Šta nazvati po Vučiću? Autoput, bulevar, ulicu, aerodrom, most? Dajte neke predloge.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta nazvati po Vučiću? Autoput, bulevar, ulicu, aerodrom, most? Dajte neke predloge.
Има и овде:
Одлична идеја! Вучићева Планина! Како то моћно звучи!Mislim da bi planina jedino bila adekvatna.
Siguran sam da postoji barem neki neimenovani vrh negde.
Vučićev Venac umesto Zelenog Venca. Nije ni to loša ideja.Одлична идеја! Вучићева Планина! Како то моћно звучи!
Може. Добра идеја. Вучићев мост уместо Бранковог.Vučićev Venac umesto Zelenog Venca. Nije ni to loša ideja.
Ово су глупости.Takodje, možemo da koristimo i u smislu obmane, laži, besramnog ponašanja kako individue ili grupe.
Obećao sam ženi da ću da je vodim na lepo more.
Svaka čast, gde ćete ?
U Sutomore.
E baš si Vučić.
Deco, ako ne budete imali sve petice, dobićete Playstation.
:djeca sve petice;
Tata, obećao si nam Playstation.
Nikad to nisam rekao / Biće u naredna 72 sata / Biće za 14 dana
Tata, stvarno si Vučić.
Председник Вучић је својом Борбом за Србију и Србски Род, у овом тешком времену, заслужио да буквално сваки град или село и насеље добије назив по њему.
Типа, Вучићград, Вучићево, Вучићево Ужице, Вучево, итд, итд.
Шта фали?Vučićevo Užice?
Errrm.
Ako napravi novi Pančevački most da se zove Vučićev prelaz ili most.Може. Добра идеја. Вучићев мост уместо Бранковог.
Може. Добра идеја. Вучићев мост уместо Бранковог.
Шта фали?
Нема везе, битно је да град носи име Новог Србског Лидера, онај нека буде заувек заборављен.Pa na šta te to podseća?
Чак и то би престало,ако би мост назвали по имену Председника Вучића.Negde sam pročitao da najviše samoubica ima baš tamo, inače.
Tek bi tada skočio broj samoubica sa tog mosta, ljudi bi se nonstop podsećali ko je njima vladao.Чак и то би престало,ако би мост назвали по имену Председника Вучића.
Usled klimatskih promena, dolazi do otkrića novih patogenih bakterija, mutacije postojećih mikroorganizama i pojave raznih infekcija.Ово су глупости.