcica, ali su mi platforme najbolje od cijele kombinacije![]()
Platforme su i jako udobne...

). 

P. S. Znam da ne valja, jedva sam čekala da dođem kući i presvučem se u bilo šta drugo, ovu majicu hejtujem izistinski, ne znam što, pre mi je bila simpatiko.

...dugo nisam pa reših ovde! Tamo sve neki kučići...Dvobojni kao i ja ali rekoh da ne pravim nekima nedoumicu kome da daju repku...
Elem-ja pre neko veče...Klač torba je nova, ostalo već viđeno...
http://img594.imageshack.us/img594/3548/25082012197.jpg