Sta mislite o vodjenju ljubavi preko neta?

• Začetnik teme Začetnik teme just girl
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislim da to nije normalno izmedju osoba koje se ne poznaju. I mislim da CS moze imati cari samo ako postoji prethodno seksualno iskustvo izmedju tih dvaju osoba.
Sa druge strane, ako su dvoje zaljubljenih nedeljama razdvojeni kilometrima, bolje da se bave i time nego da se samozadovoljavaju ili varaju jedno drugo, i na taj nacin odrzavaju osecaj bliskosti. U tom slucaju mi je i CS i telefonski seks u redu. Zato dostignuca civilizacije i u tom smislu imaju neke koristi.:)

Snezna_kraljica:
anna16:
tvoj komentar bi trebao da znaci: da, interesantno mi je zeleo bih da se dopisujem ili ne, itd...?
Ona je zensko, tako da... ako imas takve sklonosti.. mada, za nju znam da nema... :P

hvala, ucinilo mi se da bi mogla da bude, ali nisam bila sigurna...
kad se dopisujem moja masta radi svasta tako da iako mi se cini da nemam takve sklonosti mogu tako da se dopisujem i da bude uzbudljivo. a kakve su tvoje sklonosti kraljice ako smem da vam se obratim obzirom na titulu?

anna16:
blacky80:
Dajte ljudi, sta se zanosite sa ovom temom. Onaj ko ne zeli da se dopisuje ne bi ni dolazio na forume ovakvog tipa.

kako bi ti to izveo, mislim na sexy-dopisivanje, pretpostavljam da te interesuje jer kazes da inace ne bi ni bio ovde...
Nisam razmisljao o nacinu. Recimo poslao bih ti pm. Odatle bih krenuo a za dalje bi videli!

blacky80:
anna16:
blacky80:
Dajte ljudi, sta se zanosite sa ovom temom. Onaj ko ne zeli da se dopisuje ne bi ni dolazio na forume ovakvog tipa.

zasto da ne, bicu iskrena ja se tako vec dopisujem i super je, mislim ako volis da se dopisujes, uz pisamce pricu koja se dopunjuje nastavlja i komentarise idu i slicice u zavisnosti od teme ako ih nadjemo...

anna16:
Snezna_kraljica:
anna16:
tvoj komentar bi trebao da znaci: da, interesantno mi je zeleo bih da se dopisujem ili ne, itd...?
Ona je zensko, tako da... ako imas takve sklonosti.. mada, za nju znam da nema... :P

kad se dopisujem moja masta radi svasta tako da iako mi se cini da nemam takve sklonosti mogu tako da se dopisujem i da bude uzbudljivo. a kakve su tvoje sklonosti kraljice ako smem da vam se obratim obzirom na titulu?

Ima sklonost ka mladim devojkama tako da se bolje pripazis... :P

Steffan:
anna16:
Snezna_kraljica:
anna16:

Ima sklonost ka mladim devojkama tako da se bolje pripazis... :P
e,mali vidim sve ti lose :P

anna16:
Mala, opasna si ti..
Moje sklonosti su vrrrrlo str8. I usmerene na jednu divnog decka, kojeg nemam nameru da varam sa nekom sesnaestogodisnjakinjom :lol: :lol: 8)

Snezna_kraljica:
anna16:
Mala, opasna si ti..
Moje sklonosti su vrrrrlo str8. I usmerene na jednu divnog decka, kojeg nemam nameru da varam sa nekom sesnaestogodisnjakinjom :lol: :lol: 8)
ovo sve govori :lol: :lol: :wink:

Snezna_kraljica:
anna16:
Mala, opasna si ti..
poslednje sto sam htela je da budem tup ugao u vasoj vezi, ja samo volim da se dopisujem... :(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back