Šta nazvati po Vučiću?

U prvom redu novi nacionalni stadion. Mogli bi se i aerodrom alu već nosu ime Nikole Tesle pa bi moglo biti nezgodno povlačiti ime Nikole Tesle koji je danas pojam pozitive i sl. Možda bi se .oglasnik pi A.V. nazvati i neka pos3bna ediciju budućeg leteći automobila iz Kragujevca.

Исто ми паде сада на памет, апропо приче о Путиновом рођендану, идеја да се и рођендан Председника Вучића прогласи за Државни Празник.

Као што је рецимо код Тита био Дан Младости, рођендан Председника Вучића да буде Дан Радости!

Шта мислите колеге о томе?

Исто ми паде сада на памет, апропо приче о Путиновом рођендану, идеја да се и рођендан Председника Вучића прогласи за Државни Празник.

Као што је рецимо код Тита био Дан Младости, рођендан Председника Вучића да буде Дан Радости!

Шта мислите колеге о томе?
Ja sam poznat u kraju po tome sto nemam pojma kad je dan mira u prvom svetskom, kad je drzavnost srbije, kad je dan zastave, kad je dan ima ih jos 2, 3 sto ne znam kad su ...i uvek to saznam kad dodjem pred banku....banke su najsigurniji podsetnik da je neki praznik....

Tako da mi svejedno , ubacite jos 5 praznika, manje vise svejedno mi....niti cu ove da zapamtim kad su niti cu te nove...Upamtio sam dan drzavnosti RS zato sto mislim da je vazan datum....a recimo za Srbiju nisam nista upamtio od ovih laznih vaznih praznika...
A nisam Bosanac...ali mislim da je vazan za RS i zato sam upamtio...a i nemaju sto praznika...kao u Srbiji

Srbiju cu da postujem kad vrate 29 novembar...ne interesuje me ideologija nego svinjokolj...a moze i prvi maj a moze i 25 maj. ali kao dan mladosti...ne mora da ga vezuju za Tita...sto , moze to. Sve se bojim narod zna kad su crkveni praznici sta je sta, ne zna , ko dupe su , pa ne smeta nista....da slave...

Вучић експо
Вучић брзе пруге србије
Вучић путеви србије
Вучић ауто индустрија
Вучић миг енд рафал транс
Вучић Индустрија аутобуса и мотора
Вучић Индустрија трактора и гума за трактор
Вучић Индустрија месних производа
Наставите низ

За владавине ноторно сулудог римског цара Комода, град Рим је на кратко преименован у Комодијана.

Можда би сте могли да Ужице преименујете у Вучићево Ужице, тако нешто.

За владавине ноторно сулудог римског цара Комода, град Рим је на кратко преименован у Комодијана.

Можда би сте могли да Ужице преименујете у Вучићево Ужице, тако нешто.
Eno mu kosovske mitrovice ako uspe da ne bude kosovska, nek bude vuciceva mitrovica...ali sipak, tatko mu vuce genima da spaja sa Albanijom..

Nebo je granica.

Možda je najbolje da se cela država preimenuje u Republika Vukojebina.

Niko neće primetiti razliku.
Vukojebina..pazi ni autocorrect nema nista protiv....sine mocno....ima osnove , imamo tradiciju vezanu za taj pojam....nevinost uzeo Sloba, ali ne svima...sad ova deca vise i ne lice na srpski genotip...mozda svako 30to dete...ovo ostalo ne znas odakle je...
Ova prica je za BG, ne vidjam decu puno po unutrasnjosti , ali to je vasa greska...kad ih vidim to su uglavnom nafrakane klinke, i klinci...ne vidjam ih ovako , krivica je mozda i do mene, dva igralista za kosarku sad su parkinzi vise nego sto su igralista....totalno sam smetnuo sa uma...a bas ih bili pre par godina ogradili zicom jer su poceli da ulaze kolima na teren da bi prestali , i sad to vise nema vise prodju...prisetio sam se , nije do mene greska...obisao sam vise igralista letos i tacno ni na jednom nije bilo igre...sad sam prelistao u glavi..

Hmmm, možda napad Izraela na Iran koji, po predsednikovim najavama, treba da se desi u narednih par sati, a po svemu sudeći se neće desiti.

Izrael je uglavnom vodio kratke ratove, a ovaj će biti toliko kratak da ga zvanična istorija neće ni registrovati.

Back