![]()
Meni se svidjaju very low belted tetovaze![]()
![]()
Yes..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Meni se svidjaju very low belted tetovaze![]()
![]()

Moda kao i sve drugo.
Sad mi izgledaju simpatične "stare" tetovaže - sidro, datum stupanja u JNA ili nečije ime.

...tetoviranje je kao i sminka, zenama svojstveno a muskarcima daje na uvid da se ne mogu ispoljiti onako kako misle pa onda bilo kako ...tetoviranje je uvijek zbog nekog a nikad zbog sebe jer se daje na uvid a ne prema sebi...

dok god se meni svidja...Mislim da se treba malo opširnije gledat na sam cin tetoviranja , pomaknut granice pa se upoznat sa povješću tetoviranja ,znacenja ... i ostalo!
Tetoviraju se uglavnom iz estetskih, ritualnih, običajnih, zdravstvenih te društvenih razloga.
Istina ima onih, koji to rade iz totalno krivih razloga zbog kojih se kasnije kaju..ali ima i onih(kvalitetan broj ) koji ne spadaju u ovu tvoju misao !!
![]()
Meni su tetovaze predivna stvar ako su dobro odradjene.
Pratim i neku emisiju o tome i kad vidim kakvih tetovaza ima i kako ih ljudi odrade,dodje mi da se istetoviram odmah.Al,glupo mi pod stare dane

ako zelis, uradi ! S ukusom naravno ! Godine su samo brojke, duh je bitan!
![]()
Duh mi je mladji nego sto treba al krstenica zuti...Hvala na podrsci

Tetovaza na zenskom telu mi je slatka ako je mala i diskretna![]()
![]()
Inace žena je mačka!
.... ovo i jeste umetnost ali se ipak retko može videtiMalo too much, sviđa mi se natpis na desnom ramenuInace žena je mačka!
cange:wow ... .... ovo i jeste umetnost ali se ipak retko može videti
kod nas a ne ono žvrljanje neukih amatera po salonima-ćumezima