Tina
Ističe se
- Poruka
- 2.151
Ma nije to ništa čudno za raka .... da se smenjuju različiti perioda ponašanja i raspoloženja
ćudljivost na nivou
ćudljivost na nivou

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A sa kojim znakovima se najbolje slažu?
Kad kazem dosadno,mislim mirne,malko predvidive,verne,niste nesto svadljive.
A sa kojim znakovima se najbolje slažu?
Ja nisam videla. Ima za muške rakove.zar vam nije ovo dupla tema?![]()
Ovako izgleda zenski rak/strelac
![]()
razmisljaju emocijama a ne mozgom.
Od svega što si Denise izrekao ovo je najviše da kažem netačno i najveća horoskopska zabluda vezana za rakove...
I jedni i drugi su "beskicmenjaci",tj znakovi kojima je potreban jak zivotni oslonac,jak partner da bi se osjecale sigurno.I jedni i drugi su i emotivci,samo to pokazuju na malo razlicite nacine,Racice ce da izigravaju Flegmanke kao da ih nista ne dodiruje,a u sebi ce da prozivljavaju pakao,sve do trenutka dok suze ne krenu na oci,sto sec desava jako cesto.I jedan i drugi znak su jako povodljivi,zive od misljenja mase,prijatelja,rijetko kada imaju svoj licni stav,ako ga i imaju on je uvijek u skladu sa misljenjem vecine.Ovo više važi za Ribe. Mnogo su pliće od Rakova.
iako nemam nesto iskustva sa njima tj z.rak moram reci da forumas d33 ipak generalizuje.to je kao kada bi neko napisao jarcevi su dosadni,doduse ja ih smatram izuzetno dosadnim znakom verovatno najdosadnijim ali eto vec izgleda kao generalizovanje,iako sam izneo svoj licni stav.