STA NEDOSTAJE NASEM KRALJEVU?

• Začetnik teme Začetnik teme pg_noki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
bebidoll:
ljudi, je l' zna neko kako se zove 1 mala tur. agencija ispod terase na keju? nalazi se preko x frizerskog salona...a posle tamo na kraju su diva i la costa!

anyway, ako neko zna neka mi please kaze (br tel. too - ako je moguce) jer su ne vidjeni LAZOVIIIII! i LOPOVI!! bacila sam 300 eura za NISTA!! a jos moram da ih zovem iz kanade...mogu slobodno da se slikam!

thx i pozz

Ja htedoh da budem od koristi, ali sam ochigledno obratila paznju na pogreshnu agenciju. Gledala sam onu ispod stepenishta sa strane od pozorishta, pored frizera i kozmetichkog salona, ali ne treba tebi ta, zar ne? :-?

B.K.:
Ja htedoh da budem od koristi, ali sam ochigledno obratila paznju na pogreshnu agenciju. Gledala sam onu ispod stepenishta sa strane od pozorishta, pored frizera i kozmetichkog salona, ali ne treba tebi ta, zar ne? :-?

pa ako je u onom prolazu, posle stepenica, koji vodi ka divi onda sigurno jeste. dobro sam zapamtila da ima frizer preko x agecije, a cini mi se da ima jos jedan salon do agencije....a ta u agenciji ima CRNU kosu! e, pa tako....thx bk

bebidoll:
pa ako je u onom prolazu, posle stepenica, koji vodi ka divi onda sigurno jeste. dobro sam zapamtila da ima frizer preko x agecije, a cini mi se da ima jos jedan salon do agencije....a ta u agenciji ima CRNU kosu! e, pa tako....thx bk

Ako je to, onda se radi o COOL TRAVEL-u, vlasnica je neka Sladjana Radosavljevic, nisam joj videla kosu, a nema nigde ni broja telefona poshto sam ja zevzechila tuda oko osam i petnaest uveche.

morphea:
a ..... ne treba nama niko zaduzhen za ekologiji, jer shta vredi i da postoji neko kada ljudi prave haos

Slazem se da su ljudi nekulturni ali sam mislio da bi neki ekolog iz opstinske sluzbe mogao da izdejstvuje neke zvanicne zabrane npr. paljenja smeca, kacenje umrlica na sve strane i ostalo. Mislio sam da bismo svojom masovnoscu i inventivnoscu na ovom Forumu mogli da dodjemo do raznih ideja, kako sve popraviti, sto bi ekolozi sproveli u delo.

Pa, ima nas!

Evo, ja bih prvo predlozila recimo 7dnevni volonterski letnji kamp (a.k.a. radna akcija) sa temom "Ciscenje Ibra od Maglica do Kraljeva", pozvala ljude sa strane, okacila na net i ubacila se u Volonterski Servis Sbije. Ako bude uspesno kao i ostali kampovi u Srbiji, mogla bi i da se ocekuje gomila stranaca, na primer.

Mi smo tako u nemackoj sredjivali neki zamak za koji je vladu bolelo duppe i za par godina ce ga volonteri sasvim zavrsiti.

A ja bih se odmh prijavio ... kad sam neku sličnu zamisao ispričao kolegama na poslu, prvo su počeli da se cepaju od smeha, a posle pet minuta kasnije kad su videli da se ja ne smejem su se krstili ... rekoše kao kako oni ni za koje pare ne bi skupljali đubre, može neko da ih vidi :o :?

Secam se akcije kada smo nas nekoliko ochistili cakum - pakum onaj prostor gde je bila prodavnica Crvena Zvezda, a i onaj iza. Sve smo to uradili jer su nam opshtinari obecali da mozemo koristiti prostor za koncerte. Naravno, od toga kasnije nije bilo nishta iako smo svoj deo dogovora lepo ispunili. Mi smo odatle pobacali gomiletinu shpriceva, djubreta,... a delegacija je dozvolila samo pravljenje tehno zurki gde se sve to pobacano ponovo pojavilo. :x

ljudi, super su predlozi ali ajde onda radite nesto...
nije da nije bilo slicnih inicijativa ranije nego se ljudi nikako ne odazivaju na takve akcije i na kraju ne bude nista a taj muceni entuzijasta odustane od bilo kakve buduce akcije...
tako da guitarr babe predlog je ok, ali eto sprovedi ga u delo! pocni da radis na tome, ljudi ce se nadam se prikljuciti usput... a ako vec imas iskustva u takvim akcijama jos bolje!!!

Milica BG:
nije da nije bilo slicnih inicijativa ranije nego se ljudi nikako ne odazivaju na takve akcije i na kraju ne bude nista a taj muceni entuzijasta odustane od bilo kakve buduce akcije...
tako da guitarr babe predlog je ok, ali eto sprovedi ga u delo! pocni da radis na tome, ljudi ce se nadam se prikljuciti usput... a ako vec imas iskustva u takvim akcijama jos bolje!!!
Ideja o letnjem kampu za ciscenje Ibra je veoma dobra. Evo ja cu da pokusam da animiram neke ljude. Cesto sam u kontaktu sa covekom koji svake godine pred "Veseli spust" prodje marsrutu Maglic-Kraljevo i proverava prolaznost, a znam da je zljubljenik u Ibar kao i ja. Ne treba ocekivati neke brze odgovore ali i leto je daleko.

Milica BG:
:|
ne razumem kakve veze imaju zubi sa tim...
sterilizacijom postaju potpuno bezopasni, ooogromne dzukele se setaju po trgu republike i nikoga ne napadaju jer su super fino sterilisani (znaci nema hormona od kojih podivljaju) i onako se fino nagojili :lol:

Danas u Novostima prochitah da je neku staricu, samo ne videh u kom mestu, neko kuche koje je bilo pod tim programom sterilizacije izujedalo na sred grada, na ochigled gomile prolaznika. Takvih sluchajeva ima i u Kraljevu!

Milica BG:
onda nesto nije uradjeno kako treba... pa i sama znas da se one ogromne dzukeletine setkaju bezbrizno po centru bg-a i niti oni nekoga diraju niti mi njih...
mozda brizit bardo daje vise para za te inekcije od lokalnih vlasti :roll:

Ochigledno. Odavno se zna da se gro para skupljene za jednu namenu troshe na sasvim druge stvari. Stvarno jadno!!! :-?

Milica BG:
Ma ideja je OK nego sto ce mnogi da kazu OCU BOLI ME K :?: :?: :?: :?: :!:
Lepse im je da nista ne rade i da zive u smecu kao sto su i naucili nego da nesto makar malo urade da bi i njima i svima bilo bolje! PARAZITI !
A da zaboravih da spomenem i KOMUNALNU INSPEKCIJU tj. dal ona postoji u ovom nasem gradu ili i njih ZABOLE e sad kako koji polni organ imaju za desavanja po pitanju cistoce grada i blize okoline.

sparrow1968:
Ma ideja je OK nego sto ce mnogi da kazu OCU BOLI ME K :?: :?: :?: :?: :!:

znaaam, tuga :cry:

:arrow: recepcionerka
:shock: :shock: :shock:
ja onda nem pojam sta ce moji raditi, posto zivimo u kovanluku... cale je ionako ceo zivot mrzeo saobracaj po kraljevu jer ne moze brzo da vozi od guzve, ovo sto se desava zadnje dve godine na mostu (konstantna zakrcenja) ga je ubilo u pojam a tek sad ne znam kako ce da odreaguje :? samo se nadam zbog njegovog zdravlja da nece previse da se nervira, ipak nije toliko mlad. :?

Milica BG:
znaaam, tuga :cry:

:arrow: recepcionerka
:shock: :shock: :shock:
ja onda nem pojam sta ce moji raditi, posto zivimo u kovanluku... cale je ionako ceo zivot mrzeo saobracaj po kraljevu jer ne moze brzo da vozi od guzve, ovo sto se desava zadnje dve godine na mostu (konstantna zakrcenja) ga je ubilo u pojam a tek sad ne znam kako ce da odreaguje :? samo se nadam zbog njegovog zdravlja da nece previse da se nervira, ipak nije toliko mlad. :?
sta da pricamo dalje,ja sam iz K ;) ovaca a radim na Beranovcu,mogu samo da sanjam prilaz gradu,osim u sitne sate...! ;)

Mislim da niko nije toliko lud da zatvori jednu kolovoznu traku na ionako pretrpanom mostu. To je možda bila ideja, ali verujem da su pronašli neko drugo rešenje. Suzili su jedan deo reke, a mogu i da zatrpaju deo od pijace do ostrva, pa će onda moći da raade na tom delu sa zemlje... valjda su razmišljali o tome, sa zatvaranjem jedne trake bi se redovi za prelazak mosta u 3 popodne protezali svim ulicama u kv-u... kreneš iz centra grada u 3, u ribnici si u 5 pola 6 :D

Back