Suspiria
Aktivan član
- Poruka
- 1.208
ja imam druga koji ima 13 godina a visok je 178cm
bavi se rukometom od 8 godine , ali to nije sport kao basket ili odbojka
visi je od caleta
koja je tu fora?![]()
Moja drugarica je visoka 178 cm. Nije to tako cudno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja imam druga koji ima 13 godina a visok je 178cm
bavi se rukometom od 8 godine , ali to nije sport kao basket ili odbojka
visi je od caleta
koja je tu fora?![]()
Veterijanci i jesu svastojedi, vegani nisu, raspitaj se malo tim pojmovima...
Msm valjda je neko ko jede ribu i mlecne proizvode, slatkise, a i biljke svastojed? :S
Pa i da ne jedu ribu opet jesu svastojedi.Da, ali ne jedu m e s o....(sem ribu, kao sto rece, mada opet ni tu pojavu ne razumem...)
![]()
Pa i da ne jedu ribu opet jesu svastojedi.
Mesojedi: Oni koji iskljucivo jedu meso i nista vise.
Biljojedi: Osobe koje ne jedu nista sem biljaka.
Biljojedi koliko ja znam ne jedu jaja niti konzumiraju mlecne proizvode, dakle svastojedi.
Moja drugarica je visoka 178 cm. Nije to tako cudno.

Poznajem jednog istih godina i isto neobicne visine (za njegove godine,inace ovako je super visinaMoj prijatelj 14godina i 194cm ....O.o
@tema
vegeterijanstvo....vegeterijenci....bila bi medju takvima da me keva ne davi mesom....![]()
), 187cm.Poznajem jednog istih godina i isto neobicne visine (za njegove godine,inace ovako je super visina), 187cm.

Ma da, bas da vidim da vas bace nedje u Afriku na mesec dana, da vode nemate a kamoli mesa.
Navikli bi se samo tako.
Moja poenta - covek nije zavisan od hrane i covek je u potpunosti prilagodljiv svim zivotnim uslovima.
Ergo, ne da biste se navikli nego bi zaboravili da je meso ikada postojalo![]()

Ja sam kao mladja imala zelju da budem veterinar, al' me proslo, inace lepo je to.Ko što je onaj ciganin učio kobilu da ne jede pa kad je ukapirala, crkla jadna??
Volela sam živuljke...(pre nihilizam rulez faze)...čak planiram veterinu da studiram, ali stvarno kao jedan izuzetno veliki mesojed (meni se ishrana gotovo samo iz mesa i sastoji) ne vidim svrhu toga....
Volela sam živuljke...(pre nihilizam rulez faze)...čak planiram veterinu da studiram, ali stvarno kao jedan izuzetno veliki mesojed (meni se ishrana gotovo samo iz mesa i sastoji) ne vidim svrhu toga....

salim se

Ja sam jedan ponosam vegeterijanac. ;]
Tj. vegeterijanka...
Ako se tako kazhe. :]
Od proshle godine sam pochela da zibacujem meso iz ishrane, prvenstveno zbog zdravog zhivota, ali je to preraslo u neshto vishe. Sada ne jedem meso i zbog ishrane i zbog zhivotinja.
Sve vishe sam chitala o tome, informisala se, gledala dokumentarce...
I zadovoljna sam. :]
Da napomenem, od kako ne jedem meso nije me bolela glava, nisam umorna posle shkole, menstrualni bolovi su se smanjili i osecam se mnoooogo bolje.
Prezadovoljna sam!![]()

zvuci ko reklama za kontur jastuk
Kako me je ovo nasmejalo...dobijas reputejsn!
Ja sam jedan ponosam vegeterijanac. ;]
Tj. vegeterijanka...
Ako se tako kazhe. :]
Od proshle godine sam pochela da zibacujem meso iz ishrane, prvenstveno zbog zdravog zhivota, ali je to preraslo u neshto vishe. Sada ne jedem meso i zbog ishrane i zbog zhivotinja.
Sve vishe sam chitala o tome, informisala se, gledala dokumentarce...
I zadovoljna sam. :]
Da napomenem, od kako ne jedem meso nije me bolela glava, nisam umorna posle shkole, menstrualni bolovi su se smanjili i osecam se mnoooogo bolje.
Prezadovoljna sam!![]()

- drugi srednje.