Šta nedostaje Šapcu ?

Meni zaista ne smeta grad kao grad,
lep je,
vec ne volim ljudi u njemu...
Prodjem ulicom oni samo nesto dobacuju okrecu se za mnom,
lome vratove,
da citiram Radovana treceg "Troje ljudi je tako izgubilo zivot...":grin:
(stvarno je jedan deda pao sa bicikla okrecuci se za mnom...)
Sabac je pun malogradjana...
A, recimo u Bg,
ljudi zure gledaju svoja posla mozes proci sa noksirom na glavi,
nece ti nista reci,
a u Sapcu samo cekaju da mogu nesto das ti dobace...
Jednostavno hrane se time...:roll:

e brate ovo ti je vrh!!!z:mrgreen:
ja kad idem ujutru u skolu i preslisavam se usput, oni me gledaju ko da imam nosoroga na celu, ili kad idem u neku prodavnicu, ja kazem sta ocu jasno i glasno, oni mi kazu samo "a?"z:((
dok npr. u MM (kevin rodni grad) tamo brate dok se setam ulicom, ljude koje prvi put vidim, oni me pozdravljaju...
inace, lep je grad i to sve...

ja kad idem ujutru u skolu i preslisavam se usput, oni me gledaju ko da imam nosoroga na celu, ili kad idem u neku prodavnicu, ja kazem sta ocu jasno i glasno, oni mi kazu samo "a?"z:((
dok npr. u MM (kevin rodni grad) tamo brate dok se setam ulicom, ljude koje prvi put vidim, oni me pozdravljaju...

idi onda tamo, i ti i ova sto joj dobacuju i meni bi dobacivali da izgledam izmedju svrake i vranez:lol:

@nodi,cini mi se da si opterecena beogradom..ako ti se toliko svidja idi tamo...verovatno se okrecu za tobom stariji ljudi (kao taj deda) jer nisu navikli da vide osobe koje su drugacije..mislim na stil oblacenja...a u beogradu ima takvih koliko hoces...
@tema:fali sapcu svasta,ali ima i gorih,mnoogoo gorih gradova i u srbiji i u drugim drzavama...

ja kad idem ujutru u skolu i preslisavam se usput, oni me gledaju ko da imam nosoroga na celu, ili kad idem u neku prodavnicu, ja kazem sta ocu jasno i glasno, oni mi kazu samo "a?"z:((dok npr. u MM (kevin rodni grad) tamo brate dok se setam ulicom, ljude koje prvi put vidim, oni me pozdravljaju...

Ili kad treba da platiš dve čokoladice 86 din radnica kaže osamdese` šes` d`nara...
Tada mi dođe da se izvrnem od smeha.

Back