Јоле
Zainteresovan član
- Poruka
- 285
Tacno, verovatno si tu razliku najbolje uvideo kada si doshao u NS. Srecom po tom pitanju bar je Sabac ispred BG-a.
Јбг, тренутно нигде не радим (Шеварски ниси у току

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tacno, verovatno si tu razliku najbolje uvideo kada si doshao u NS. Srecom po tom pitanju bar je Sabac ispred BG-a.
Svi pricate gluposti.Sapcani su saljivdzije,veseljaci i vrlo gostoprimljiv narod.Cist,uredan,namirisan grad...Grad sa dusom,slavnim licnostima i poznatim facama kojima bi se drugi gradovi ponosili.Cak i kada sam ulazila u njega, procitala sam poruku poznate Srpske Kozmeticke kuce TammyOBRODOSLI U GRAD LEPOTE.Lepih devojaka,mladica,cistih ulica,uredjenih parkova,divne reke,zasejanih travnjaka i ruzicnjaka...To je ono sto sam ja primetila!.Kada bi ste znali kakvi su juzni gradovi ne bi ste tako kudili svoj grad i sramotili ga.Mane je lako pronaci svakome.Trazite vrline i lepse strane i kod ljudi a ne kod gradova.Istaknite prednosti ! Ipak je Sabac mali Pariz ! Zar ne dragi moji?
Svi pricate gluposti.Sapcani su saljivdzije,veseljaci i vrlo gostoprimljiv narod.Cist,uredan,namirisan grad...Grad sa dusom,slavnim licnostima i poznatim facama kojima bi se drugi gradovi ponosili.Cak i kada sam ulazila u njega, procitala sam poruku poznate Srpske Kozmeticke kuce TammyOBRODOSLI U GRAD LEPOTE.Lepih devojaka,mladica,cistih ulica,uredjenih parkova,divne reke,zasejanih travnjaka i ruzicnjaka...To je ono sto sam ja primetila!.Kada bi ste znali kakvi su juzni gradovi ne bi ste tako kudili svoj grad i sramotili ga.Mane je lako pronaci svakome.Trazite vrline i lepse strane i kod ljudi a ne kod gradova.Istaknite prednosti ! Ipak je Sabac mali Pariz ! Zar ne dragi moji?
Ja najiskrenije mislim da bash JA nedostajem Sapcu![]()
![]()
![]()
i neka mi neko kaze da ovo nije spam i ja mu se klanjam
rekla si jednom..rekla si drugi put...sto je mnogo mnogo je...
Pod 1: Nedostaju GRADjANI a ne seljoberi koji se naselili po opstinama i sve sto je nama Civijasima sveto porusise,a ozidase SVE sto moze da puni njihove Macvanske dzepove.
Opasni i zli Sapcanine. Oprosti toj deci ( pa i meni, s obzirom da nisam iz Sapca ) sto ti hodamo po prljavim ulicama tvoga velikoga grada. Po prljavim ulicama sto ih uprljase kulturni i obrazovani Sapcani, koji ne sede na naslonu klupe, i ne stavljaju noge na donji deo na koji treba da se sedne. Takodje ne gaze po to malo cedne trave sto imate. Al' avaj ti zli seljaci morahu da prosetaju svoja pogana stopala kroz istu.A kod nas deca sa tih istih macvanskih sela sednu nogama na klupu gde se sedi iskaljaju klupu,bacaju papire,gaze nam i ono malo trave sto imamo
nedostaju kvalitetne (i redovne) svirke...