blajk...ja ne mogu da pijem iz case iz koje pije neko koga ne poznajem i nije moj...al ako je moj nista mi se ne gadi....oralni..pa crkla bih da mi se ne daj Boze ogadi...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne mora da znaci. Jedna devojka, sa kojom sam bio, najpre nije volela, pa kad se najzad odlucila (da vrati uslugu) nije umela (o, Boze, nema veze, ne moras... *moj komentar*, medjutim, s vremenom i uz neke moje smernice, koje su bile onako, uzgred dobacene, postala je sjajna...!Aleksej_BASO:Imo sam i ja takvu, sutni je sto pe jer ce se uvek gaditi toga i nadji neku normalnu okja to voli.
Ona se nece promeniti. to da znas!
Izvini, a sto opravdano???SALOME:sve je to stvar karaktera, pa nekim se djevojkama to gadi i to sasvim opravdano, a uvijek me zanimalo zašto muškarci vole da im cura pruža to zadovoljstvo
McMillan:Ne mora da znaci. Jedna devojka, sa kojom sam bio, najpre nije volela, pa kad se najzad odlucila (da vrati uslugu) nije umela (o, Boze, nema veze, ne moras... *moj komentar*, medjutim, s vremenom i uz neke moje smernice, koje su bile onako, uzgred dobacene, postala je sjajna...!
Probaj da i tvoju nateras da ti "vrati uslugu"... tj, sidji do luke...
jos ako ih naplacuju?! po tom recniku to bi se zvalo - prostitucijaGazdarica:Usluge i vracanje usluga...??? I vi TO zovete seksom...? :shock: :shock:
SALOME:sve je to stvar karaktera, pa nekim se djevojkama to gadi i to sasvim opravdano, a uvijek me zanimalo zašto muškarci vole da im cura pruža to zadovoljstvo
Jao, ma ne, u principu je poenta da se razbiju "okviri" o kome si pričala. Naravno, što se mene tiče nije morala ni da mi "vraća uslugu" - izvinjavam se što i u prethodnom postu to nisam stavio pod navodnike. To je ona osetila potrebu, meni nije tad ni bilo bitno. Baš to što ti kažeš, ako se oseti obavezna, onda i ne mora, ne želim da mi to radi reda radi.Gazdarica:Usluge i vracanje usluga...??? I vi TO zovete seksom...? :shock: :shock:
Gazdarica:Usluge i vracanje usluga...??? I vi TO zovete seksom...? :shock: :shock:
~neverna~:Shto da ne to je normalni deo sexualnog odnosa!!!!!!!!
Poshto smatram da je to potpuno predavanje nekom dechku i zamena za "samo sam tvoja" ne radim to u kres kombinacijama, ali sa sadashnjim dechkom necu dalje
dovoljno je i ovo...
McMillan:Taj rad. Nisam ja ni tražio da mi ******, nego je ona to htela. Mada sam znao da joj je, kao, glupo.
Eto.
LePiaf:Mislim da zeni treba da sluzi na chast kad joj muzjak dozvoli da mu popushi. Pa je l' vi mislite da je svejedno tek tako staviti svoj ponos u nechije cheljusti? Taj chin je dokaz dubokog poverenja koje muzjak ima prema dotichnoj
=Darkman=:Sto onda ~neverna~ nick???
milanivk:pitanje se prvenstveno odnosi na lepsi pol.da u toku vodjenja ljubavi se opustite i radite to na sta se odnosi pitanje a to je pusenje *urca.kako vi devojke gledate na to,sta mislite o tome,da li radite to sa partnerom,ako ne radite zasto,da li zbog nekog posebnog razloga,nevezano da li je u pitanju duga veza ili kres sema?misljenje moje cure je da je to u fazonu gadno i da se oseca kao ***** ako to radi,da li je to normalno razmisljane,nemojte zakljucati temu!?
milanivk:pitanje se prvenstveno odnosi na lepsi pol.da u toku vodjenja ljubavi se opustite i radite to na sta se odnosi pitanje a to je pusenje *urca.kako vi devojke gledate na to,sta mislite o tome,da li radite to sa partnerom,ako ne radite zasto,da li zbog nekog posebnog razloga,nevezano da li je u pitanju duga veza ili kres sema?misljenje moje cure je da je to u fazonu gadno i da se oseca kao ***** ako to radi,da li je to normalno razmisljane,nemojte zakljucati temu!?