Sta mislite o tetoviranju

• Začetnik teme Začetnik teme Zohar
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Neko je rekao da tetoviran covek ne moze uci u masonsku lozu sto je potpuno ne tacno.Moj ,pokojni cale je pripadao jednoj lozi a imao je veliku tetovazu na ruci .Niko ga to nije ni pitao.Vazno im je da su to casni,posteni i pravdoljubivi ljudi a ne da li su tetovirani.Tetovaza,koja se kvalitetno uradi uvek ostavi bez daha cak i one koji to ne vole.Ipak su to mala umetnicka dela.

Neko je rekao da tetoviran covek ne moze uci u masonsku lozu sto je potpuno ne tacno.Moj ,pokojni cale je pripadao jednoj lozi a imao je veliku tetovazu na ruci .Niko ga to nije ni pitao.Vazno im je da su to casni,posteni i pravdoljubivi ljudi a ne da li su tetovirani.Tetovaza,koja se kvalitetno uradi uvek ostavi bez daha cak i one koji to ne vole.Ipak su to mala umetnicka dela.

...od-kuda znas da je to ,- potpuno ne tacno ."

tribal3

Trebaš biti siguran u odluku !
Osobno : volim tetovaže..

... Mislim da je u redu, ako je tetovaža umerene veličine. (Neukusno) Preterivanje u bilo čemu mi je nedopadljivo, pa i u tetoviranju. Degutantne su mi tetovaže veličine postera. :neutral: Kao i tetovaže na jednoj osobi a u tolikom broju, da više nema slobodne kože na tom nekom. To je već... :confused: Daleko su mi tetovaže od idiotizma :confused:, što neko ovde napisa... Ali, neukusu mogu biti vrlo blizu.

I lično su mi dopadljivije tetovaže sa nekom pozadinom, značenjem... nego prosto iscrtavanje leptira, belih rada i zmajeva. :neutral:

Lično, nemam nijednu. Ali, ko zna. Možda nekad uradim, neku malu...

Koga interesuje nesto vise o tetoviranju,naravno i cene moze videti na www.wildcat.co.sr ako zelite upisite se u knjigu gostiju (guestbook)

Svaka cast ko voli...ja se ne bih tetovirala.Volim da vidim na drugome lepu tetovazu,ali ne bih stavljala nijednu.Sve mi to lepo izgleda na mladom i zategnutom telu,ali kada ostarim...a,opet sta ako promenim misljenje za par godina,pa mi se vise ne bude dopadala,pa onda eto zezanja sa laserskim skidanjem,a kazu boli ko sam djavo...:):):)Neka hvala,nisam ja za to...:):)

nekad i ja pomislim pa sta fali tetovazi i takvim ljudima,ali onda kad dodjem u kontakt sa takvima..uf,deluju mi prljavo i grozno.ne bi takvog decka,coveka ni dotakla...zamislite u `ljubavnom ste zanosu` i ono iskace mu iz tela ko zna kakva djavolstina sto je njemu bas draga ahahhaha..fuj.

Pa moz i da zmurnes;)ima na travel&living kanalu emisija o tetovazama..bas su doveli do savrsenstva i napravili od toga umetnost..ovo kod nas je greota i tuzno gledati sve dosadni shablon bez ideja

LA ink.? dobra emisija. :)

istetovirao bih nešto što mi puno znači, npr. portret neke drage osobe...nemam ništa protiv tetovaže dokle god to nije samo još jedna vrsta "nakita" bez ikakvog značenja...

Back