sta mislite o rakovima-zenama

На мене се пре који месец наврзла једна тешка рачка (стелијумчина свега и свачега у рачурди). Ја незаинтересован. Све канале блокирао и ставио да се мејл и смс архивирају за случај да почне да ме узнемирава и на улици. Не чита ми се архива да бих видео је л` се коначно о`ладила ил` није.

На мене се пре који месец наврзла једна тешка рачка (стелијумчина свега и свачега у рачурди). Ја незаинтересован. Све канале блокирао и ставио да се мејл и смс архивирају за случај да почне да ме узнемирава и на улици. Не чита ми се архива да бих видео је л` се коначно о`ладила ил` није.

uuuf ta ti je baš luda i vrlo netipična jer račice će teško i prvi korak da naprave a kamoli da se nameću, zanimljivo, mora da se tu neki ovan nezgodno pozicionirao ili eventualno lav...

Ja sam u vezi vec pola decenije s devojkom u znaku Raka. Nista tu ne treba menjati :mrgreen:

Mislim da nema boljih i vrednijih majki, pre svega, u ovom znaku koje su u stanju da idu protiv svega samo da bi porodici i ponajvise deci bilo dobro.

draper005.jpg

S druge strane, veciti ispijaci vode, kafe, cajeva kao i piva. Od neznosti u stanju do noktiju u oci, pa ko voli neka izvoli :mrgreen:

Shalim se, Racice su veoma inteligentna bica koja imaju visok kapacitet za emotivnu inteligenciju. Nazalost, njihova neborbena priroda ih cini povodljivim i sa cestom tendencijom da budu povredjeni. U stanju su da odmah primete kako se neko oseca i empatija im je jaca strana licnosti. Rekao bih da bi im odlicno isao posao koji ce bavi masazom, dekorisanjem, odnosno socijalnim radom u nekoj od drzavnih institucija.

Po pitanju stvari koje pretrpe mislim da su prvi znak, sve upijaju i cute. To moze biti i negativno zato sto im moze doneti depresiju ili odstraniti od sveta cisto u porodicni kutak, odnosno njihova cetiri zida. Cesto bledolike devojke, a Mile Dupor naglasava "Meke grudi", sto mi je oduvek bilo interesantno kako je jedan covek, u znaku Skorpije, dosao do tog zakljucka :lol: ali mislim da je totalno pogodio srz tu s obzirom da Mesec, odnosno Rak, vladaju grudima, a Jupiter je egzaltiran upravo u Raku gde kao simbol drugog stanja naglasava najvece bogatstvo od svih, a to je upravo novorodjence, odnosno novi zivot.
da sam znao o racicama ovo sto od skora procitah nikad ne bih bio s drugim ribama

Po naučnoj statistici , više od 60% onih koje su ukokale svoje muževe ili naručile njegovo ukokavanje su..........male fine i nežne račice :sad2: .....pipni joj decu i gotov si ....... malo šale ......sve se hebu , ali račica je jedina koja bi to radila da donese novac kući za decu ...ostale to rade iz ličnog zadovoljstva i 'pare' uglavnom za sebe zadržavaju .
Za mene je enigma , ali svaki put kad sam natrčao na muškog raka ostajao sam bez posla :(

nemoj sad da se foliras kad volite da neko vodi racuna o vama,da vas pita jel te boli nesto kuco maco,odma bi bilo evo tu me boli sve me boli ljubi da prodje:lol:
Pa imam i ja oči boje neba , ali sasvim drugačije od očiju jednog raka .....nisam mislio da suze teku , nego jednostavno vrlo vlažnije od očiju drugih ......inače fotka koju si postavila je super .... jel' fotomontaža ?

Uglavnom viđam 2 tipa Račica, majke i večita deca. Neretko u jednoj osobi obe kombinacije. Ćudljive, iracionalne,blage, okrutne i naizmenično zaljubljene, nepredvidljive, blage, meke...u stanju su da budu i bezobzirne ( retko). Ambicije uglavnom ostvaruju kroz nkog drugog-muža, ljubavnika,decu. Emocionalne oluje. Talentovane su da srede dom, da se bave ožiljcima (kako fizičkim tako i emotivnim)-svojih bližnjih.
I da kao uvek podvučem-suviše uopšteno, samo natal daje pravu sliku.

Uglavnom viđam 2 tipa Račica, majke i večita deca. Neretko u jednoj osobi obe kombinacije. Ćudljive, iracionalne,blage, okrutne i naizmenično zaljubljene, nepredvidljive, blage, meke...u stanju su da budu i bezobzirne ( retko). Ambicije uglavnom ostvaruju kroz nkog drugog-muža, ljubavnika,decu. Emocionalne oluje. Talentovane su da srede dom, da se bave ožiljcima (kako fizičkim tako i emotivnim)-svojih bližnjih.
I da kao uvek podvučem-suviše uopšteno, samo natal daje pravu sliku.
Tacnooooooo.......ali ko ume da tumaci.

Qq, pa zar nije proslog ljeta (17. jul ili tako nekako) neka retrogradna planeta ostavila rakove na miru...? Ja sam se ponadala da ce nam od tada krenuti bolje... :(

Nego, jeste li zlopamtila??? Ja, jesam... :oops:
Kad me jednom neko izda, kao da ga nesto momentalno isjece iz mog srca... Oprastam samo najblizima... Ostalim ne mogu, sve i da hocu...
Ne svetim se gotovo nikada, ali kad rijesim da to ucinim, vrijeme tu ne igra bas nikakvu ulogu...
Vec gotovo sest godina cekam da se osvetim jednoj osobi... Godine ni najmanje ne slabe tu zelju... Naprotiv, cini mi se da ona sa protokom vremena sve vise i jaca...

E to sa osvetom to je skorpija. Prezire kada je izdaju i u stanju je dvadeset godina da ceka na osvetu sa istim intenzitetom kao na pocetku.

- - - - - - - - - -

Umeju da budu malo histerični kad traže pažnju. Onda naiđe ćutanje.

Impulsivne i histericne zbog nesigurnosti u sebe da vrede. Dobre su ali takvim ponasanjem umeju da uguse ljude oko sebe pa ljudi odlaze od njih a one ostaju ucveljenje ne razumejuci zasto, naravno nikada to naglas nece priznati ali ih to tisti. Moja baba je rak i takva je

Back