Šta nedostaje Šapcu ?

gde vi ljudi zivite, u kom gradu, zar ne vidite da ova opstina sad krizira nema para za neke poduhvate, ali zato ima para da finansira koje kakve dane mode u sabackom pozoristu, gde ce se okupiti gomila frikova i anonimusa i jadnim provincijalcima mazati oci o visokoj modi....

Polako ljudi, kome treba bazen kad je 60 posto ljudi koji naseljavaju grad dosli sa jugozapadne strane i oni se nisu kupali u reci kao mi macvani, kod njih je reka potok, a bazen je rupa puna vode u kojoj mos' da se udavis...bazen ih podseca na krecanu...

Ih al ste zapeli pa bas bazen hocete...nemoj bazen...daj nesto drugo....:-)))

Mislim da Šapcu treba više sportskih terena, kao i sportskih sala gde bi se mogle vežbati borilačke veštine, a ne da imamo situaciju sa iznajmljenim terminima u školama koji su popunjeni.

gde vi ljudi zivite, u kom gradu, zar ne vidite da ova opstina sad krizira nema para za neke poduhvate, ali zato ima para da finansira koje kakve dane mode u sabackom pozoristu, gde ce se okupiti gomila frikova i anonimusa i jadnim provincijalcima mazati oci o visokoj modi....

Polako ljudi, kome treba bazen kad je 60 posto ljudi koji naseljavaju grad dosli sa jugozapadne strane i oni se nisu kupali u reci kao mi macvani, kod njih je reka potok, a bazen je rupa puna vode u kojoj mos' da se udavis...bazen ih podseca na krecanu...

Ih al ste zapeli pa bas bazen hocete...nemoj bazen...daj nesto drugo....:-)))

hahaha, seres za medalju :D Nisi jos nakrpio ona sranja od karnevala sto opstina organizuje... :)

hahaha, seres za medalju :D Nisi jos nakrpio ona sranja od karnevala sto opstina organizuje... :)

Hvala ti na lepim recima:hvala: Da te nisam slucajno pogodio kojom, da se nisi nasao prozvan medju ljudima koji su dosli sa brezuljaka jugozapadne strane grada...Oprosti mi na tome:hvala:

Karneval je manifestacija od turistickog znacaja za opstinu...svi kukate kako se u Sapcu nista ne desava, eto ga karneval. I samo da znas da Sabac ima najmladji a najbolje organizovan karneval u Srbiji...Za vreme karnevala Sabac je bio pun turista, za nas su culi sirom evrope zahvaljujuci karnevalu...u isto vreme je i seljacka razonoda koja ima dugogodisnju tradiciju a to je cuveni Sabacki vasar...Dakle na karnevalu moze i da se zaradi...

@giska zaista treba vise sportskih terena i sala...bazen ce biti jednog dana...:whistling:

Slazem se, karneval treba negovati kao dogadjaj po kom ce Sabac biti poznat ubuduce. Ove godine je bilo bas lepo organizovano.

@giska: predpostavljam da si bio na veceri borilackih vestina u gimanaziji u nedelju, posto se koliko vidim bavis aikidom. Kako je bilo?

Naleteo sam na grupu na facebooku sa nazivom "svi koji misle da je Sapcu potreban zatvoren bazen" https://www.facebook.com/home.php?ref=logo#/group.php?v=wall&gid=261384780564 Grupa trenutno ima iznad 3000 clanova, sto nije lose s obzirom da se s vremena na vreme u vestima moze cuti da je neka akcija sa facebooka uticala na resavanje problema. Evo i zanimljivog predloga udruzenja gradjana Svetlost (takodje uclanjenog u grupu):
Imamo jedan predlog...uzmemo svi po jednu kovertu, parče papira i napišemo pismo presedniku Grada Šapca sa istim/različitim tekstom u kome mu kažemo da nam treba zatvoreni bazen i da ga molimo da nam pomogne. I da nam odgovori na naše pismo. Organizujemo se da slanje bude isti dan i u opštinu u jednom danu stigne 2513 pisama. Još ako su preporučena pa za svako mora da se potpiše prijem...

Hvala ti na lepim recima:hvala: Da te nisam slucajno pogodio kojom, da se nisi nasao prozvan medju ljudima koji su dosli sa brezuljaka jugozapadne strane grada...Oprosti mi na tome:hvala:

Karneval je manifestacija od turistickog znacaja za opstinu...svi kukate kako se u Sapcu nista ne desava, eto ga karneval. I samo da znas da Sabac ima najmladji a najbolje organizovan karneval u Srbiji...Za vreme karnevala Sabac je bio pun turista, za nas su culi sirom evrope zahvaljujuci karnevalu...u isto vreme je i seljacka razonoda koja ima dugogodisnju tradiciju a to je cuveni Sabacki vasar...Dakle na karnevalu moze i da se zaradi...

@giska zaista treba vise sportskih terena i sala...bazen ce biti jednog dana...:whistling:

heh, naravno da jesi :) Uostalom samo sam postovao na fazon kao i ti da vidis kako je... Naravno da mislim da je Karneval dobra stvar za Sabac kao i jos neke manifestacije koje si ti isprozivao... btw video sam slike sa karnevala, trebao bi malo da promenis kostim :D

heh, naravno da jesi :) Uostalom samo sam postovao na fazon kao i ti da vidis kako je... Naravno da mislim da je Karneval dobra stvar za Sabac kao i jos neke manifestacije koje si ti isprozivao... btw video sam slike sa karnevala, trebao bi malo da promenis kostim :D

A video si moj kostim:zcepanje: da si tek video kako igram...dah bi ti stao...:lol: mogao si me pozvati da ti igram na svadbi...aaaa lepe slike sa svadbe, lepe...cestitam:super::bye:

Milose u pravu si potpuno....ono sto se desava u bolnici je kriminal...Igrom slucaja sam to osetio na i na svojoj kozi posle udesa....UZAS....Ophode se prema ljudima kao da su stoka...i nije tako svuda....Trenutno sam u Beogradu i ovde , iako imaju 100 puta vise posla, svakog saslusaju i bar su ljubazni, cak i ako ne mogu da pomognu

giska_sa:
NMNj:
ajmo ljudi da krenemo malo sa inicijativama! Naravno da ovo zvuci naivno s obzirom kakvo je stanje...
npr pada mi na pamet ona ideja za bazen koju su predlozili ljudi iz NVO Svetlost, da sakupimo velik broj ljudi (makar hiljadu) i da svi pojedinacno, na isti dan, posaljemo pismo gradonacelniku da zelimo bazen.
I šta ćemo da dobijemo?

Ljubazan odgovor da opština nema sredstava za bazen.
:rtfm:

Da li ima ili ne ne znamo, ali trenutno to nije bitno... po meni, akcija bi bila bitna u smislu javnog pokretanja pitanja, svesti ljudi... da ne prepustimo sve inerciji.

Citava prica oko bazena je bila samo mazanje ociju nama nesrecnicima od strane onog Milosevica, sto ni ''r'' ne ume da izgovori. Pred lokalne izbore je svako vece gostovao na televiziji i gradio bazene, podzemne garaze, nebodere, metro. Saso mange, ima svega i od ptice mleko. A sad sipak. Koliko se samo neozbiljno pristupilo celom projektu, govori cinjenica da su posle objavljivanja konkursa samo tri arhitekte poslale resenja, i to je jedan nacrtao nesto naopacke, drugi je planirao da se napravi bazen na mestu koje uopste nije bilo predvidjeno za to i ne znam sta je treci u*****o.
Sve i da se napravi bazen, ne bismo se mnogo ovajdili, jer bi ona stoka iz vaterpolo kluba odmah zakupila sve termine pa bi gradjanstvo moglo da pliva samo od 12-15h kao nekad.

Citava prica oko bazena je bila samo mazanje ociju nama nesrecnicima od strane onog Milosevica, sto ni ''r'' ne ume da izgovori. Pred lokalne izbore je svako vece gostovao na televiziji i gradio bazene, podzemne garaze, nebodere, metro. Saso mange, ima svega i od ptice mleko. A sad sipak. Koliko se samo neozbiljno pristupilo celom projektu, govori cinjenica da su posle objavljivanja konkursa samo tri arhitekte poslale resenja, i to je jedan nacrtao nesto naopacke, drugi je planirao da se napravi bazen na mestu koje uopste nije bilo predvidjeno za to i ne znam sta je treci u*****o.
Sve i da se napravi bazen, ne bismo se mnogo ovajdili, jer bi ona stoka iz vaterpolo kluba odmah zakupila sve termine pa bi gradjanstvo moglo da pliva samo od 12-15h kao nekad.

E ako bude tako, ja ću kod matoraca u avliji da napravim bazen čim prođe kanalizacija. :rtfm::per:

Pa tako je svuda, mislim to sa vaterpolo klubom. U obrenovcu mozes samo od jedan do cetiri npr itd... Mislim da samo u ns moze nesto vise od 3 sata...

Nego daj da naprave a vi se uclanite u vaterpolo ili plivacki klub ;)

Sapcu nedostaje ispunjavanje predizbornih obecanja. Evo malo podsecanja:
1. Autoput Novi Sad - Ruma - Sabac - Loznica. Najveca laz koja se nikad nece ostvariti. Pricaju sad o putu sa dve trake kada se proda Telekom. Mene zanima sta se desilo sa 1,5 milijardu evra od prodaje mreze 063 Telenoru. Kako sad da neko poveruje u izgradnju puta?
2. Sabacki sajam - Moram priznati da mi je ovo u startu bilo sumnjivo a sad definitivno niko ne sme ni ga spomene.
3. Luka na Savi - posebno mesto od svih nasih bisera. Ko se malo bolje razume zna da Zorka ve ima luku koja bi trebala da se renovira sto je i jeftinije.
4. Aqua park - Pricalo se i obecavalo o silnim bazenima, prica se razvodnjila na jedan bazen i sad se i on dovodi u pitanje.
5. Sredjivanje Trga zrtava racije i kopanja podzemne garaze - U celoj ovoj sprdacini ovo ce verovatno jedino i uraditi jer ce naplacivati parking
6. Soliter od XYZ spratova na mestu sadasnjeg doma Vojske.... - No Comment!
7. Hala Sportova za potrebe SUP skole i Metaloplastike - Izveli politicari kamere na poljanu, dovukli ministarku sporta i omladine pa u stilu Velje Ilica pokazuju ljudima gde ce da bude epohalna gradjevina....
8. "Hiljade radnih mesta" , "Srpski Verder" , "Sabac - grad buducnosti"... Ja sam cuo samo da ljudi ostaju bez posla, slabo ko da je nasao neko uhljebljenje. Inace za 10 godina se u Sapcu nije sagradila ni jedna nova fabrika, samo se postojece zatvaralo!
9. I najbezobraznija laz - Dinkic koji je pre 2-3 godine banuo u Obojenu i pred ocajnim narodom mrtav hladan rekao - "Do kraja ove godine (tadasnja 2008) ce Zorka biti kao sto je nekad bila"
10. Nastavice se....

Back