sta mislite o vegetarijanstvu

• Začetnik teme Začetnik teme mima2
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Vegeterijanci su budale.:thumbdown:Živelo meso!:pivce:
Srpski_Pentagon.jpg

ma ,gluposti...
nisam za to da se neko svaki dan nazdire pljeskavicama cevapima jagnjetinom svinjetinom sta li ja znam...ali kuvano tj dinstano meso je zdravo i to treba svako da jede i to vazi za svakog...a opgotovo za devojke od 16,17 god ...da ne jedu samo zato sto je to jelte in

Ne jedem meso. I to nije od skora. Poslednjih desetak godina nisam nista od mesa okusio, ukljucujuci i ribu i nista mi ne fali.
Jeo sam kao klinac i to na silu gde sam posle svakog zalogaja bukvalno postajao krec u licu. Na kraju su shvatili da ne vredi da me teraju. Poenta je da ja tada nisam imao pojma o vegeterijanstvu, ali jednostavno meso mi se gadilo. I zato smatram glupim kad neko kaze sad cu malo da budem vegeterijanac, pa sad necu i tako u nedogled.
Ako volis da jedes meso - jedi, ako ne - ne moras...

Ja ne mogu proceniti Bernarde da l se ti sprdas ili ne. U jednom postu kazes da vit c i d manjka u vocu i povrcu (definitivno sprdnja) u drugom kazes da lizalice sadrze meso (moguca sprdnja). :lol: Jes ti neki trol ili sta? Nisu ovo prvi postovi koji su me naveli na to.

Ja ne mogu proceniti Bernarde da l se ti sprdas ili ne. U jednom postu kazes da vit c i d manjka u vocu i povrcu (definitivno sprdnja) u drugom kazes da lizalice sadrze meso (moguca sprdnja). :lol: Jes ti neki trol ili sta? Nisu ovo prvi postovi koji su me naveli na to.

vitamina d nemash u povrcu/vocu. neke makrobioticki pravi zabranjuju voce koje je bogato vitaminom c.

ovo za lizalice, sma objasnio, pa pogledaj.

ne razumem sta je tu nejasno.

Back