sta mislite o vegetarijanstvu

• Začetnik teme Začetnik teme mima2
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa i da ne jedu ribu opet jesu svastojedi.
Mesojedi: Oni koji iskljucivo jedu meso i nista vise.
Biljojedi: Osobe koje ne jedu nista sem biljaka.
Biljojedi koliko ja znam ne jedu jaja niti konzumiraju mlecne proizvode, dakle svastojedi.

Uu, dobro izvini, ja na to ne gledam tako...
Ja sam malo prostija, ja to ne delim na taj nacin...Samo nisam cepidlaka, meni je jednostavno ovako: biljojedi-jedu iskljucivo biljke
mesojedi-jedu iskljucivo meso
svastojedi-jedu i jedno i drugo...
Meni je takva podela u glavi...I dalje sam, izgleda ostala u negde drugom-trecem razredu osnovne, cim nigde ne svrstavam mlecne proizvode...:confused:

Ma da, bas da vidim da vas bace nedje u Afriku na mesec dana, da vode nemate a kamoli mesa.
Navikli bi se samo tako.

Moja poenta - covek nije zavisan od hrane i covek je u potpunosti prilagodljiv svim zivotnim uslovima.
Ergo, ne da biste se navikli nego bi zaboravili da je meso ikada postojalo:)

Ko što je onaj ciganin učio kobilu da ne jede pa kad je ukapirala, crkla jadna??:mrgreen:

Volela sam živuljke...(pre nihilizam rulez faze)...čak planiram veterinu da studiram, ali stvarno kao jedan izuzetno veliki mesojed (meni se ishrana gotovo samo iz mesa i sastoji) ne vidim svrhu toga....

Ko što je onaj ciganin učio kobilu da ne jede pa kad je ukapirala, crkla jadna??:mrgreen:

Volela sam živuljke...(pre nihilizam rulez faze)...čak planiram veterinu da studiram, ali stvarno kao jedan izuzetno veliki mesojed (meni se ishrana gotovo samo iz mesa i sastoji) ne vidim svrhu toga....
Ja sam kao mladja imala zelju da budem veterinar, al' me proslo, inace lepo je to.

Ja smatram to vrlo humanim:)

elem, desilo mi se nesto jako morbidno pre jedno tri nedelje...
Bejah u kafani i ogladnih pa izadjoh na pljeskavicu.
Elem , ko zivi u NS-u zna da ima jedan Leskovacki na Futoskoj pijaci i smesten je odmah pored Pet Shopa.
Otkrila sam da mi je neko zadovoljstvo jesti pljesku i gledati male hrcke.
ETo tako.

Ja sam jedan ponosam vegeterijanac. ;]
Tj. vegeterijanka...
Ako se tako kazhe. :]
Od proshle godine sam pochela da zibacujem meso iz ishrane, prvenstveno zbog zdravog zhivota, ali je to preraslo u neshto vishe. Sada ne jedem meso i zbog ishrane i zbog zhivotinja.
Sve vishe sam chitala o tome, informisala se, gledala dokumentarce...
I zadovoljna sam. :]
Da napomenem, od kako ne jedem meso nije me bolela glava, nisam umorna posle shkole, menstrualni bolovi su se smanjili i osecam se mnoooogo bolje.
Prezadovoljna sam! :)

Tj. vegeterijanka...
Od proshle godine sam pochela da zibacujem meso iz ishrane, prvenstveno zbog zdravog zhivota, ali je to preraslo u neshto vishe. Sada ne jedem meso i zbog ishrane i zbog zhivotinja.
Da napomenem, od kako ne jedem meso nije me bolela glava, nisam umorna posle shkole, menstrualni bolovi su se smanjili i osecam se mnoooogo bolje.
Prezadovoljna sam!
:)

zvuci ko reklama za kontur jastuk

zvuci ko reklama za kontur jastuk

:hahaha: :hahaha: :hahaha:Kako me je ovo nasmejalo...dobijas reputejsn!:rotf:

Tj. vegeterijanka...
Prezadovoljna sam! :)

A sto zbog zivotinja? Ne volis kad ti nesto skvici na tanjiru?

Back