Шта не волите на мушкарцима?

Jede rukolu, jedinac, nema kablova po patosu 😳
The Shining GIF

Psycho Killer
Qu'est-ce que c'est?
Fa-fa-fa-fa, fa-fa-fa-fa-fa-fa,
better run, run, run, run, run, run away, oh-oh-oh

Елем, јуче сам мето мало овсених пахуљица у пуно јогурта, и у њих издробио малине и то ставио у фриз да се лади.

Како т оније било довољно слатко, данас сам купио банане и брескве,

и банану и велику брескву исекао и убацио у тај ладни тањир.

Све заједно, скоро кило хране, а унутра нема ни 300 калорија. И сад пој'о мање од пола и већ сам сит.

Остало ћу за вечеру.

Рачунам, телу треба више енергије да свари и преради све ово, него што у тој количини има калорија. Што значи да једењем улазим у калоријски дефицит, и до мора ћу бити тотално секси на 10 % бодифет.

Можда пошаљем слику са плаже свог сексибодија на теми фоткице форумаша и форумашица.

Елем, јуче сам мето мало овсених пахуљица у пуно јогурта, и у њих издробио малине и то ставио у фриз да се лади.

Како т оније било довољно слатко, данас сам купио банане и брескве,

и банану и велику брескву исекао и убацио у тај ладни тањир.

Све заједно, скоро кило хране, а унутра нема ни 300 калорија. И сад пој'о мање од пола и већ сам сит.

Остало ћу за вечеру.

Рачунам, телу треба више енергије да свари и преради све ово, него што у тој количини има калорија. Што значи да једењем улазим у калоријски дефицит, и до мора ћу бити тотално секси на 10 % бодифет.

Можда пошаљем слику са плаже свог сексибодија на теми фоткице форумаша и форумашица.
Додај руколу.

I ova je dobra verzija, ali je isto bez psovanke. :D
Navodno je pesma u originalu bila o zeni (psyho chicken) koja ga je stalkirala i maltrerirala i sa kojom nije mogao da prekine vezu.
Pa su na kraju morali ovako da je objave, ali su je na manjim koncertima, po „kafanama“ i sl. izvodili onako kakva je prvobitno bila, sa „what a ****“ umesto dela na francuskom.

1. Не поседује бар један шортс
Имам питање.

Је л'ово шортс....је л' се то односи на комад одеће који зовемо шорц, или на схортс на Тубићу, као што Инста има Рилс?

Ја имам неколико шортсова на Тубић, с озбиром да сам полупопуларни инфлуенсер, па ме занима, је л' то то?

Имам питање.

Је л'ово шортс....је л' се то односи на комад одеће који зовемо шорц, или на схортс на Тубићу, као што Инста има Рилс?

Ја имам неколико шортсова на Тубић, с озбиром да сам полупопуларни инфлуенсер, па ме занима, је л' то то?
Односи се на шорц дужине изнад колена

Nemam radar za negativne osobine muškaraca sa kojima se srećem po bilo kom osnovu svakog dana.
Ipak... nisam uličarka, ne gradim odnose sa ljudima na glupiranju i blesavljenju, hvala dragom Bogu.
Zaista, nemaju ni oni razloga da prema meni budu, pa i nisu bezobrazni, što bi mi naročito teško palo.
Šta to tačno treba da ne volimo na muškarcima?
Druga je stvar kad smo usmereni na nekog od njih konkretno radi zajedničkog života, pa treba da se složimo sa svim našim manama i vrlinama sa obe strane.
Tu... tu bi mi smetao npr. naglašeno histeričan, agresivan, eksplozivan muškarac.

Back