STA NEDOSTAJE NASEM KRALJEVU?

• Začetnik teme Začetnik teme pg_noki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kad bi sve sto je nabrojano postojalo, e onda bi bilo nesto. Jedna stvar nece bitno promeniti situaciju. Treba i vremena i novca i volje i mnogo toga da se sve to ostvari zato vratimo se realnosti...I ne vredi da neko ko ima lokal pokusava da smisli cudo koje ce pomoci Kraljevu da se digne na noge, to je problem drzave i potrebna su mnogo veca ulaganja. Jeste da ovo zvuci pesimisticki ali tako je, ni meni se ne svidja.. :-(

Napravila bih lokal koji bi se zvao "Fitzgerald!", zidovi bi bili sa crno-srebrnim tapetama, imao bi veliki viseci luster, velike bordo fotelje, 3 crvene svece na svakom stolu i nasla bih neke klince iz muzicke da na gudackim instrumentima sviraju nesto tipa Apokaliptike, ili nesto jos bolje.

guitarrr_babe:
Napravila bih lokal koji bi se zvao "Fitzgerald!", zidovi bi bili sa crno-srebrnim tapetama, imao bi veliki viseci luster, velike bordo fotelje, 3 crvene svece na svakom stolu i nasla bih neke klince iz muzicke da na gudackim instrumentima sviraju nesto tipa Apokaliptike, ili nesto jos bolje.

Tachno!!! Svece fale Kraljevu, sada kada nam svakoga dana iskljuchuju struju na po dva - tri sata :-D

Kraljevu odmah i hitno nedostaje malo više kulturnijih Kraljevčana. Pogledajte papire (đubre) po ulicama, kese u granama drveća, umrlice na svakom drvetu, izžvrljane fasade zgrada, vrlo često isprevrtane kante za smeće, automobile po trotoarima.................Sumorno zar ne?

sa gradjevinskog stanovista KV-u fali jos parkova i mesta za igru, veliki deo novih zgrada nema prostora gde bi mala deca mogla da se igraju, a ulice su na samo par metara od stambenih objekata
jos jedan bazen ne bi bilo lose postaviti, kao i par hotela posto je u planu izgradnja nove sportske hale, a i vecina turista se zali na vec postojece hotele

sa stanovista nocne ptice, voleo bih da ima jos koji kafic gde se pusta rock i metal, jos koji kafic koji radi posle 2 i malo vise dogadjaja (ne racunam desavanja u Pasazu i Gasparu)...

Koliko li je puta ova tema pokretana? U mojoj okolini- bar 200, svi se zalimo, a niko ne miche... Do skoro sam bila u tripu da je ovo Kraljevo grozna rupetina, da jedva chekam oktobar da brishem za BG... Onda sednem par puta u park i opustim se, kad god se smirim i proshetam vidim koliko je ovde u stvari lepo-shto rekla jedna moja drugarica, KV je projektovan u startu kao grad, nije se u to razvio iz nekog sela! Samo je ochajno organizovan-sem gitarijade, dana jorgovana i sl. nema nikakvih dogadjanja- mislim, 'fala Vladi Jetu sto dovede 202jku, al to je 1 u 100 godina... Hocu da imam izbor da izadjem josh negde sem u Golub i Shanu (gde visim svaki chas jer NEMA GDE DRUGO).... Rokere, pankere, metalce i druge niko ne voli i nece nista da im ucini. Preti nam istrebljenje, I say...

infidel:
prva gitarijada je bila i vise nego odlicna
bila je Yu grupa, a ostali bendovi su silno prasili

druga gitarijada je bila cist trash, bile neverne bebe, a ovi nasi amateri nisu jednu pesmu otpevali kako treba
samo su Busmani iz BB bili vise nego OK

Prva gitarijada je bila dobra, druga je bila ta sa YU grupom, a treca sa NEVERNIM BEBAMA.... Na prve dve smo mi svirali, a na trecoj ne, tako da znam :lol:

Back