STA mislite???

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
DJ_MaRe:
A ja bas kazem da ces pre naleteti na nasilje u manjem gradu nego u recimo BG... Zbog nerazvijene sredine i zelje za dokazivanjem... Sujeta u vazduhu.... :-?
bash suprotno.... u manjim mestima se svi znaju i tu nema potrebe za dokazivanjem ili necim drugim ,u bg-u aj da nekazem svakog dana ali iskljucivo svakog vikenda se desavaju sra... kada se prazne diskoteke, (o splavovima da nepricam), i ovako iz cista mira dok bejis u gradu ,recimo evo primera nedelja pre nove godine izlazim sa 3 ortaka iz padrina i 7 likova sa metalnim stanglama nas startuje ( mi ni krivi ni duzni , niti smo se mrstili niti trazili peglu u diskoteci),malo su ze zajeb... ali to je druga prica...

sofffy:
ja bih poklala sve manijake koji vrse bilo kakvo nasilje...

manijake koji maltretiraju zene i djecu bih za jaja objesila i rasporila nozem i ispekla cevape od njih.... koji su oni Q da mogu muciti ostale? hvala bogu,nisam nikad bila u slicnoj situaciji,ali da mi neko zaprijeti,izvadila bih mu oci...

kada se nadjes u takvoj situaciji, veruj mi, ne znas nista....ne mozes da kontrolises pokrete, da se saberes....

pajser:
bash suprotno.... u manjim mestima se svi znaju i tu nema potrebe za dokazivanjem ili necim drugim ,u bg-u aj da nekazem svakog dana ali iskljucivo svakog vikenda se desavaju sra... kada se prazne diskoteke, (o splavovima da nepricam), i ovako iz cista mira dok bejis u gradu ,recimo evo primera nedelja pre nove godine izlazim sa 3 ortaka iz padrina i 7 likova sa metalnim stanglama nas startuje ( mi ni krivi ni duzni , niti smo se mrstili niti trazili peglu u diskoteci),malo su ze zajeb... ali to je druga prica...

keve mi! sedim letos sa ortakom u slavkovici(zaseok kod ljiga),ispred osnovne,kad tamo ogroman tepih...i sedimo mi dechica na njemu,i chiste ga ovi iz skole zbog nas dechice...prvo sto mi pade na pamet: kako to da ga niko jos nije ukrao? kad ono,tamo sve normalni ljudi! cemu sva ta mrznja? mir i ljubav braco...i sestre,naravno... ;)

Pazi ovako,cisto primera radi...
Moja ortakinja(zakleta metalka ali se netuce,nemaltretira klince-zapravo sve ih qlira) blejala blizu trga uvece.Trebala je da se nadje sa svojim deckom.Naisl 7 pijanih dizelasa.Spazili nju samu.Krenuli su da je prozivaju ali ih je ova qlirala.Posto su svakako zeleli da joj skrenu paznju prisli su joj,saterali je uza zid,cas pesnicili,cas vatali. sve dok nije naisao njen decko.Potukao se ovaj s njima,ortakinja se oslobodila izsutirala neke i nekako su se izbavili i trcali kao ludi sve do studentskog trga.
`Aj sad,ko ce se snadje u ovakvoj situaciji?Dobro sto je naisao njen decko jer da nije...

Ma svuda ima nasilnika...
Nije bitno da li je veci ili manji grad..
Samo u vecem gradu,u dosta ulica ima vise ljudi pa onda nije bas dobro mesto..
U principu ih ima svuda kol'ko oces..
Ja bi to sve poubijala :?

Људи имају потребу за насиљем, зато што је у њима много беса и незадовољства које треба избацити.
Свако насиље, поготово над децом и у породици, па онда у школи и на улици треба искорењивати чим се појави или чим се уочи.
Иначе насиље у породици као болест разара Српско друштво и та епидемија је више него забрињавајућа.

Стоп насиљу!

E atvarno uzasno me nerviraju ti izopaceni nenormalni ludaci koji maltretiraju zene i decu!!!Te ludake treba na kolac,odseci im i noge i ruke pa da vidim kako ce onda da se junace nad slabijima!!!!grrrrrrrrrrr

Држава мора да има план уништења насиља у породици. Полиција мора да спречи реализацију насиља на улицама и у школама. Ја мислим да би држава требала да одваја поприличне количине новца за финансирање институција које се баве овим проблемом. Држава треба да схвати да то није трошење него улагање у своју будућност. Насиље се шири попут болести. Злостављана деца злостављају своју децу. То уништава породице, а породица је основна ћелија друштва и најјаче оружје једне здраве земље је њена здрава породица. Из болесних породица, захваћених насиљем настају људи који нису способни да прате нормалне животне токове.
Насиље код људи је углавном изазваном тешким животним условима и то су углавном људи који су и сами били злостављани.

Најгора врста насиља је насиље насиље у породици и насиље над децом.
У већини случајева онај ко спроводи насиље пролази некажњено, а жртви остају ожиљци за цео живот.
:x

shutke su za neizdrkane budale i potencijalne manijake. :-|
ja da sam na mestu onih na bini prekinuo bih svaku svirku kad bi pocheli da se shutaju. na jednoj svirki goblina na kojoj sam bio u shutku uletela budala s nozhem i izbola nekog dechka... ne ne neke stvari nisu za marvu.

a o chemu je ova tema dodjavola? :P

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back