Šta nedostaje Šapcu ?

Tacno, verovatno si tu razliku najbolje uvideo kada si doshao u NS. Srecom po tom pitanju bar je Sabac ispred BG-a.

Јбг, тренутно нигде не радим (Шеварски ниси у току ;) ), причам генерално из свог и искуства других ... А што се тиче разлика, мала је разлика свуда у Србији ... Неуки нас воде, зато смо ту где јесмо ...

Svi pricate gluposti.Sapcani su saljivdzije,veseljaci i vrlo gostoprimljiv narod.Cist,uredan,namirisan grad...Grad sa dusom,slavnim licnostima i poznatim facama kojima bi se drugi gradovi ponosili.Cak i kada sam ulazila u njega, procitala sam poruku poznate Srpske Kozmeticke kuce Tammy:DOBRODOSLI U GRAD LEPOTE.Lepih devojaka,mladica,cistih ulica,uredjenih parkova,divne reke,zasejanih travnjaka i ruzicnjaka...To je ono sto sam ja primetila!.Kada bi ste znali kakvi su juzni gradovi ne bi ste tako kudili svoj grad i sramotili ga.Mane je lako pronaci svakome.Trazite vrline i lepse strane i kod ljudi a ne kod gradova.Istaknite prednosti ! Ipak je Sabac mali Pariz ! Zar ne dragi moji?

Svi pricate gluposti.Sapcani su saljivdzije,veseljaci i vrlo gostoprimljiv narod.Cist,uredan,namirisan grad...Grad sa dusom,slavnim licnostima i poznatim facama kojima bi se drugi gradovi ponosili.Cak i kada sam ulazila u njega, procitala sam poruku poznate Srpske Kozmeticke kuce Tammy:DOBRODOSLI U GRAD LEPOTE.Lepih devojaka,mladica,cistih ulica,uredjenih parkova,divne reke,zasejanih travnjaka i ruzicnjaka...To je ono sto sam ja primetila!.Kada bi ste znali kakvi su juzni gradovi ne bi ste tako kudili svoj grad i sramotili ga.Mane je lako pronaci svakome.Trazite vrline i lepse strane i kod ljudi a ne kod gradova.Istaknite prednosti ! Ipak je Sabac mali Pariz ! Zar ne dragi moji?

Hvala tebi... I izvni shto svi mi "pricamo gluposti".

P.S. Shta god da je receno u razradi posta, nakon ovakvog uvoda nema nikakve vrednosti... Bar po meni!

hahaha, ne bi bilo fer da pisem ovde na forumu o nekim stvarima, ali, samo cu se nasmejati :super::super::bye::bye::bye:

Стицајем околности, био са и у КГ и у КВ и у ЧА и у КШ, градови који су јужније од Шапца и имао сам шта да видим ... Велики број дискотека, уредне улице (ово се односи на то да нпр. ниједан једини тротоар није бушен ниједном), да су људи флегматични у односу на мало северније градове сем НС-а ... Тако да добро знам која је разлика ;)

Potpuno ste u pravu :ok:

i neka mi neko kaze da ovo nije spam i ja mu se klanjam :worth:
rekla si jednom..rekla si drugi put...sto je mnogo mnogo je...

E natasha bez ljutnje. Upravo sam gledala kako da izbrishem taj post. Hajde molim te ucini ti to za mene. Ne znam zashto sam to uopshte postovala - shalaje neka bila u pitanju. Ne zamerite ljudi zaista - trenutak slabosti se svakome dogadja!

Pod 1: Nedostaju GRADjANI a ne seljoberi koji se naselili po opstinama i sve sto je nama Civijasima sveto porusise,a ozidase SVE sto moze da puni njihove Macvanske dzepove.Srusili nam bastu Zeleni venac,uzeli 5 litara bele farbe i zviz zviz marisu lovu,a mi vezi creva u chvor da bi njima kad poplacamo silne kazne napunili dzepove.U jednoj macvi bio to Stitar ili neka druga sela,necete moci da vidite papiric nigde a kamoli smeti da ga bacite!Odma seljaci motiku i po kichmi.A kod nas deca sa tih istih macvanskih sela sednu nogama na klupu gde se sedi iskaljaju klupu,bacaju papire,gaze nam i ono malo trave sto imamo,i cik ti njima nesto reci...nemamo rechicu Kamichak,Sad od skoro porusi nas mili predsednik simbol grada,vodo toranj,da bi slovencima nahranio dupeta,a da nasem Sapchaninu oduzme parche leba stim sto ce se vecina privatnih prodavnica zatvoriti po otvaranju tog super marketa Merkator.Pre zidanja istog,vrli nam predsednik davao milion i jedan dinar za konja koji ce da pobedi u jednoj trci i samim tim oduzeo deci prosperitet misleci da cini dobro nama.Razlog:Gradski stadion godinama pliva u korovu i nemastini i da je srece da tih milion dinara se uplati na renoviranje,na kupovinu pratece opreme za razne grane atletike drustvo iz macvanskog sokaka sa sredistem u opstini nam Sabackoj sve te pare preusmerava u Beogradski budzet.Dokle bre?!?!?E prvo treba svest da se promeni!

Ju, ju nacionalizam. Pre si bio opasan ako si Memac, sada ako si Sapcanin.

A kod nas deca sa tih istih macvanskih sela sednu nogama na klupu gde se sedi iskaljaju klupu,bacaju papire,gaze nam i ono malo trave sto imamo
Opasni i zli Sapcanine. Oprosti toj deci ( pa i meni, s obzirom da nisam iz Sapca ) sto ti hodamo po prljavim ulicama tvoga velikoga grada. Po prljavim ulicama sto ih uprljase kulturni i obrazovani Sapcani, koji ne sede na naslonu klupe, i ne stavljaju noge na donji deo na koji treba da se sedne. Takodje ne gaze po to malo cedne trave sto imate. Al' avaj ti zli seljaci morahu da prosetaju svoja pogana stopala kroz istu.

Sta tek reci o onima sa Letnjikovca? Usrase ceo grad.

@Odisej015
Ako ti treba trave, uz trotoar na potezu od autobuske stanice do mosta ka Letnjikovcu ima je da se posume tri Sapca. A mozda se nadje i neka fauna, zmije i tako to.

Inace, ako neko odluci da se proseta tuda, odmah posle stamparije naici ce na njivu, stale i tome slicno. A ljudi koji tu zive imaju cak i baru! Sluzi im da zalivaju kukuruze, a nekad su i cigani iz obliznjih zgrada solidarnosti splavarili. Nekih 1000m od centra.
Fale i sinteri, kao i neko ko ce debelo kaznjavati i zatvarati cigane koji voze zaprezna kola kroz najprometnije ulice u gradu.
Tek one skaredne baste u centru, ne moze ni da se prodje ni da se dise.
I da neko eksplozivom raznese soliter iznad nove robne kuce, da se ratosiljamo socrealisticke arhitekture jednom za sva vremena.

I ovog puta bih se slozila sa @sevarski! Poznate je da odlaze oni kojima se ne svidja okolina. Sabac je kakav je. Meni je drag kako god. Pa cak i sa tim prljavim ulicama. I Letnjikovac mi je ok. Tacno nedostaje mnogo shto shta, ali ok...vi preteraste bash!

Back