Šta mislite o ženama koje..

..daju odmah, tj na prvom dejtu, a kasnije se ispostavvi da su mnogo bolje i moralnije od onih što "mudruju" (ne daju) i po dva mjeseca? :think::kafa:
Samo ne recite da takvih nema, ne postoje.. moždaa ima nekakvih "tetkastih", ali sve je stvar vidjenja, ukusa a možda i modnih trendova.. :rtfm:

Pametne.
Sada posle godine iscekivanja gospodina pravog i ostvarene ljubavi sa njim ponekad se zapitam da li sam trebala malo vise da dozvolim sebi ?
Mozda je onaj DJordje iz gimnazije iz III/7 bio zaista prilika da ekskurzija podje nezaboravno.
Svako je vlasnik svog tela. I sam za njega odgovara. Moja kajanja i propusti su samo moji.
 
Rekao bih da rangira seks vrlo visoko medju zivotnim prioritetima, a posebno u vezi.
a to je ono odlucujuce za buducu stabilnu vezu.
Bez seksa nema ni ljubavi. Pre neko vreme gledo sam film "Sjaj u travi".................dobrim delom , sudbinu veze tog decka i devojke odredio je njen konzervativni stav prema seksu a tek u pozadini razliciti socijalni statusi ovog para.
Zalosno do kraja. Koliko li je takvih ljubavi unisteno jer se "problem" seksa stavlja na prvo mesto, cak i ispred ljubavi.
Seks je prirodna potreba, hrana, a uskratiti nekom hranu je bedno, zalosno.........posebno, ako taj mora da ispuni odredjene uslove da bi dosao do te "hrane".
Konzervativci oba pola, skloni su cak da u ljubavi koriste seks za ucenu po principu , on: "ako me volis daces mi.........".......ona: "ako me volis , razumeces me zasto ne dam.........".............
 

Back
Top