@ andrija
to za studente pogotovu...

a ako bog da imaćemo i mi prvoligaša kroz koju godinu, pa onda šaneri sinovi grada neće samo biti urbani mit...ja živim za taj dan...
@ mala majo ti i ne znaš šta je pravi izlazak očigledno...tebi je provod platiti 100 din upad u neki lokalni narodnjački birc i tebi je to provod....moraš jednom utuviti u tu tvoju lepu glavicu da postoje i ljudi kojima provod nešto sasvim drugo...
da li si probala otići negde sa strane, a da to nije Bogatić ili neko okolno selo....da li si probala sa ekipom otići u Novi Sad recimo i posetila neke klubove koji mogu ponuditi i neki drugi program osim Granda...da li si pokušala posetiti Exit i doživeti nešto novo...malo proširiti svoje vidike...očigledno nisi jer za to treba PARA, a kad ih nemaš možeš se samo klošariti...
@ majo daj odrasti pa onda pričaj o nekim izlascima, a naročito o izlascima bez para...ne kažem da se sa dobrom ekipom ne može odlično provesti i bez novaca, ali isto tako sa tom istom ekipom provešćeš se 10 puta bolje sa novcima...
prestani loviti mene po forumu i izjavljivati neke nebuloze i izvrtati moje postove...bolje predloži nešto ili priušti sebi nešto novo...jer ličnost čoveka gradi se na različitim iskustvima, a ne na šlihtanje istomišljenicima...