Sta mislite o tetoviranju

• Začetnik teme Začetnik teme Zohar
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Moda kao i sve drugo.
Sad mi izgledaju simpatične "stare" tetovaže - sidro, datum stupanja u JNA ili nečije ime.

Užas,meni ovo ni malo ne deluje simpatično...
Volim da vidim na nekom drugom neku malu ,lepo urađenu tetovažu ali na sebi ne.
Imala sam jedno vreme na sebi privremenu tetovažu u vidu škorpije na nozi i brzo sam to izgustirala tako da trajnu nikad ne bih stavila :)

...tetoviranje je kao i sminka, zenama svojstveno a muskarcima daje na uvid da se ne mogu ispoljiti onako kako misle pa onda bilo kako ...tetoviranje je uvijek zbog nekog a nikad zbog sebe jer se daje na uvid a ne prema sebi...

Mislim da se treba malo opširnije gledat na sam cin tetoviranja , pomaknut granice pa se upoznat sa povješću tetoviranja ,znacenja ... i ostalo!
Tetoviraju se uglavnom iz estetskih, ritualnih, običajnih, zdravstvenih te društvenih razloga.
Istina ima onih, koji to rade iz totalno krivih razloga zbog kojih se kasnije kaju..ali ima i onih(kvalitetan broj ) koji ne spadaju u ovu tvoju misao !!
:)

ja tetovaze obozavam :heart:
imam u planu nekoliko njih.
stvari koje meni puno znace. (:

mrzim ljude koji me smaraju sa glupostima tipa : kako ce to izgledati kad ostaris, kad budes baba, blablaaa. dovoljno me smaraju za pirsing. -.-
kao da se ikoga tice sta ja radim SVOM telu :mrgreen: dok god se meni svidja...

Mislim da se treba malo opširnije gledat na sam cin tetoviranja , pomaknut granice pa se upoznat sa povješću tetoviranja ,znacenja ... i ostalo!
Tetoviraju se uglavnom iz estetskih, ritualnih, običajnih, zdravstvenih te društvenih razloga.
Istina ima onih, koji to rade iz totalno krivih razloga zbog kojih se kasnije kaju..ali ima i onih(kvalitetan broj ) koji ne spadaju u ovu tvoju misao !!
:)

Koji bi to bili zdravstveni razlozi za tetoviranje?

Mislim da je tetoviranje jedna mnogo dosadna stvar. Jer ako moraš da ideš čak do biblioteke i da ti oni onda kažu kako nemaju tu i tu knjigu (što te boli baš boli kao da su ti rekli da nikad nećeš naučiti da čitaš zato što nisu u tvoje vreme postojale štamparije. Ili su samo bili loše opskbljeni knjigama). Dakle to takvo loše iskustvo možeš izbrisati iz sećanja kao da ga nije bilo tamo. Nacrtaš jedan lik. Obrišeš ga. Istrljaš ga iz kože. Iščupaš jer takvo je sećanje. Podložno gubljenju. Pa ipak ono drugo. Ono što se ne da iščupati iz kože to je ono što te ugnjavi kao loše sećanje koje ne možeš da izbrišeš. I to ne samo zato što imaš dobro pamćenje nego zato što nemaš nikako para za plastičnog hirurga.
E to ja mislim o tetoviranju.:D

Tetovaza na zenskom telu mi je slatka ako je mala i diskretna ;)
:p

može li ovako ?

f_l817f5d8342m_e96c0f6.jpg

inače ovo je Katherine von Drachenberg (Kat von D) koja je i sama tattoo umetnik

Malo too much, sviđa mi se natpis na desnom ramenu :) Inace žena je mačka!

jeste malo previše :D obe noge su joj takođe istetovirane
ovo jednostavno nije za svakoga ... ali uz njen način života i karakter ide savršeno ...

cange:
wow ... .... ovo i jeste umetnost ali se ipak retko može videti

kod nas a ne ono žvrljanje neukih amatera po salonima-ćumezima

poboljšava se tetoviranje i kod nas ...
po meni verovatno najbolji:
http://viewmorepics.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewPicture&friendID=393653716&albumId=1489455

Back