sta mislite o rakovima-zenama

da generalno je tako,s tim sto je tema o z rodu, a mje skromno misljenje je da se M i Z pripadnici ovog znaka razlikuju,(ne mislim prevashodno na onu banalnu razliku :kez:). Sto na primer nije slucaj sa skorpijama i m i z su isti/ili dosta slicni zato se i retko vidja ta kombinacija(rogovi u vreci)

da generalno je tako,s tim sto je tema o z rodu, a mje skromno misljenje je da se M i Z pripadnici ovog znaka razlikuju,(ne mislim prevashodno na onu banalnu razliku :kez:). Sto na primer nije slucaj sa skorpijama i m i z su isti/ili dosta slicni zato se i retko vidja ta kombinacija(rogovi u vreci)

Potpuno se slažem
Al zanimljivi su mi i Rakovi i Račice
To im je zajedničko

sto se mog iskustva tice s tom vrstom ono je skromno..a i to jedno bolje da se nije ni desilo :lol: iz vrlo bliske proslosti. barem ta je bila nako blagi psiho,ni glupa,ni naivna,solidno interesantna,izgled- prosek,nisam umeo da je procitam (jedna od retkih koje nisam procitao) i to mi je smetalo,na kraju me je toliko izbacila iz takta da sam zeleo samo jedno - da je zapalim:rotf: inace zensko mora da bude majstor da mene izbaci iz takta,i moja muska sujeta tu puce.. sasuo sam rafal biranih uvreda od kojih se zensko tesko oporavlja(i one imaju sujetu). i tako..jedino isustvo s tom vrstom.

Nagle promene raspoloženja su posle pet godina prerasle u nešto što obožavam. Kod mene preovlađuje vatra poprilično, pa mi je prenemaganje uvek komedija. Previše brinu kada ne treba, a onda nimalo ne brinu kada zaista treba. Odlični pratioci i odlični lideri, zavisno od raspoloženja.

Izbegavati kombinacije koje imaju Mesec+Venera u Vodoliji.

Previše Zemlje daje zakasnele reakcije više no uobičajeno.

Apsolutno i zasluženo poverenje.

Najmekanije za zadirkivanje, prosto je greota da se ne uhvate uštipci, 'braščići. Spavalice u mladosti. Za svaku žrtvu koju načine moraju da pronađu filter kroz neki vid aktivnosti.

Apsolutni začetnik i pobornik koncepta ''Dete, što si smršalo, uzmi jedi nešto''.

Najljubomorniji znak, ubedljivo. Obožava da pocepa (obriše) bilo kakve konekcije sa bivšim ljubavima, totalno uništavajući bilo šta u kontekstu istog.

cancer-meme-zodiac-feels-everywhere-.jpg

E ova račica mi je totalni rebus, nekad mi po ceo dan šalje poruke, dopisujemo se po nekoliko sati, a nekad me kulira 2-3 dana opušteno... haos... i inace ne pridajem toliki značaj astrologiji ali ova devojka je tipični predstavnik svog znaka, ma ono, rak ful fulova...

Pa nije to parametar po kome cemo to da gledamo, sigurno =) Ja govorim o karakteru, temperamentu, njihovoj "boji" u normalnom/mirnom stanju svesti...Imam sestru koja je rak, i koja je sve sem tunjava kad je ljuta, ali to se ne racuna nazalost..doduse ona je i najmanje tunjava od ovih drugih, ali opet...tako da nisu sve tunjave na isti nacin i u istoj meri, ali jesu...mlake, bez intenziteta.

Pa nije to parametar po kome cemo to da gledamo, sigurno =) Ja govorim o karakteru, temperamentu, njihovoj "boji" u normalnom/mirnom stanju svesti...Imam sestru koja je rak, i koja je sve sem tunjava kad je ljuta, ali to se ne racuna nazalost..doduse ona je i najmanje tunjava od ovih drugih, ali opet...tako da nisu sve tunjave na isti nacin i u istoj meri, ali jesu...mlake, bez intenziteta.
to je tvoje mišljenje

I muski i zenski rakovi su mlaki i bez intenziteta, takva je jednostavno energija tog znaka, i bojim se da je to prirodni zakon, pre nego samo moje misljenje. =) To misljenje nisam kupio u trafici, nego je izgradjeno kroz interakciju sa tim ljudima kroz ceo zivot, a bilo ih je i i dalje ih ima mnogo oko mene.
Ovo sto pricam mogu da ne vide samo oni koji su slicnog slabog intenziteta kao rakovi, pa im to ne smeta, tj. ne osecaju u toj meri...npr. ribe sigurno nece nikad na ovo ni da pomisle =))

Poslednja izmena od moderatora:
Kakve veze ima sto se bavis astrologijom, ja se bavim ljudima za razliku od tebe, to je isto astrologija, i to direktna astrologija, ja to sto vi ucite u knjigama otkrivam sam...bar sto se tice dela koji je vezan za ljude, tipove ljudi, temperament, karakter...zicu koja se provlaci kroz svaki znak, itd...za astrologiju sam svejedno verovatno najveci talenat u zodijaku koliko to moze da se bude, tako da ne moram da budem astrolog da bi uvideo neke stvari, pravila i zakone.

Kakve veze ima sto se bavis astrologijom, ja se bavim ljudima za razliku od tebe, to je isto astrologija, i to direktna astrologija, ja to sto vi ucite u knjigama otkrivam sam...bar sto se tice dela koji je vezan za ljude, tipove ljudi, temperament, karakter...zicu koja se provlaci kroz svaki znak, itd...za astrologiju sam svejedno verovatno najveci talenat u zodijaku koliko to moze da se bude, tako da ne moram da budem astrolog da bi uvideo neke stvari, pravila i zakone.
e nasmeja me slatko:zcepanje:
a odkud ti znaš da se ja ne bavim ljudima?
nego to da si toliki talenat si sigurno SAM spoznao?
i ne učimo SAMO iz knjiga, najbolje se uči na izrađenim horoskopima
Ovo prerasta u natezanje pa ću te pozdraviti, jer je meni to dosadno:cao:
i naravno da treba da imaš svoje mišljenje, ali i ja imam svoje..i tu je kraj priče

Back