- Poruka
- 86.432
Palaca ko salamander 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ZatvorŠta nazvati po Vučiću? Autoput, bulevar, ulicu, aerodrom, most? Dajte neke predloge.

To bi bilo zestoko...Vucheglava....Zatvor
Šta nazvati po Vučiću? Autoput, bulevar, ulicu, aerodrom, most? Dajte neke predloge.

Ja sam poznat u kraju po tome sto nemam pojma kad je dan mira u prvom svetskom, kad je drzavnost srbije, kad je dan zastave, kad je dan ima ih jos 2, 3 sto ne znam kad su ...i uvek to saznam kad dodjem pred banku....banke su najsigurniji podsetnik da je neki praznik....Исто ми паде сада на памет, апропо приче о Путиновом рођендану, идеја да се и рођендан Председника Вучића прогласи за Државни Празник.
Као што је рецимо код Тита био Дан Младости, рођендан Председника Вучића да буде Дан Радости!
Шта мислите колеге о томе?
RealnoTo bi bilo zestoko...Vucheglava....
Eno mu kosovske mitrovice ako uspe da ne bude kosovska, nek bude vuciceva mitrovica...ali sipak, tatko mu vuce genima da spaja sa Albanijom..За владавине ноторно сулудог римског цара Комода, град Рим је на кратко преименован у Комодијана.
Можда би сте могли да Ужице преименујете у Вучићево Ужице, тако нешто.
Vukojebina..pazi ni autocorrect nema nista protiv....sine mocno....ima osnove , imamo tradiciju vezanu za taj pojam....nevinost uzeo Sloba, ali ne svima...sad ova deca vise i ne lice na srpski genotip...mozda svako 30to dete...ovo ostalo ne znas odakle je...Nebo je granica.
Možda je najbolje da se cela država preimenuje u Republika Vukojebina.
Niko neće primetiti razliku.