Šta nazvati po Vučiću?

Šta nazvati po Vučiću? Autoput, bulevar, ulicu, aerodrom, most? Dajte neke predloge.

Imam nekoliko predloga, koje mi je poslao @Jugoslav Čvarak :

cmsImage3993.jpg

54a21464-d018-4ecb-9978-40f9d12b98c2.jpeg

Imam i obrazlozenje...
Posto AVtihrist retko ide u WC onda neka ga se bar sete svi koji odu da se olakšaju i nek puste vodu u njegovo ime :kpozdrav:

...

Јако си безобразан!

Sto
Ljudima je najlepse u WC-u pa i tebi i @Jugoslav Čvarak -u
I neretko ljudi trce od zelje da sto pre ulete u WC...

Neki vole i da ispisu poruke na vratima javnih WC-a, neki ostave i broj mobilnog od bivse devojke...
Toliko istorije krije svaki kako javni WC, tako privatni jos i više...

A posto AVtihrist iz nekog razloga kako sam kaze uopste ne ide u WC...onda je lepo da ga se svi sete kad odu...i puste vodu....

...

Sto
Ljudima je najlepse u WC-u pa i tebi i @Jugoslav Čvarak -u
I neretko ljudi trce od zelje da sto pre ulete u WC...

Neki vole i da ispisu poruke na vratima javnih WC-a, neki ostave i broj mobilnog od bivse devojke...
Toliko istorije krije svaki kako javni WC, tako privatni jos i više...

A posto AVtihrist iz nekog razloga kako sam kaze uopste ne ide u WC...onda je lepo da ga se svi sete kad odu...i puste vodu....

...
Твом безобразлуку никада краја!

A ja bih predlozio i video igru.....Vucic, uspon i pad Srpskog carstva 2012 2056 ....to je u modi da se izaberu tako neke sasave godine i onda igras igricu dok tece vreme od jednog do drugog datuma...strategije ciste....uz ratovanje naravno , Velika Srbija, Mala Hrvatska i ostale price sto je pricao...

Sve u vezi Lige Balkana....to je opet njegova prica...Albanija, kosovo Srbija...

Back