STA NEDOSTAJE NASEM KRALJEVU?

• Začetnik teme Začetnik teme pg_noki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
prva gitarijada je bila odlična, a druga je najbolja do sada! treća je katastrofa, praktično nije bilo uopšte domaćih bendova (odnosi se na kv) već samo tezge, a i sa strane je bilo dosta raspada... i kao šlag na tortu, sve to podeljeno na tri dana. blagi užas! no, radićemo na tome da bude bolje, pa makar se to i ne zvalo gitarijada.

Zar je bitno koja je gitarijada bila najbolja ... Sve su bile dobre... a sada ih nema !!! Zashto imam osecaj da ovaj grad sve vishe propada po pitanju dogadjanja..... Vec neko vreme nishta veliko da se desi .... Mislim da je krajnje vreme da se malo ovi lokalni samoupravljaci posvete omladini. Nije bitno shta je i ko svira, samo da se neshto dogadja da malo probudi mlade.

shimmy:
BTW .... to shto ste nabrojali nisu bile gitarijade ..... Zadnja gitarijada u kraljevu je bila '94. Ali nema veze. I ovo se racuna u neshto, zar ne.

dobro, dobro...
nije bila gitarijada nego "KV Gitarijada" ;)

pa kad odredjeni likovi ne bi gajdali Caneta iz partibrejkersa flasama, mozda bi i bilo necega?

napravićemo nešto...
trudimo se,
radimo na tome!

Evo, pogledaj vrh strane, ja sam rekla sta bih otvorila.

To je mozda mnogo kinte. Ali otvorila bih neki ORIGINALAN kafe koji nema zute zidove i one stolice koje se kupuju na kilo (one metalne sa vestackom kozom) i koji nije na istu foru kao i svi.

Kad sam bila mlada i luda, pala mi je na pamet ideja da bi mogla da se otvori krajnje kul prodavnica odece koja bi se zvala "kontejner" i imala omanji sareni kontejner u izlogu iz kog bi virile stvarcice... Naravno, nista kinesko i mejnstrim ne bi dolazilo u obzir. U obzir bi dolazile isarane majice, suknje sa svakakvim dzidzabidzama, iscrtane cipele, pertle, nakit, i citav jedan deo samo sa havajskim kosuljama (cenim da nasi momci leti ne nose dovoljno havajskih kosulja kad krenu na Ibar, a bas bi bila do jaja fora) pa, ono, totalno artsi.

ne znam, stvarno...!!!! nikad nisam imala neke ideje, onako cool, tako da stvarno ne znam sta bih otvorila, ali znam sta ne bih...!!!!
inace, devojke, ne mogu da verujem, ali znate onaj DZIBERSKI i slovima DZ_I_B_E_R_S_K_I butik sa tigrovima, lavovima i ostalim sra*ima u izlogu ... e pa da, upravo taj!!! u nasoj glavoj ulici se otvorio jos jedan isti takav i to preko puta ovog!!!! BLJAKSSSSSSSSSSSS..... :mad: :mad: :mad:

Back