STA mislite???

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mene je jednom neki manijak napao kada sam bila u bg-u kod mame...to je bilo pre dve ili tri godine, avgust....u tom trenutku kada me je uhvatio oko vrata, oduzela sam se i pocela da vristim, cimala sam se ali sam osecala kao da nemam ni trunku snage...on me je stegao jace, da ne mogu da se derem i ostala sam bez vazduha...samo mi je proslo kroz glavu da se meni to stvarno dogadja i da je sve ustvari kao san....da ce da me siluje, odvuce negde i ubije....i vise nikada necu videti svoje....nisam ni plakala, nista, samo mi je to prolazilo kroz glavu.....stavio mi je svoju glavu na rame i rekao SMIRI SE, a onda sam, pocela jos vise da se cimam i potpuno nesvesno sam ga podigla skroz na svoja ledja, ne znam ni ja odakle sam dobila snagu, stegla sam njegovu ruku i ogrebala ga, on me je pustio i pobegao, a ja umesto odmah da otrcim u ulaz, stala sam okrenuta ka njemu i gledala ga dok je bezao....usla sam u kucu i sela bez reci, kao gledala tv....nikome nista nisam rekla, samo mom Nemanji....mesec dana ja sam osecala njegov miris...i dalje imam traume zbog toga od krupnih ljudi i koraka kada cujem iza sebe

Просветитељ:
Држава мора да има план уништења насиља у породици. Полиција мора да спречи реализацију насиља на улицама и у школама. Ја мислим да би држава требала да одваја поприличне количине новца за финансирање институција које се баве овим проблемом. Држава треба да схвати да то није трошење него улагање у своју будућност. Насиље се шири попут болести. Злостављана деца злостављају своју децу. То уништава породице, а породица је основна ћелија друштва и најјаче оружје једне здраве земље је њена здрава породица. Из болесних породица, захваћених насиљем настају људи који нису способни да прате нормалне животне токове.
Насиље код људи је углавном изазваном тешким животним условима и то су углавном људи који су и сами били злостављани.

Најгора врста насиља је насиље насиље у породици и насиље над децом.
У већини случајева онај ко спроводи насиље пролази некажњено, а жртви остају ожиљци за цео живот.
:x

Ne seri nego obezbedi drzavi finansijsku podrsku za sve te pozitivne ideje.

Вас троје, да се неби овде расправљали, и да неби губили време, овде сви можемо са будемо хероји, па видимо се!
Пази где стајеш, и асфалт некад пуца и гута, нарочито Београдски.

Просветитељ:
Вас троје, да се неби овде расправљали, и да неби губили време, овде сви можемо са будемо хероји, па видимо се!
Пази где стајеш, и асфалт некад пуца и гута, нарочито Београдски.
Uuuu,a meni se tako ebe bash shto Beogradski asfalt puca... :lol: :lol:
..da nece mozhda i Novosadski? :?
E,zamisli - i za to me boli bash!! :mrgreen:
Mene nemosh naci sve i da 'ocesh! :p :twisted:
Ajde sad voz ako nemash nishta pametno da kazhesh.... :evil:

ja,s druge strane mislim da nasilni ljudi nisu oni nad kojima je vrseno nasilje,vec neki neizivljeni skotovi,kojima je dopustano sve,i koji rade odredjene stvari ne zato sto misle da tako treba,nego zato sto im se moze...sto se tice cinjenice da je batina iz raja izasla,to je donekle tacno...posto prosvetitelja mama i tata nisu vaspitali kako treba,ja bih ga prvi prevaspitao da ga sretnem na ulici...puca asfalt,ovo,ono...ma ste ke.njas budalo jedna? taj tip je neki veliki srbin nacista,koji bi ljude sakatio samo zbog drugacije boje koze i\ili veroispovesti...
Drzava je nemocna protiv pojedinca...niko nikome ne moze da zabrani da misli kako hoce,a to povlaci i odredjene vrste ponasanja...a ti si jedan od primera toga...

Ja nikad nisam bio zrtva nasilja,a sumnjam da cu ikada i biti...visok sam 2.02 i imam 100 kg...koliko lud treba da bude covek da bi me napao na ulici :?: a i ja sam ,ruku na srce nasilan...svim ovim prosvetiteljima,neizivljenim bi pucao u glavu,nijednom ne zapitavsi se da li gresim...

ja,s druge strane mislim da nasilni ljudi nisu oni nad kojima je vrseno nasilje,vec neki neizivljeni skotovi,kojima je dopustano sve,i koji rade odredjene stvari ne zato sto misle da tako treba,nego zato sto im se moze

da se vratim na ovo...mene licno je cale dosta tukao...i bas zbog toga,ja nikad necu udariti svoje dete...ali,ipak imam trunku nasilja u mozgu koja mi ne da da spavam kad ima ovakvih idiota...

@Peta...
Ja molim boga da me nadje,posto ja njega ne mogu...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back