Šta nosim danas - Vol. 2

Evo mene danas, nosila novu suknjicu. :)))
Pogledajte prilog 251627 Pogledajte prilog 251628
Nesto sam u poslednje vrijeme cesto nosila ovu majicu, ali takva sam, kad se nakacim na jednu stvar nosim je, pa makar svaki dan bila u njoj. :D

Odlično, baš si se popravila za kratko vreme od kad se kačiš ovde.
Prava si damica postala!

Meni je ovo baš lepo i sa ukusom, pogotovo cipeliške dodaju taj damski utisak.

Za suknju, jeste vala skupa i na sniženju, ali ako ćeš je nositi upola onoliko koliko ja nosim moju teksas iz Manga koja je isto bila preskupa još van sniženja, onda je to itekako isplativa investicija.

Odlično, baš si se popravila za kratko vreme od kad se kačiš ovde.
Prava si damica postala!

Meni je ovo baš lepo i sa ukusom, pogotovo cipeliške dodaju taj damski utisak.

Za suknju, jeste vala skupa i na sniženju, ali ako ćeš je nositi upola onoliko koliko ja nosim moju teksas iz Manga koja je isto bila preskupa još van sniženja, onda je to itekako isplativa investicija.

Hehe, pa hvala ti ! Lijepo je cuti da to kaze neko ko ima potpuno drugaciji nacin oblacenja. :)
A iz suknje necu izlaziti koliko mi se svidja... tako da ce investicija biti i vise nego isplativa. :bye:

Mi tudej...

E, sada idu loše slike sa mobilnog, fotoaparat je stotinak kilometara daleko od mene... :lol:

260471_173741562762059_817225827_n.jpg

527209_173741586095390_1062886383_n.jpg

Trilijan

Hvala ti :heart:
Ja sam ove godine bila u ZG-u ali sam u celoj strci propustila da kupim još jedan par startasica, iako mi je to bio plan :(
Stvarno je šteta što u BG-u nema neki izbor..ja sam ih videla čini mi se u jednoj radnji ali imaju samo jednobojne.

Megili
Merci :kiss:
I usput, super ti je ova sportska kombinacija. Lepe boje, veselo i opušteno.
I bravo za liniju:ok:

Bejbi
Ja i dalje ne verujem da si niska :lol:
Slatko je sve i suknja ti lepo stoji:heart:
Majica je slatka, posebno dezen - jedino nisam fan rukavića ali opet , tako uklopljeni imaju smisla. Cipele su odlične!

P. S. Znam da ne valja, jedva sam čekala da dođem kući i presvučem se u bilo šta drugo, ovu majicu hejtujem izistinski, ne znam što, pre mi je bila simpatiko.

Samo je majica malo pretesna, i to onako kao da se skupila od pranja, ostalo sve super. Torba mi se sviđa.
U stvari mislim da bi ovo super išlo na neku opuštenu belu ili bež košulju sa podvrnutim rukavima gore, upasanu u šorc (koji je stvarno prelep). Ako baš hoćeš da praviš meči-meč sa kaišom, možeš da nalakiraš nokte u tu boju. Primetila sam da je mint hit za nokte :)

...dugo nisam pa reših ovde! Tamo sve neki kučići...Dvobojni kao i ja ali rekoh da ne pravim nekima nedoumicu kome da daju repku...
Elem-ja pre neko veče...Klač torba je nova, ostalo već viđeno...
http://img594.imageshack.us/img594/3548/25082012197.jpg

Preelegantno, jako mi se dopada :D

@Anybody Seen My Baby Slatka je kombinacija, samo bih ja neku pastelnu kosuljicu, mozda krem i neku smedju ogrlicu i tako to :D Primijetila sam da ne volis velike komade nakita, a mislim da bi mogla malo da pokusas sa kombinovanjem :)

Back