STA NEDOSTAJE NASEM KRALJEVU?

• Začetnik teme Začetnik teme pg_noki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
a dobro zada jedno pitanje za sve!Posto vidim da svi imamo razlicita misljenja i razlicite potrebe, KADA BI TREBALI DA OTVORITE NESTO A IMATE LOKAL STA BI OTVORILI?Jer u gradu ima svega a u stvari nema niceg!!!!!!!!!To smo s drustvom skoro raspravljali i nikako da se setimo STA U STVARU NEDOSTAJE KRALJEVU???????

Mell*:
Dobro. Onda ovako: nedostaju muskarci. Mislim, meni i ne nedostaju posto sam se nekako vec snasla, ali statistika govori drugacije.
U gradu se uopste ne primecuje da ima vise devojaka nego muskaraca (mislim na nocni provod). Cak se veoma cesto desava da je mnogo vise muskaraca.Mozda ima vise devojaka ali mnoge ne izlaze u vecernji provod a ovamo se zale kako nema dovoljno momaka i dr. gluposti. :o

NEO18:
U gradu se uopste ne primecuje da ima vise devojaka nego muskaraca (mislim na nocni provod). Cak se veoma cesto desava da je mnogo vise muskaraca.Mozda ima vise devojaka ali mnoge ne izlaze u vecernji provod a ovamo se zale kako nema dovoljno momaka i dr. gluposti. :o

Na koji provod mislish? pa, nisu sve zainteresovane za zadimljene cumeze u koje izlazi vecina mushkaraca. ja sam moju ribu nasho u sred grada i nishta mi ne fali! :lol: Nije bio nikakav provod, izashla cura da kupi neshto u Rodicu.

Mislim da se visak devojaka ne opaza tako lako (na primer u nocnom provodu). To cesce vidimo mi curice (kad shvatis da se tebi pet tvojih drugarica svidja isti frajer, a on uzgred vec ima curu :-) )
Ili kada na zurkama tvom decku prilaze po tri devojke, a tebi nijedan frajer, i taj scenario se ponavlja i ponavlja!

(Nemojte mi reci da je to zbog mog izgleda, lakse mi je da ne mislim na taj nacin)

Back