shushu
Iskusan
- Poruka
- 6.962
pa i ja sam vise puta napomenula da je to bio (relativno) nesrecan slucaj, ali neki drugi nisu... i slazem se da detinjstvo jako utice na sve
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E, tu jesi u pravu... Zato ih i ne branim... Zakachili su se sa njim samo da bi se dokazali pred nekim ribama. Eto, to je ono shto ja ne volim.Bliznakinja:Ja mislim da ste vi mene pogresno shvatili , nisam ja rekla da su oni hteli da ga ubiju...ali to se ne bi desilo da se nisu zakacili sa njim. Mislim,sta ima je to trebalo?
trivijan:problem je sto neki imaju uvrnut sistem vrednosti... sta ce im tuca da se dokazuju? A kao smo toliko pametniji od zivotinja... po istrazivanjima nijedna vrsta zivotinja nema toliki poriv da napada jedinke svoje vrste, kao sto je slucaj za ljudima.
Bliznakinja:E ljudi jedna ucenica iz moje skole je juce izbodena...
I to gde - u skolskom wc-u!!!
Ako nismo u skolama bezbedni ja ne znam gde cemo biti.Ovo je katastrofa,nemam reci.
:shock: :shock: :shock: :shock:Bliznakinja:E ljudi jedna ucenica iz moje skole je juce izbodena...
I to gde - u skolskom wc-u!!!
Ako nismo u skolama bezbedni ja ne znam gde cemo biti.Ovo je katastrofa,nemam reci.
love_girl:Sve jedno,sta god da se desilo..
Sve je vise previse,da neko izbode nekog nozem... :shock:
A ja bas kazem da ces pre naleteti na nasilje u manjem gradu nego u recimo BG... Zbog nerazvijene sredine i zelje za dokazivanjem... Sujeta u vazduhu.... :-?Fizicar:Ne u gradu u kome ja zivim. Kazem: "To su problemi velikih gradova."