Takav nema kapacitet bilo šta da "stavi do znanja". Jedino mu preostaju da bude nasilnik, a takvih, u pravi se, ima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Story of your life.Ako ti se ne svidjam kao takav brisi da te ne gledam nadji drugog.
Jel' to razlog kod tebe što ne iebeš ili je nešto drugo po sredizena ce muskarca postovati i ako je trom,neaktivan bez ambicije ,gleda fudbal,lagan like meraklija,ako je on jasno na pocetku do braka stavio zeni doznanja kakav je
Story of your life.
Normalno, samo ja bas nisam bez ideja i nisam trom nego sportski tip cijeli zivot al radi sebe.
Al fudbal volim,neambiciozan skroz.Obozavam da putujem gradskim busom,i da djelim vrijeme sa luzerima,gubitnicima tranzicije.Plus mnogo volim da filozofiram i ne volim muskarce koji u kuci sve znaju da rade,to nisu msukarci nego zene.Muskarac je filozof i ratnik.Ne naucnik ili majstor

ovo boldovano stvarno mislis od reci do reci?
ako je odgovor : DA
onda su mi n=mnoge stvari jasnije.
Zovi da ti zamenim sijalicu na lusteru kad rikne![]()
zena ce muskarca postovati i ako je trom,neaktivan bez ambicije ,gleda fudbal,lagan like meraklija,ako je on jasno na pocetku do braka stavio zeni doznanja kakav je,i kakvi su uslovi koje ona mora da ispuni ako zeli da bude sa njime

Da, ali i nadasve poucno.Код мушкараца, не да не волим, него презирем ментални склоп попут овог инцелашко-паћеничког који се шепури на форуму и просипа своје ,,зашто сам јадан, усамљен и сувог куртза" мудролије. Мало је рећи одвратно.
neverovatno mi je da sam procitao ovo sto sam procitao
drz se ti svojih stavova ... sa srecom
Van toga nista ne voli da radi,voli samo da filozofira i mudruje,da polako zivi,polako hoda i prica kao pravi boss ili don.Plus jos pusti brkove
Kako da ne. Kad dođu iz rata niko ih više ne poznaje.U nasem a i svakom narodu drustvu civilizaciji najvise se postuju muskarci ratnici.
pa da, onako kljasti kad moraju da rade na kasi u maksiju. No HR veterani su cenjeni. Naravoucenije: biraj državu za koju ćeš da ratuješ...Kako da ne. Kad dođu iz rata niko ih više ne poznaje.
A najvise vole da guslaju o onome čega nemaju - časti, čojstva i junaštva.Jako los primjer,inace ovaj film je snimio covjek koji je gledao da karikira i na takav nacin predstavi stare Cg muskarce.Koji se nikada ne bi ponasali van svog sela kao sto se Mima ponasa u filmu.Reditelj je bio nastrojen prozapadno.I bio je slabic,i tim filmom je trazio opravdanje za sebe kao muskarca i za svoju poziciju u drustvu koja nije bila sjajna,ne zbog toga sto je bio neshvaceni umjetnik i sto je bio omrznut od strane okoline zbog filmova.Vec zato sto je imao duznost da bude ratnik u zivotu,a ne razmazeni Yu reditelj u ramazenoj drzavi.Gdje su ljudi uvijek krivicu za svoj neuspjeh svaljivali na druge.On je prikazao neke idiote kakvih ima tacno po CG,al to nisu pravi Cg ljudi i pravi gorstaci.
Stari Cg kao bili mutavi i zatucani,to su bili najmudriji ljudi i najotresitiji i bez knjige procitane.
Pa dobro, ponekad opereš sudove, skuvaš ručak i to ČA jeste to. Cim se pretvoris u kucnog servisera, manje te hebe a vise gundja. Toga sam se nagledao kod gonile deckica i muzica koliko hoces. I onda samo podizanje kriterijuma.
Treba da si cooler, onog momenta kad te pita za neku kucnu radinost tonom "sedis tu citavih 10 minuta" samo je pogledas smireno ala" zakopaj to u sebi odmah i nadji sebi hobi, da ja ne trazim drugu zensku. "

Ko majstora ili naucnika postuje pa niko, iako je plemenito i humano to sto rade.Majstor je uvijek tu da se kritikuje kao i doktor.To nije pravedno ali je tako
U nasem a i svakom narodu drustvu civilizaciji najvise se postuju muskarci ratnici.Nijedan doktor pa bio najveci svih vremena ili najveci majstor svih vremena nece biti ni postovan a ni slavljen kao Milos Obilic,koji je bio boss,don,pravi muskarac.Jedan jedini.
Kao sto kaze pjesma.The one and only
A najvise vole da guslaju o onome čega nemaju - časti, čojstva i junaštva.
Kao što je Stefan Jakovjević opisao u "Srpskoj trilogiji", ti Crnogorci zamišljaju kako seku Austrougare, a zapravo će se predati prvoj patroli....A najvise vole da guslaju o onome čega nemaju - časti, čojstva i junaštva.
Jako los primjer,inace ovaj film je snimio covjek koji je gledao da karikira i na takav nacin predstavi stare Cg muskarce.Koji se nikada ne bi ponasali van svog sela kao sto se Mima ponasa u filmu.Reditelj je bio nastrojen prozapadno.I bio je slabic,i tim filmom je trazio opravdanje za sebe kao muskarca i za svoju poziciju u drustvu koja nije bila sjajna,ne zbog toga sto je bio neshvaceni umjetnik i sto je bio omrznut od strane okoline zbog filmova.Vec zato sto je imao duznost da bude ratnik u zivotu,a ne razmazeni Yu reditelj u ramazenoj drzavi.Gdje su ljudi uvijek krivicu za svoj neuspjeh svaljivali na druge.On je prikazao neke idiote kakvih ima tacno po CG,al to nisu pravi Cg ljudi i pravi gorstaci.
Stari Cg kao bili mutavi i zatucani,to su bili najmudriji ljudi i najotresitiji i bez knjige procitane.
За кога?Da, ali i nadasve poucno.
'mutavima i zatucanima' je opseg sveta šest metara, lako je u tom radijusu biti mudar