denis33
Primećen član
- Poruka
- 994
Racice najcesce ne razmisljaju mozgom i razumom,nego emocijama,i njihova cesta promjena raspolozenja govori o unutrasnjoj nestabilnosti i ranjivosti,sto mene kao racionalnog i prije svega razumnog Jarca moze i te kako da iziritira.
Sve ono sto ne volim da vidim kod ni jedne zene,najcesce primjecujem kod RAcica,svaki pokret koji naprave je suprotan od onog koji bi ja volio da vidim,sve sto kazu,je kontra od onoga kako ja vidim to o cemu se prica,a posebno ih ne cijenim zbog stalno prisutne ovisnosti o nekome,pa ne mogu da podnesu ako nisu voljene,ako im se ne poklanja stalna emotivna paznja,sto samo govori da su malo i sebicne,ali i da nedovoljno postuju sebe.
Rijetko kada mi se i fizicki svide,kao i mahom zene ostalih vodenih znakova.
Jedan moj prijatelj Bik kaze sa svoju zenu RAcicu,da joj treba opaliti po jedan samar,svaki dan
iako nista nije skrivila,samo da je se malo emotivno "otrijezni" i da je se podjseti da se nalazi na planeti Zemlji
Sve ono sto ne volim da vidim kod ni jedne zene,najcesce primjecujem kod RAcica,svaki pokret koji naprave je suprotan od onog koji bi ja volio da vidim,sve sto kazu,je kontra od onoga kako ja vidim to o cemu se prica,a posebno ih ne cijenim zbog stalno prisutne ovisnosti o nekome,pa ne mogu da podnesu ako nisu voljene,ako im se ne poklanja stalna emotivna paznja,sto samo govori da su malo i sebicne,ali i da nedovoljno postuju sebe.
Rijetko kada mi se i fizicki svide,kao i mahom zene ostalih vodenih znakova.
Jedan moj prijatelj Bik kaze sa svoju zenu RAcicu,da joj treba opaliti po jedan samar,svaki dan

Poslednja izmena: