D
Druna
Gost
Ko je osporio da je uzivo bolje?
mislim, ako je meni bilo upuceno
mislim, ako je meni bilo upuceno

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nema leba od toga...bez prakse nista...tj...da ne bude pogresno shvaceno...bez pravog sex-a nista...zajebi to preko kompa...just girl:Sta?I da li ste to nekad radili?Ako jeste kako je bilo?
Kako si uspela da se upoznas sa dve poruke? Ili je u pitanju neka sabotaza.tadicmjm:preko neta, misliš, upoznavanje na netu, a sex uživo?Odlično, ali je možda u pitanju bila čista sreća

mario80:jel ko probo da gura u flopi?![]()
![]()
![]()

Ona je zensko, tako da... ako imas takve sklonosti.. mada, za nju znam da nema...anna16:tvoj komentar bi trebao da znaci: da, interesantno mi je zeleo bih da se dopisujem ili ne, itd...?

Snezna_kraljica:Ona je zensko, tako da... ako imas takve sklonosti.. mada, za nju znam da nema...anna16:tvoj komentar bi trebao da znaci: da, interesantno mi je zeleo bih da se dopisujem ili ne, itd...?![]()
blacky80:Dajte ljudi, sta se zanosite sa ovom temom. Onaj ko ne zeli da se dopisuje ne bi ni dolazio na forume ovakvog tipa.
Nisam razmisljao o nacinu. Recimo poslao bih ti pm. Odatle bih krenuo a za dalje bi videli!anna16:blacky80:Dajte ljudi, sta se zanosite sa ovom temom. Onaj ko ne zeli da se dopisuje ne bi ni dolazio na forume ovakvog tipa.
kako bi ti to izveo, mislim na sexy-dopisivanje, pretpostavljam da te interesuje jer kazes da inace ne bi ni bio ovde...
blacky80:anna16:blacky80:Dajte ljudi, sta se zanosite sa ovom temom. Onaj ko ne zeli da se dopisuje ne bi ni dolazio na forume ovakvog tipa.
zasto da ne, bicu iskrena ja se tako vec dopisujem i super je, mislim ako volis da se dopisujes, uz pisamce pricu koja se dopunjuje nastavlja i komentarise idu i slicice u zavisnosti od teme ako ih nadjemo...
anna16:Snezna_kraljica:Ona je zensko, tako da... ako imas takve sklonosti.. mada, za nju znam da nema...anna16:tvoj komentar bi trebao da znaci: da, interesantno mi je zeleo bih da se dopisujem ili ne, itd...?![]()
hvala, ucinilo mi se da bi mogla da bude, ali nisam bila sigurna...
kad se dopisujem moja masta radi svasta tako da iako mi se cini da nemam takve sklonosti mogu tako da se dopisujem i da bude uzbudljivo. a kakve su tvoje sklonosti kraljice ako smem da vam se obratim obzirom na titulu?

[/quote]
ops:e,mali vidim sve ti loseSteffan:anna16:Snezna_kraljica:Ona je zensko, tako da... ako imas takve sklonosti.. mada, za nju znam da nema...anna16:tvoj komentar bi trebao da znaci: da, interesantno mi je zeleo bih da se dopisujem ili ne, itd...?![]()
hvala, ucinilo mi se da bi mogla da bude, ali nisam bila sigurna...
kad se dopisujem moja masta radi svasta tako da iako mi se cini da nemam takve sklonosti mogu tako da se dopisujem i da bude uzbudljivo. a kakve su tvoje sklonosti kraljice ako smem da vam se obratim obzirom na titulu?
Ima sklonost ka mladim devojkama tako da se bolje pripazis...![]()

Mala, opasna si ti..anna16:kad se dopisujem moja masta radi svasta tako da iako mi se cini da nemam takve sklonosti mogu tako da se dopisujem i da bude uzbudljivo. a kakve su tvoje sklonosti kraljice ako smem da vam se obratim obzirom na titulu?
8)ovo sve govoriSnezna_kraljica:Mala, opasna si ti..anna16:kad se dopisujem moja masta radi svasta tako da iako mi se cini da nemam takve sklonosti mogu tako da se dopisujem i da bude uzbudljivo. a kakve su tvoje sklonosti kraljice ako smem da vam se obratim obzirom na titulu?
Moje sklonosti su vrrrrlo str8. I usmerene na jednu divnog decka, kojeg nemam nameru da varam sa nekom sesnaestogodisnjakinjom![]()
8)
:wink:poslednje sto sam htela je da budem tup ugao u vasoj vezi, ja samo volim da se dopisujem...Snezna_kraljica:Mala, opasna si ti..anna16:kad se dopisujem moja masta radi svasta tako da iako mi se cini da nemam takve sklonosti mogu tako da se dopisujem i da bude uzbudljivo. a kakve su tvoje sklonosti kraljice ako smem da vam se obratim obzirom na titulu?
Moje sklonosti su vrrrrlo str8. I usmerene na jednu divnog decka, kojeg nemam nameru da varam sa nekom sesnaestogodisnjakinjom![]()
8)