Шта не волите на мушкарцима?

Story of your life.

Normalno, samo ja bas nisam bez ideja i nisam trom nego sportski tip cijeli zivot al radi sebe.

Al fudbal volim,neambiciozan skroz.Obozavam da putujem gradskim busom,i da djelim vrijeme sa luzerima,gubitnicima tranzicije.Plus mnogo volim da filozofiram i ne volim muskarce koji u kuci sve znaju da rade,to nisu msukarci nego zene.Muskarac je filozof i ratnik.Ne naucnik ili majstor

I nije tu da bi se dopao zeni

Normalno, samo ja bas nisam bez ideja i nisam trom nego sportski tip cijeli zivot al radi sebe.

Al fudbal volim,neambiciozan skroz.Obozavam da putujem gradskim busom,i da djelim vrijeme sa luzerima,gubitnicima tranzicije.Plus mnogo volim da filozofiram i ne volim muskarce koji u kuci sve znaju da rade,to nisu msukarci nego zene.Muskarac je filozof i ratnik.Ne naucnik ili majstor

ovo boldovano stvarno mislis od reci do reci?

ako je odgovor : DA
onda su mi n=mnoge stvari jasnije.
Zovi da ti zamenim sijalicu na lusteru kad rikne :lol:

ovo boldovano stvarno mislis od reci do reci?

ako je odgovor : DA
onda su mi n=mnoge stvari jasnije.
Zovi da ti zamenim sijalicu na lusteru kad rikne :lol:

Stojim iza toga,nijedan pravi muskarac to ne voli da radi, jedino ako ga je muka natjerala to da radi da zaradi za hljeb pa je morao.Inace gadi se sebe toga sto radi.

Muskarac je ratnik zbog toga voli sport posebno fudbal,jer se tu takmicimo ,osvajamo titule a u ratu teeitorije,muskarac je i zemljoradnik ,cuva svoju zemlju zaliva je.Zna da ukroti Bika

Van toga nista ne voli da radi,voli samo da filozofira i mudruje,da polako zivi,polako hoda i prica kao pravi boss ili don.Plus jos pusti brkove

zena ce muskarca postovati i ako je trom,neaktivan bez ambicije ,gleda fudbal,lagan like meraklija,ako je on jasno na pocetku do braka stavio zeni doznanja kakav je,i kakvi su uslovi koje ona mora da ispuni ako zeli da bude sa njime

20230710_103434.jpg

Код мушкараца, не да не волим, него презирем ментални склоп попут овог инцелашко-паћеничког који се шепури на форуму и просипа своје ,,зашто сам јадан, усамљен и сувог куртза" мудролије. Мало је рећи одвратно.
Da, ali i nadasve poucno.

neverovatno mi je da sam procitao ovo sto sam procitao :)

drz se ti svojih stavova ... sa srecom

Ko majstora ili naucnika postuje pa niko, iako je plemenito i humano to sto rade.Majstor je uvijek tu da se kritikuje kao i doktor.To nije pravedno ali je tako

U nasem a i svakom narodu drustvu civilizaciji najvise se postuju muskarci ratnici.Nijedan doktor pa bio najveci svih vremena ili najveci majstor svih vremena nece biti ni postovan a ni slavljen kao Milos Obilic,koji je bio boss,don,pravi muskarac.Jedan jedini.

Kao sto kaze pjesma.The one and only

Jako los primjer,inace ovaj film je snimio covjek koji je gledao da karikira i na takav nacin predstavi stare Cg muskarce.Koji se nikada ne bi ponasali van svog sela kao sto se Mima ponasa u filmu.Reditelj je bio nastrojen prozapadno.I bio je slabic,i tim filmom je trazio opravdanje za sebe kao muskarca i za svoju poziciju u drustvu koja nije bila sjajna,ne zbog toga sto je bio neshvaceni umjetnik i sto je bio omrznut od strane okoline zbog filmova.Vec zato sto je imao duznost da bude ratnik u zivotu,a ne razmazeni Yu reditelj u ramazenoj drzavi.Gdje su ljudi uvijek krivicu za svoj neuspjeh svaljivali na druge.On je prikazao neke idiote kakvih ima tacno po CG,al to nisu pravi Cg ljudi i pravi gorstaci.

Stari Cg kao bili mutavi i zatucani,to su bili najmudriji ljudi i najotresitiji i bez knjige procitane.

A jeste to. Cim se pretvoris u kucnog servisera, manje te hebe a vise gundja. Toga sam se nagledao kod gonile deckica i muzica koliko hoces. I onda samo podizanje kriterijuma.
Treba da si cooler, onog momenta kad te pita za neku kucnu radinost tonom "sedis tu citavih 10 minuta" samo je pogledas smireno ala" zakopaj to u sebi odmah i nadji sebi hobi, da ja ne trazim drugu zensku. "

Jako los primjer,inace ovaj film je snimio covjek koji je gledao da karikira i na takav nacin predstavi stare Cg muskarce.Koji se nikada ne bi ponasali van svog sela kao sto se Mima ponasa u filmu.Reditelj je bio nastrojen prozapadno.I bio je slabic,i tim filmom je trazio opravdanje za sebe kao muskarca i za svoju poziciju u drustvu koja nije bila sjajna,ne zbog toga sto je bio neshvaceni umjetnik i sto je bio omrznut od strane okoline zbog filmova.Vec zato sto je imao duznost da bude ratnik u zivotu,a ne razmazeni Yu reditelj u ramazenoj drzavi.Gdje su ljudi uvijek krivicu za svoj neuspjeh svaljivali na druge.On je prikazao neke idiote kakvih ima tacno po CG,al to nisu pravi Cg ljudi i pravi gorstaci.

Stari Cg kao bili mutavi i zatucani,to su bili najmudriji ljudi i najotresitiji i bez knjige procitane.
A najvise vole da guslaju o onome čega nemaju - časti, čojstva i junaštva.

A jeste to. Cim se pretvoris u kucnog servisera, manje te hebe a vise gundja. Toga sam se nagledao kod gonile deckica i muzica koliko hoces. I onda samo podizanje kriterijuma.
Treba da si cooler, onog momenta kad te pita za neku kucnu radinost tonom "sedis tu citavih 10 minuta" samo je pogledas smireno ala" zakopaj to u sebi odmah i nadji sebi hobi, da ja ne trazim drugu zensku. "
Pa dobro, ponekad opereš sudove, skuvaš ručak i to Č:P

Ko majstora ili naucnika postuje pa niko, iako je plemenito i humano to sto rade.Majstor je uvijek tu da se kritikuje kao i doktor.To nije pravedno ali je tako

U nasem a i svakom narodu drustvu civilizaciji najvise se postuju muskarci ratnici.Nijedan doktor pa bio najveci svih vremena ili najveci majstor svih vremena nece biti ni postovan a ni slavljen kao Milos Obilic,koji je bio boss,don,pravi muskarac.Jedan jedini.

Kao sto kaze pjesma.The one and only

možda ćeš svega 0.5% vremena u modernoj civilizaciji provesti u upošljavanju svojih ratničkih sposobnosti, i to u situacijama daleko banalnijim od rata, tipa u uličnoj tuči

dok će ti za ostalih 99.5% itekako trebati naučničke, majstorske, jezičke, psihološke, baštovanske

A najvise vole da guslaju o onome čega nemaju - časti, čojstva i junaštva.

Imaju,al se filmovi snimaju o ljudima koji to nemaju,a time reditelji i javno mijenje oce nasilno da opravdaju svoju prozaoadnu nasilnu ideju,izfeminiziranog muskarca koji nosi suknje a ne pantalone.To imas i u filmu Zivka Nikolica tu je faca Alen Njuri na konju go,koji ima kao odnos sa 2 ribe,u realnom zivotu zena sve i da je sa takvim likom nece ga postovat,jer je djevojcica,imace slobodu da ga prevari za cijelim gradom.A tome nece to ni smetati

cek cek cek ... pricamo o Ljepoti poroka
pricamo o Medjedji ...
o kojim ti likovima pricas ???

Kako covek bez procitane knjige moze da bude "najmudriji" - u 20.-21. veku da ne idemo unazad

Da li nekada razmislis pre nego sto lupis i ostanes ziv.
Ali neka je tebi dobro sa tobom :D

Back