STA NEDOSTAJE NASEM KRALJEVU?

• Začetnik teme Začetnik teme pg_noki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Serijski_Ubica:
Mislim da niko nije toliko lud da zatvori jednu kolovoznu traku na ionako pretrpanom mostu. To je možda bila ideja, ali verujem da su pronašli neko drugo rešenje. Suzili su jedan deo reke, a mogu i da zatrpaju deo od pijace do ostrva, pa će onda moći da raade na tom delu sa zemlje... valjda su razmišljali o tome, sa zatvaranjem jedne trake bi se redovi za prelazak mosta u 3 popodne protezali svim ulicama u kv-u... kreneš iz centra grada u 3, u ribnici si u 5 pola 6 :D

Ludi ili ne, tek ljudi izgiboshe preko tog mosta! :?

sto se tice grada u sustini i nije prljav redovno se cisti,ali nije uredjen,bespravna gradnja je napravila haos narocito na keju,a tek one glupe price o zadrzavanju starog izgleda grada....
smesno!!!Navodno zasticeni objekti u Omladinskoj ulici nemaju svoju svrhu pored modernih lokala,zatim ona glupa fontana kod PELIVANA...sranje.
Sto se radova tice mora se istrpeti jer se dugo nista nije uredjivalo,ali problem je sto se nista ne uradi kvalitetno.Neko ce poginuti zbog onih podignutih plocnika po glavnoj ulici.

sto se tice akcija ciscenja drustvo mladih ekologa redovno organizuje akcije i kampove ,letos su cistili KNIC.

PROBLEM JE JOS UVEK KULTURNI NIVO,MOZE 20 LJUDI DA SE UBIJE OD CISCENJA ALI AKO SVI OSTALI PRLJAJU.......

Sta je to sto nedostaje Kraljevu ?????Bazeni, igralista, METRO, MERKATOR, Luna park, kafici, decija igraonica???Danima razgovaramo i nikako da razumemo monotoniju, jednolicnost...Sta je to sto bi trebalo da se otvori, dovede, uvede, Kraljevu da bi grad bio malo potpuniji???

Fakulteti. Da ne bi posle osamnaeste svi studenti bezali za Bg. I da ima sve to sto ste gore nabrojali, ne dolazi mi se kad znam da niko stariji od 18 nije u Kraljevu. Nadam se da se nece uvrediti mladji, daleko od toga da oni meni smetaju, samo nemam ja sta da trazim tamo. Ja sam visak! Hocu da kazem da je u Kraljevu lepo do 18-te a posle ti jednostavno postane dosadno. Nekako se osecam kao da sam odjednom ostarila. Uzasan osecaj!!!

ah, pa to sa fakultetima je malo verovatno... ne može baš u svakom gradu da bude nekoliko fakulteta, ko bi to finansirao ? Uostalom, imamo jedan fakultet pa nikako ne mogu da sakupe dovoljno studenata koji bi tu pohađali studije... zamisli da otvore još 2-3 fakulteta koja bi zvrjali prazni
Možda izniknu neki privatni, ali mislim da to nije to...
A to da ljudi idu za bg zbog studija je samo izgovor. Kad bi imali fakultete u kv-u išli bi u bg zbog boljeg provoda, posla, boljeg društva, etc...
Uostalom, fakulteta ima i u kragujevcu, čačku, nišu, a i stanovi su tamo jeftiniji... zašto onda svi idu za bg ?

Serijski_Ubica:
Uostalom, fakulteta ima i u kragujevcu, čačku, nišu, a i stanovi su tamo jeftiniji... zašto onda svi idu za bg ?

Zar posle ove frke sa pravnim fakultetom u KG treba da ti odgovorim na pitanje? Ne kazem da toga nema u Bg-u samo je mnogo manje i ide na foru spremas se kod profesora-das mu pare za casove-nauci te-polozis..

Ne znam kakva je situacija sa masinskim fakultetom ali sam sigurna da nasa gimnazija vredi vise nego sve bg gimnazije zajedno! Bar time mozemo da se pohvalimo.

Meni bi bilo super kad bi postojao neki festival ili tako nesto. Nesto slicno gitarijadi.. Ali o tome mogu samo da sanjam. :-(

Masinski fakultet radi (ako je verovati mom insajderu), svake godine sve slabije i slabije. Jbg, skapirali ljudi gde se studira, a gde se STUDIRA. BG je grad za studente i tacka.

Underground mesta se ne PRAVE, ona postoje.
Bar su postojala.
Zloglasni Bounty (u koji moj fini nosic nije privirivao, ali poshtujem) i MIJA (Jazz), slava mu i hvala.

Pade mi na pamet, seca li se ko Opozita od nas mladjih ovde? Boze, sto je to bilo fino mesto! I naprave skladiste za gume od njega! Bruka i sramota. Ja sam jos bila mala tada ali izlazili smo tamo onako polu-redovno.

Znaci definitivno- fakulteti i "nesto kulturnija i opustenija "mesta!!
A sta mislite da li bi kej trebao da izgleda kao sto izgleda?Sve te prodavnice tehnicke robe,boja i lakov....mislim da tu mogu da se otvore lokali sa drugim proizvodima, recimo kozmetika, nesto sto je eksluzivno, ili sta znam ...nesto mi tu oko keja nedostaje ali tacno ne znam sta....!?!?!?

enfeRmo:
pa mog'o bi da se sredi malo,pocevsi od najsitnijih stvari,prvo one klupe muchenice sto jos malo pa odose dole...

Prvo treba da pojedinci shvate da se na donji deo klupe seda, a na gornji naslanja. Onda mozemo da prichamo o novim klupama.
Opposite je zatvoren zato shto narod nije hteo da ulazi unutra i placa pice, vec je interesantnije bilo sedeti na stepenicama i slushati kvalitetnu muziku. 'Ajde vi koji ste posecivali ovo mesto recite koliko je ljudi bilo na svirkama. Kada su dolazili CHOVEK BEZ SLUHA bilo je 20 nas sa sve organizatorima i svirachima :( Naravno, luda baba koja se stalno zalila kao i skladishte za gume su imali uticaj na Joza da digne ruke od svega.

Back