VažnoJeZvatiSeFridrih!
Primećen član
- Poruka
- 736
Tetoviranje je teatralno renoviranje!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neko je rekao da tetoviran covek ne moze uci u masonsku lozu sto je potpuno ne tacno.Moj ,pokojni cale je pripadao jednoj lozi a imao je veliku tetovazu na ruci .Niko ga to nije ni pitao.Vazno im je da su to casni,posteni i pravdoljubivi ljudi a ne da li su tetovirani.Tetovaza,koja se kvalitetno uradi uvek ostavi bez daha cak i one koji to ne vole.Ipak su to mala umetnicka dela.
...od-kuda znas da je to ,- potpuno ne tacno ."
Kao i tetovaže na jednoj osobi a u tolikom broju, da više nema slobodne kože na tom nekom. To je već... 
i meni je bushenje ushiju cist idiotizam![]()

Koga interesuje nesto vise o tetoviranju,naravno i cene moze videti na www.wildcat.co.sr ako zelite upisite se u knjigu gostiju (guestbook)

Neka hvala,nisam ja za to...

![]()
Trebaš biti siguran u odluku !
Osobno : volim tetovaže..
Moda kao i sve drugo.
Sad mi izgledaju simpatične "stare" tetovaže - sidro, datum stupanja u JNA ili nečije ime.
Uuuu...mnogo si ti fina i gadljiva...nekad i ja pomislim pa sta fali tetovazi i takvim ljudima,ali onda kad dodjem u kontakt sa takvima..uf,deluju mi prljavo i grozno.ne bi takvog decka,coveka ni dotakla...zamislite u `ljubavnom ste zanosu` i ono iskace mu iz tela ko zna kakva djavolstina sto je njemu bas draga ahahhaha..fuj.
nekad i ja pomislim pa sta fali tetovazi i takvim ljudima,ali onda kad dodjem u kontakt sa takvima..uf,deluju mi prljavo i grozno.ne bi takvog decka,coveka ni dotakla...zamislite u `ljubavnom ste zanosu` i ono iskace mu iz tela ko zna kakva djavolstina sto je njemu bas draga ahahhaha..fuj.

Ja bih se tetovirala... ali plasim se igle, nju kad vidim padam u nesvest
Pa moz i da zmurnesima na travel&living kanalu emisija o tetovazama..bas su doveli do savrsenstva i napravili od toga umetnost..ovo kod nas je greota i tuzno gledati sve dosadni shablon bez ideja

Pa moz i da zmurnesima na travel&living kanalu emisija o tetovazama..bas su doveli do savrsenstva i napravili od toga umetnost..ovo kod nas je greota i tuzno gledati sve dosadni shablon bez ideja

i meni je bushenje ushiju cist idiotizam![]()

Ustvari, mozda si u pravu, uvek mozes da stavis one na klips.