Шта не волите на мушкарцима?

cek cek cek ... pricamo o Ljepoti poroka
pricamo o Medjedji ...
o kojim ti likovima pricas ???

Kako covek bez procitane knjige moze da bude "najmudriji" - u 20.-21. veku da ne idemo unazad

Da li nekada razmislis pre nego sto lupis i ostanes ziv.
Ali neka je tebi dobro sa tobom :D

Ljudi sa tog sela nisu takvi,kakvim ih je predstavio Zivko.Ono sto je pravi Cg.

Mima nikada nije bio olicenje pravog Cg,ako mislis da je i Petar Bozovic pravi Cg.Ti u zivotu nisi vidio kako se ponasa pravi Cg muskarac i kako se ophodi prema zenama i prijateljima a u isto vrijeme ostaje i muskarac ratnik i gospodin.

Mima nikada nije bio olicenje pravog Cg,ako mislis da je i Petar Bozovic pravi Cg.Ti u zivotu nisi vidio kako se ponasa pravi Cg muskarac i kako se ophodi prema zenama i prijateljima a u isto vrijeme ostaje i muskarac ratnik i gospodin.
Video sam na primeru mojih kuma, nema rdje dok iz Crne Gore ne dodje, i to je pravilo, nije izuzetak... a i u ZTK dok sam radio, video sam kakvi su...

Imaju,al se filmovi snimaju o ljudima koji to nemaju,a time reditelji i javno mijenje oce nasilno da opravdaju svoju prozaoadnu nasilnu ideju,izfeminiziranog muskarca koji nosi suknje a ne pantalone.To imas i u filmu Zivka Nikolica tu je faca Alen Njuri na konju go,koji ima kao odnos sa 2 ribe,u realnom zivotu zena sve i da je sa takvim likom nece ga postovat,jer je djevojcica,imace slobodu da ga prevari za cijelim gradom.A tome nece to ni smetati
Pa ja i ne govorim o filmovima, dovoljno da se osvrnes na povest Crne Gore i sve ti bude jasno.

Naravno, ali stvar je da to radis samostalno bez njenog uplitanja i da ti glumi mamu i krene da organizuje zivot po kuci. A mnoge imaju taj mehanizam, javi se, instiktivno nekako, sta vec. I to je idealan prvi znak da ta veza treba da se sasece.
Ma jok, zena je stub u kuci. Bez zene, onako, muski samac, jezivo.
Moras da znas kad treba da se skonis Č:P

Pa ja i ne govorim o filmovima, dovoljno da se osvrnes na povest Crne Gore i sve ti bude jasno.

To su sve mitovi, nikada u nijednom filmu nije nikada bio predstavljen neki Cg gorstak pravi.

A ja takve ljude kroz zivot znam,isao sam po selima,takav model ljudi nikad nije na ekranu prikazan.Samo da se pravi muskarci izbrisu iz istorijskog sjecanja

I postavljanje pravila.
Draga, ovo ovde se zovu vrata a ti me volis, ona vode u jednu prostoriju, mozes sve prostorije da vidis, sve ostale mogu da budu tvoje, ali ovu ne. Ako udjes u ovu prostoriju, srce ce se skameniti i sva ova carolija ce nestati. U tu sobu nikad nemoj da udjes.
I naravno pustis je da udje. Od tada je mantas ostatak zivota s mitoloskim osecanjem krivice.

I postavljanje pravila.
Draga, ovo ovde se zovu vrata a ti me volis, ona vode u jednu prostoriju, mozes sve prostorije da vidis, sve ostale mogu da budu tvoje, ali ovu ne. Ako udjes u ovu prostoriju, srce ce se skameniti i sva ova carolija ce nestati. U tu sobu nikad nemoj da udjes.
I naravno pustis je da udje. Od tada je mantas ostatak zivota s mitoloskim osecanjem krivice.

a šta ste vas dvoje, Plavobradi i njegova nevesta

Vidim te gorstake u bgd i tamo kako se ponasaju prema zenama...

Pa ti sto su dosli u Bgd jurili su tu uspjeh i karijeru,i bili spremni da se ponasanju na najgore nacine samo da se snadju.Mnogi to Cg nikada ne bi radili,niti bi se nametali i galamili da budu primjeceni u drugom gradu itd.Jer imaju manire gospodstvo i porodicno ime,koje nikada ne bi prodali i same vrijednosti pa makar zivjeli siromasno i cijeli zivot za malu platu.Al ce ici na posao svaki san skromno obuceni,kulturni,neprimjetni i nece dat na sebe, gorstaci pravi.Al takvi ne traze paznju.

Ja takve likove znam,al van Cg nametnu se neki idioti ili cak likovi koji i fizicki ne lice na Cg.

Vlado Georgiev msm lijepo pjeva ok, voli ga publika al sta on u ponasanju i izgledu fizickom ima od Cg,pa nema nista

sjajne likove sam upoznao CG... neka ih bude 7 (mislim i da je manje)
ostali , vecina , preko 50oro su svi redom na prvom mestu prepotentni (bez osnova) pa sve redom
karakteristike ni nalik kako ih ti predstavljas.
Jel znas kako se pravilno kaze Porto Montenegro u Tivtu :D
- Pederte Nagno ... jer javna tajna je da tamo bogatuni dovlace mlade zgodne mladice na zabave.
Ali legenda kaze da CG nikad nije videla geja jel tako ?
Pa prepuna ih je jer su narcisoidni i vole samo sebe. I majku , naravno :lol:

sjajne likove sam upoznao CG... neka ih bude 7 (mislim i da je manje)
ostali , vecina , preko 50oro su svi redom na prvom mestu prepotentni (bez osnova) pa sve redom
karakteristike ni nalik kako ih ti predstavljas.
Jel znas kako se pravilno kaze Porto Montenegro u Tivtu :D
- Pederte Nagno ... jer javna tajna je da tamo bogatuni dovlace mlade zgodne mladice na zabave.
Ali legenda kaze da CG nikad nije videla geja jel tako ?
Pa prepuna ih je jer su narcisoidni i vole samo sebe. I majku , naravno :lol:

Pa nasao si da trazis prave Cg u Porto Montenegru...

Pa ti sto su dosli u Bgd jurili su tu uspjeh i karijeru,i bili spremni da se ponasanju na najgore nacine samo da se snadju.Mnogi to Cg nikada ne bi radili,niti bi se nametali i galamili da budu primjeceni u drugom gradu itd.Jer imaju manire gospodstvo i porodicno ime,koje nikada ne bi prodali i same vrijednosti pa makar zivjeli siromasno i cijeli zivot za malu platu.Al ce ici na posao svaki san skromno obuceni,kulturni,neprimjetni i nece dat na sebe, gorstaci pravi.Al takvi ne traze paznju.

Ja takve likove znam,al van Cg nametnu se neki idioti ili cak likovi koji i fizicki ne lice na Cg.

Vlado Georgiev msm lijepo pjeva ok, voli ga publika al sta on u ponasanju i izgledu fizickom ima od Cg,pa nema nista
Vidim kako se crnogorac 1 i crnogorac 2, odnosili prema mojim kumama i ova tamo kad je bila kod njega i ova druga kad se udala....
Žene ako hoće da budu sluge i potčinjene neka im... i to plus da popuca...

Back