STA NEDOSTAJE NASEM KRALJEVU?

• Začetnik teme Začetnik teme pg_noki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Milica BG:
uhh, kraljevu treba moooooooooooogo bolja gradska vlast za pocetak.
kraljevu treba neko normala u toj vlasti ko ce moci da normalno komunicira sa omladinskim NVO-ima koje zele nesto, bilo sta da urade a ne da omladince vecito posmatraju kao parazite, jbg ne donosimo ima nikakve pare a plase se samo da im slucajno ne uzmemo neki dinar... ili neke prostorije koje se naravno ne koriste vec vekovima, al sta ces, mozda im jednog dana zatrebaju nikad se ne zna. Ma ko *ebe omladinu... ja mislim da nam treba jos veca sala za tombolu :-) ili jos veci sah od onog u omladinskoj, mislim da nam onaj nije dovoljan, stalno je guzva tamo ne mogu na red da dodjem.

i zaboga, treba nam, neko normalan za ebeni urbanizam i arhitekturu, ma samo pogledajte sta se desava u gradu. da li je neko sem mene primetio banana drecavu zgradu blizu doma vojske? tesko je ne primetiti je, svetli u mraku :-) ja bih jako volela da kraljevo dobije zatvoreni bazen ali bih pre svega volela da nam daju dom drustvenih, ima toliko mladog sveta koji bi mogao da se organizuje i da napravi cudo! Kraljevu je najpotrebniji pravi koncertni prostor a dom drustvenih to jeste!

Mnogo toga fali, vlast se menja u nedelju... to je sutra! E, videcemo da li ce se ispuniti neshto od onih silnih obecanja, bilo ko da bude izabran za predsednika. Onaj jedan obeca dva mosta preko Ibra :razz: A drechave zgrade su izgleda u modi, pogledajte one dve narandzaste preko puta parka kod autobuske stanice :-)

Svedoci smo da nam grad nije bas najcistiji, da nam na svakoj banderi i drvetu vise umrlice, da je u rano prolece i jesen pun dima zbog paljenja korova, da nam prasinu istresaju na glavu preko terase...Konkretno sta uciniti?
Cilj mi je da sto vise ljudi razmislja o ovome, pa ce vasljda nesto da dodje i do ljudi zaduzenih za ekologiju u nasem gradu.

ljudi, je l' zna neko kako se zove 1 mala tur. agencija ispod terase na keju? nalazi se preko x frizerskog salona...a posle tamo na kraju su diva i la costa!

anyway, ako neko zna neka mi please kaze (br tel. too - ako je moguce) jer su ne vidjeni LAZOVIIIII! i LOPOVI!! bacila sam 300 eura za NISTA!! a jos moram da ih zovem iz kanade...mogu slobodno da se slikam!

thx i pozz

Back