Sta mislite o vodjenju ljubavi preko neta?

• Začetnik teme Začetnik teme just girl
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
goodday:
Snezna_kraljica:
anna16:
kad se dopisujem moja masta radi svasta tako da iako mi se cini da nemam takve sklonosti mogu tako da se dopisujem i da bude uzbudljivo. a kakve su tvoje sklonosti kraljice ako smem da vam se obratim obzirom na titulu?
Mala, opasna si ti..
Moje sklonosti su vrrrrlo str8. I usmerene na jednu divnog decka, kojeg nemam nameru da varam sa nekom sesnaestogodisnjakinjom :lol: :lol: 8)
ovo sve govori :lol: :lol: :wink:
Ne!!!! Ne!!! :lol:
Prvo sam bila napisala - "jednu divnu osobu", a onda sam shvatila da rec "osoba" moze biti i musko i zensko, pa sam ispravila sve ostale reci, osim ove "jednu"... Koji blam... :oops:
Ne, nije nista podsvesno, samo greska u kucanju... I eto tako, ne zeleci da budem proglasena lezbijkom, i time sto sam se trudila da sve bude jasno - izazvala sam zabunu... :oops:
Da ne bude zabune - naglasavam - nisam homofobicna. Iako devojka nije ni rekla da ima takve sklonosti, samo da kazem, da bude jasno... I... I...
Mnogo se koprcam, je li, i ne verujete mi nista, zar ne? :oops: :wink:

Snezna_kraljica:
goodday:
Snezna_kraljica:
anna16:
kad se dopisujem moja masta radi svasta tako da iako mi se cini da nemam takve sklonosti mogu tako da se dopisujem i da bude uzbudljivo. a kakve su tvoje sklonosti kraljice ako smem da vam se obratim obzirom na titulu?
Mala, opasna si ti..
Moje sklonosti su vrrrrlo str8. I usmerene na jednu divnog decka, kojeg nemam nameru da varam sa nekom sesnaestogodisnjakinjom :lol: :lol: 8)
Prvo sam bila napisala - "jednu divnu osobu", a onda sam shvatila da rec "osoba" moze biti i musko i zensko, pa sam ispravila sve ostale reci, osim ove "jednu"... Koji blam... :oops:
Ne, nije nista podsvesno, samo greska u kucanju... I eto tako, ne zeleci da budem proglasena lezbijkom, i time sto sam se trudila da sve bude jasno - izazvala sam zabunu... :oops:
Da ne bude zabune - naglasavam - nisam homofobicna. Iako devojka nije ni rekla da ima takve sklonosti, samo da kazem, da bude jasno...
moje beskrajno kajanje, evo odlazim u mrak i necu se javlajati jedno 2-3neona, sta sam sve napravila a ovo mi je bilo prvi put, bolje da nestanem na duze dok nisu svi poceli da se saplicu o tastercice, posebno izvinjenje za njeno visocanstvo... :roll:

d1:
ajte bre peace...

snezna ne brini.... i ja sam imao jedan lapsus pa me proglasili pederom... (svojevremeno na svastari... pa je princeza to citirala na temi najveci blamovi ili slicno) :D ... bre opusteno :wink:

a i ti anna opusteno... nisi joj ukrala decka.... valjda :mrgreen:

mislim da je dosta kajanja za veceras, ma ne kradem ni devojcice ni decake, zaokupljam mastu... :shock:

goodday:
Snezna_kraljica:
anna16:
Mala, opasna si ti..

hahaha :lol: ok, ok, priznajem.. zensko sam... :P

Eto, a samo sam hteo malo da se nasalim... :roll: Ko bi rekao... e bre pa zar od svih bas Snezna.. aa... a taman sam pomislio da ima nesto medju nama... :cry: ah ta prevrtljiva bezosecajna lezbara!!! :P Nista, odoh ja u pedere, barem cu znati na cemu sam... hehehe.. :lol:

Snezna_kraljica:
Da ne bude zabune - naglasavam - nisam homofobicna. Iako devojka nije ni rekla da ima takve sklonosti, samo da kazem, da bude jasno... I... I...

Ma nista ti vise ne verujem!!! :P

elendil:
Vodjenje ljubavi preko neta?ili sex?Meni ovi tropici pre lice na drkanje mozga.Izvinjavam se na izrazu,ali deluje mi primeren. :roll:

slazem se, za nepunih mesec dana shvatila sam da je virtualni sex zaista to sto kazes plus teska nervoza teskoba i frustriranost tako da ti ni izraz nije los naprotiv, medjutim dopisivanje odnosno opisivanje stanja mozga i tela pre za vreme i posle odnosa, odnosno dopisivanje na odredjenu temu to je vec nesto drugo, licno pomaze mi da otkrijem sve one fine i manje fine detalje koje nisam primetila za vreme akcije i kasnije ih ne primecujuci upotrebim, mozak je najbolji afrodizijak...

d1:
jel ti pricas o kamerici ili o odrazu svog lica na monitoru :roll:
dobro pitanje, da bismo sprecili dalje nesporazume... dopisivanje, ne chat, ne web-cam, kreativnost ne vestacka napetost, iskustvo iz iskustva zbog iskustva... uostalom sve je stvar izbora, mozes da cutis o svemu ili da pokusas da izrazis nesto o cemu si cutao, nijedan izbor nije los, izbor je uvek samo izbor i treba ga postovati zbog licnog pecata...

anna16:
elendil:
Vodjenje ljubavi preko neta?ili sex?Meni ovi tropici pre lice na drkanje mozga.Izvinjavam se na izrazu,ali deluje mi primeren. :roll:

slazem se, za nepunih mesec dana shvatila sam da je virtualni sex zaista to sto kazes plus teska nervoza teskoba i frustriranost tako da ti ni izraz nije los naprotiv, medjutim dopisivanje odnosno opisivanje stanja mozga i tela pre za vreme i posle odnosa, odnosno dopisivanje na odredjenu temu to je vec nesto drugo, licno pomaze mi da otkrijem sve one fine i manje fine detalje koje nisam primetila za vreme akcije i kasnije ih ne primecujuci upotrebim, mozak je najbolji afrodizijak...

U tvojim godinama akcija=skola right?

U tvojim godinama akcija=skola right?[/quote]

to je isto kao kad bi u tvojim godinama bilo
akcija=skola
akcija=porodica
akcija=posao
akcija=unuci...

zar je moguce da su ovde sve sami negativci, ko god da se ne slaze ok, ali sa idejom ili razmisljanjem a licnost je apsolutno pravo vlasnika dok je ne podeli sa drugima a i onda malo elementarnog postovanja ili barem logike, ne cine nas ni nase godine, ni nasa pamet, ni nase sklonosti ni nase mane vec sve zajedno i ono sto neki zive godinama ili do kraja zivota a da i ne primete drugi su vec doziveli i zive nesto sasvim novo i drugacije, budite drugaciji bez straha da vas isti ne povuku za sobom ionako ne postoje osim skupa...

Devilishgirl:
dusho, nemoj da mi solis pamet kad je vec presoljena..
idi satiri se od * ili cega god, boli me dupe..
sad bar znam da ima devojcica kojima je mozgic dole..

samo mislis da znas, kada zaista saznas bice ti jasnije, sto se tice prostih izraza pa u nasem jeziku postoje i prostiji ali se ne upotrebljavaju za po kuci barem dok se ne upoznas sa nekim toliko dobro da znas da leze, u medjuvremenu malo bonton, malo vecernja, malo klub nastranih pisaca, ne sramoti se ne pristaje ti barem ne javno...

ako si opet izazvana a ti navali mozda je ovo i jedna vrsta terapije samo sacekaj onda da ti neko drugi bilo sta napise sto ti nije po volji ili mozda i nije rec o tekstu mozda je nesto jos prizemnije u tom slucaju zaista bi trebalo da upalis svetlo, sama si a oko tebe i utebi mrak...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back