STA mislite???

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Najgore je to sto se taj decko prezivao,zvao,i trenirao vaterpolo kao i jedan sto je isao u moju osnovnu,a sada ide u savu..Pa mozete da zamislite i njegovu porodicu koja je mislila kada su rekli preko vesti da se radi o njemu... :|

Nego,dosta o tome..

Bliznakinja:
Ja mislim da ste vi mene pogresno shvatili , nisam ja rekla da su oni hteli da ga ubiju...ali to se ne bi desilo da se nisu zakacili sa njim. Mislim,sta ima je to trebalo?
E, tu jesi u pravu... Zato ih i ne branim... Zakachili su se sa njim samo da bi se dokazali pred nekim ribama. Eto, to je ono shto ja ne volim.

problem je sto neki imaju uvrnut sistem vrednosti... sta ce im tuca da se dokazuju? A kao smo toliko pametniji od zivotinja... po istrazivanjima nijedna vrsta zivotinja nema toliki poriv da napada jedinke svoje vrste, kao sto je slucaj za ljudima.

trivijan:
problem je sto neki imaju uvrnut sistem vrednosti... sta ce im tuca da se dokazuju? A kao smo toliko pametniji od zivotinja... po istrazivanjima nijedna vrsta zivotinja nema toliki poriv da napada jedinke svoje vrste, kao sto je slucaj za ljudima.

slazem se u potpunosti sa tobom...
Ljudi su najwece ziwotinje...

Nema sanse da je to sama uradila.
Prosle nedelje se dogovorila sa nekim likom,koga nije znala (samo preko sms-a) da se nadju i on je dosao kod skole,ona je izasla na odmor i videla ga je u kolima.Medjutim nije ocekivala matorog coveka od ko zna koliko godina.Glupaca je usla u kola i ovaj je poceo da je skida sta ti ja znam,i ona je nekako izasla i dotrcala do skole.
I sve do juce je bilo ok,dok nije neko usao u skolu i desilo se sta se desilo.
Tako sam bar ja cula,mozda nije istina.

To su problemi velikih gradova. Moja drugarica se vratila iz Beca i pocela da nam prica kako joj je tamo. Odjednom nam je svima bilo drago sto zivimo tu gde zivimo.
Njena prica, na pitanje kako joj je tamo: "Grozno. Pre neki dan su ubili mog druga. Ispred skole prodaju drogu. Deca od 11-12 god. puse. Na zurkama se napijaju. Bas mi je zao sto nisam ovde."

nije istina. u potpunosti.
u malom mestu kao ovo moje cjesh teshko naicji na nasilje, jer niko ne sme bash da izigrava mafijozu u gradicju gde svako svakog zna. al kad se to desi onda je to uzhas. ko kad je pre koju godinu klinja ubio drugog mrtav ladan, sachekao ga da izadje iz diskoteke i upucao ga dok je shorao u grmlju, sa ledja.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back