eveline
Elita
- Poruka
- 23.020
Jede rukolu, jedinac, nema kablova po patosuСигурно стално прича о калоријском дефициту, хехе
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jede rukolu, jedinac, nema kablova po patosuСигурно стално прича о калоријском дефициту, хехе
Jede rukolu, jedinac, nema kablova po patosu![]()
al pesmu volim![]()
Psycho Killer
Qu'est-ce que c'est?
Fa-fa-fa-fa, fa-fa-fa-fa-fa-fa,
better run, run, run, run, run, run away, oh-oh-oh
У ком си хотелу тренутно?Sad su mi doneli jagode, sok od jagode, i kolače od jagoda
Nadam se da nemam alergiju na jagode
Majestic Barrière na mlaviУ ком си хотелу тренутно?
Додај руколу.Елем, јуче сам мето мало овсених пахуљица у пуно јогурта, и у њих издробио малине и то ставио у фриз да се лади.
Како т оније било довољно слатко, данас сам купио банане и брескве,
и банану и велику брескву исекао и убацио у тај ладни тањир.
Све заједно, скоро кило хране, а унутра нема ни 300 калорија. И сад пој'о мање од пола и већ сам сит.
Остало ћу за вечеру.
Рачунам, телу треба више енергије да свари и преради све ово, него што у тој количини има калорија. Што значи да једењем улазим у калоријски дефицит, и до мора ћу бити тотално секси на 10 % бодифет.
Можда пошаљем слику са плаже свог сексибодија на теми фоткице форумаша и форумашица.
Додај руколу.
Verovatno rukaСтидно ми да кажем...
али....
...ја не знам шта је рукола.
Ovo je jedina verzija koju sam uspela da pronadjem i koja je bez cenzure, tj. sa „Psyho chicken! WHAT A ****?!?“![]()
Psycho Killer
Qu'est-ce que c'est?
Fa-fa-fa-fa, fa-fa-fa-fa-fa-fa,
better run, run, run, run, run, run away, oh-oh-oh
Ovo je jedina verzija koju sam uspela da pronadjem i koja je bez cenzure, tj. sa „Psyho chicken! WHAT A ****?!?“![]()
I ova je dobra verzija, ali je isto bez psovanke.
Имам питање.1. Не поседује бар један шортс
Односи се на шорц дужине изнад коленаИмам питање.
Је л'ово шортс....је л' се то односи на комад одеће који зовемо шорц, или на схортс на Тубићу, као што Инста има Рилс?
Ја имам неколико шортсова на Тубић, с озбиром да сам полупопуларни инфлуенсер, па ме занима, је л' то то?
Nisi se falioс озбиром да сам полупопуларни инфлуенсер
Nisi se falio
89. Не подржава моју тикток каријеру