markons82
Elita
- Poruka
- 21.101
Neku tesku mentalnu bolest.Šta nazvati po Vučiću? Autoput, bulevar, ulicu, aerodrom, most? Dajte neke predloge.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neku tesku mentalnu bolest.Šta nazvati po Vučiću? Autoput, bulevar, ulicu, aerodrom, most? Dajte neke predloge.
grobljeŠta nazvati po Vučiću? Autoput, bulevar, ulicu, aerodrom, most? Dajte neke predloge.
Šta nazvati po Vučiću? Autoput, bulevar, ulicu, aerodrom, most? Dajte neke predloge.
Imam nekoliko predloga, koje mi je poslao @Jugoslav Čvarak :
Imam i obrazlozenje...
Posto AVtihrist retko ide u WC onda neka ga se bar sete svi koji odu da se olakšaju i nek puste vodu u njegovo ime
...
groblje - acina srbijaKalemegdan - Acin vidikovac
Knez Mihajlova - Acino sokače
Далеко било. Кад бих био у његовој близини и видео атентатора како хоће са га убије,скочио бих. Боље да страдам ја него он.Бан за Дулета прети нашем председнику.
Јако си безобразан!Imam nekoliko predloga, koje mi je poslao @Jugoslav Čvarak :
Imam i obrazlozenje...
Posto AVtihrist retko ide u WC onda neka ga se bar sete svi koji odu da se olakšaju i nek puste vodu u njegovo ime
...
Јако си безобразан!
Твом безобразлуку никада краја!Sto
Ljudima je najlepse u WC-u pa i tebi i @Jugoslav Čvarak -u
I neretko ljudi trce od zelje da sto pre ulete u WC...
Neki vole i da ispisu poruke na vratima javnih WC-a, neki ostave i broj mobilnog od bivse devojke...
Toliko istorije krije svaki kako javni WC, tako privatni jos i više...
A posto AVtihrist iz nekog razloga kako sam kaze uopste ne ide u WC...onda je lepo da ga se svi sete kad odu...i puste vodu....
...
Tako bi i ja bio spreman primiti metak i za Plenkyja i za Vučića.Далеко било. Кад бих био у његовој близини и видео атентатора како хоће са га убије,скочио бих. Боље да страдам ја него он.
Tako bi i ja bio spreman primiti metak i za Plenkyja i za Vučića.
Prvo i osnovno, da se naprave značke sa njegovim likom i podele svoj deci po školamaŠta nazvati po Vučiću? Autoput, bulevar, ulicu, aerodrom, most? Dajte neke predloge.
U to ne sumnjam...
...