Tusenfryd
Poznat
- Poruka
- 7.674
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

mom bratu od teče poispadali zubi kad nije ni 30 napunio, a makrobiotičar je, tako neka fora. garant mu nedostajalo kalcijuma, i sl.
bila sam tri godine pjur vege,ali u zadnje vrijeme imam nekih problema sa zdravljem [ili sam postala hipohondar] pa mi je doktor naredio da jedem piletinu i ribu.
inache ne volim ukus mesa pa ono...zvacjem,a zvacje mene.
slatkishi rulzzzz <3
shta,lizalo sadrzi meso?
i don't think so.
sta mislite o vegetarijanstvu![]()
i nisu samo curama potrebne, vec i momcima. selen iz ribe je potreban za razvoj sperme.
Jes ti neki trol ili sta? Nisu ovo prvi postovi koji su me naveli na to.Vegeterijanci su budale.Živelo meso!
![]()

Ja ne mogu proceniti Bernarde da l se ti sprdas ili ne. U jednom postu kazes da vit c i d manjka u vocu i povrcu (definitivno sprdnja) u drugom kazes da lizalice sadrze meso (moguca sprdnja).Jes ti neki trol ili sta? Nisu ovo prvi postovi koji su me naveli na to.
Ja ne mogu proceniti Bernarde da l se ti sprdas ili ne. U jednom postu kazes da vit c i d manjka u vocu i povrcu (definitivno sprdnja) u drugom kazes da lizalice sadrze meso (moguca sprdnja).Jes ti neki trol ili sta? Nisu ovo prvi postovi koji su me naveli na to.
svinjetina nije zdrava, dokazano i na nivou molekula.
ali zato riba, piletina preko potrebne. posebno riba, morska.