sta mislite o rakovima-zenama

Racice najcesce ne razmisljaju mozgom i razumom,nego emocijama,i njihova cesta promjena raspolozenja govori o unutrasnjoj nestabilnosti i ranjivosti,sto mene kao racionalnog i prije svega razumnog Jarca moze i te kako da iziritira.
Sve ono sto ne volim da vidim kod ni jedne zene,najcesce primjecujem kod RAcica,svaki pokret koji naprave je suprotan od onog koji bi ja volio da vidim,sve sto kazu,je kontra od onoga kako ja vidim to o cemu se prica,a posebno ih ne cijenim zbog stalno prisutne ovisnosti o nekome,pa ne mogu da podnesu ako nisu voljene,ako im se ne poklanja stalna emotivna paznja,sto samo govori da su malo i sebicne,ali i da nedovoljno postuju sebe.

Rijetko kada mi se i fizicki svide,kao i mahom zene ostalih vodenih znakova.
Jedan moj prijatelj Bik kaze sa svoju zenu RAcicu,da joj treba opaliti po jedan samar,svaki dan:mrgreen:iako nista nije skrivila,samo da je se malo emotivno "otrijezni" i da je se podjseti da se nalazi na planeti Zemlji:mrgreen:

Poslednja izmena:
Poznajem masu račica uključujući i sebe i svaka je stvarno različita ali zanimljivo je da ni jedna ne stavlja emocije ispred razuma, čak šta više dobijala sam komentare od bliskih osoba da previše racionalizujem emocije al to mora da je zbog zemljanog podznaka, elem ko što rekoh sve račice koje znam imaju različite psihološke profile ali može se reći da im je zajedničko da menjaju raspoloženja često, sujetne su dosta a ni inat im nije nepoznat a inače su pune poslovnih ideja, često bacaju ironične komentare a što se fizičkog izgleda tiče tu nisam kompetentna za žene ali muški rakovi su uglavnom prijatnog izgleda ali tu je valjda isto podznak bitniji, a zanimljivo je da nisu nešto posebno verni ni ženski a posebno ne muški rakovi mada u braku prekidaju sa šaranjem :)

Racice najcesce ne razmisljaju mozgom i razumom,nego emocijama,i njihova cesta promjena raspolozenja govori o unutrasnjoj nestabilnosti i ranjivosti,sto mene kao racionalnog i prije svega razumnog Jarca moze i te kako da iziritira.
Sve ono sto ne volim da vidim kod ni jedne zene,najcesce primjecujem kod RAcica,svaki pokret koji naprave je suprotan od onog koji bi ja volio da vidim,sve sto kazu,je kontra od onoga kako ja vidim to o cemu se prica,a posebno ih ne cijenim zbog stalno prisutne ovisnosti o nekome,pa ne mogu da podnesu ako nisu voljene,ako im se ne poklanja stalna emotivna paznja,sto samo govori da su malo i sebicne,ali i da nedovoljno postuju sebe.

Rijetko kada mi se i fizicki svide,kao i mahom zene ostalih vodenih znakova.
Jedan moj prijatelj Bik kaze sa svoju zenu RAcicu,da joj treba opaliti po jedan samar,svaki dan:mrgreen:iako nista nije skrivila,samo da je se malo emotivno "otrijezni" i da je se podjseti da se nalazi na planeti Zemlji:mrgreen:

Ocrni racice, nije sve bas tako

Ali s obzirom da si jarac ... Tu je tek sve jasno :roll:

- - - - - - - - - -

Poznajem masu račica uključujući i sebe i svaka je stvarno različita ali zanimljivo je da ni jedna ne stavlja emocije ispred razuma, čak šta više dobijala sam komentare od bliskih osoba da previše racionalizujem emocije al to mora da je zbog zemljanog podznaka, elem ko što rekoh sve račice koje znam imaju različite psihološke profile ali može se reći da im je zajedničko da menjaju raspoloženja često, sujetne su dosta a ni inat im nije nepoznat a inače su pune poslovnih ideja, često bacaju ironične komentare a što se fizičkog izgleda tiče tu nisam kompetentna za žene ali muški rakovi su uglavnom prijatnog izgleda ali tu je valjda isto podznak bitniji, a zanimljivo je da nisu nešto posebno verni ni ženski a posebno ne muški rakovi mada u braku prekidaju sa šaranjem :)

Narocito kada su starije i zrelije su takve

Ocrni racice, nije sve bas tako

Ali s obzirom da si jarac ... Tu je tek sve jasno :roll:

- - - - - - - - - -

Narocito kada su starije i zrelije su takve

Nema veze sto sam Jarac, pa imas Jarceva kojima se dopadaju osobine koje daje znak RAka,sve to zavisi od uzajamne kompletne sinastrije,a ne samo od slaganja RAka i JArca.

Primjetio sam da RAcice vrlo cesto izgledaju dosta starije u odnosu na broj godina koliko imaju,pa im i kao mladjim u izgledu,i crtama lica mozes prepoznati ogromnu osjetljivost,pesimizam,tugaljivost,ranjivost itd,sto mene licno odbija od njih.Ja volim zene "veselijih" crta lica(mozda sto mi je DC u Blizancu),pa su Racice fizicki vrlo cesto i previse "meke"(Mjesec),i fali im ta "ostrina" u crtama lica(vodeni znaci nemaju jake kosti,jedino Skorpije imaju),pa cemo tesko naletjeti na Racice koje posjeduju tu klasicnu ljepotu .Mogu biti zenstvene i "slatke",ali najcesce male,pendave,obrazi napuhani,nos manji siri,pogled tuzan(okembesen) itd.NAravno da se i ovo nekome dopada,pricam samo o svom odnosu prema njima.I naravno da uvijek ima izuzetaka,zavisno od citave natalne karte.

Ova RAcica iznad Goce Trzan je sa ovim sitnim i spustenim tuznim ocima sve samo ne lijepa :D(najiskrenije)

Goca je vec ljepsa i zna da pjeva ,mada je iritantno glupa :D

Steta sto nije rodjenja gdje na zapadu,mozda bi i neko van Srbije znao za nju :D

- - - - - - - - - -

E to sa osvetom to je skorpija. Prezire kada je izdaju i u stanju je dvadeset godina da ceka na osvetu sa istim intenzitetom kao na pocetku.

- - - - - - - - - -

Impulsivne i histericne zbog nesigurnosti u sebe da vrede. Dobre su ali takvim ponasanjem umeju da uguse ljude oko sebe pa ljudi odlaze od njih a one ostaju ucveljenje ne razumejuci zasto, naravno nikada to naglas nece priznati ali ih to tisti. Moja baba je rak i takva je

Skorpije su najcesce u stanju da se nikome ne osvete,nego zeljom za svecenjem jedu same sebe godinama.

Racice su mnogo explozivnije,i gluplje :D

Ova RAcica iznad Goce Trzan je sa ovim sitnim i spustenim tuznim ocima sve samo ne lijepa :D(najiskrenije)

Au... ne znam šta da ti kažem osim da su ukusi različiti ali ipak sam sigurna da je većina ne bi okarakterisala sa ''sve samo ne lepa'' i da ja odavno nisam videla nežniju ženu od ove španjolke; inače igrala je u seranovima profesorku Rakel i u nekim delovima Paklenih ulica (u slučaju da je nekom poznata a da ne može da se seti odakle)....

A Goca je poseban slučaj, jedan od demanta tvoje teorije da su rakovi rođeni starci, naprotiv ona se tek u tridesetim prolepšala, kad je bila mlađa bila je muškobanjasta a sad više nije , mada ima ružne noge po mom mišljenju, no ja je nisam navela kao primer lepote nego zato što volim njenu muziku, stvarno ima vrh pesme, a da je glupa, pa nažalost nisi daleko od istine, jer da je pametna ne bi se eksponirala u raznim odvratnim rijalitijima i ne bi punila štampu detaljima i kuknjavama vezanim za svoj razvod (zaaaboga kao da se ona jedina na svetu razvodi)

Au... ne znam šta da ti kažem osim da su ukusi različiti ali ipak sam sigurna da je većina ne bi okarakterisala sa ''sve samo ne lepa'' i da ja odavno nisam videla nežniju ženu od ove španjolke; inače igrala je u seranovima profesorku Rakel i u nekim delovima Paklenih ulica (u slučaju da je nekom poznata a da ne može da se seti odakle)....

A Goca je poseban slučaj, jedan od demanta tvoje teorije da su rakovi rođeni starci, naprotiv ona se tek u tridesetim prolepšala, kad je bila mlađa bila je muškobanjasta a sad više nije , mada ima ružne noge po mom mišljenju, no ja je nisam navela kao primer lepote nego zato što volim njenu muziku, stvarno ima vrh pesme, a da je glupa, pa nažalost nisi daleko od istine, jer da je pametna ne bi se eksponirala u raznim odvratnim rijalitijima i ne bi punila štampu detaljima i kuknjavama vezanim za svoj razvod (zaaaboga kao da se ona jedina na svetu razvodi)

Logicno da je sve stvar ukusa,i licno ja nikada nisam gotivio zene koje imaju sitne oci,po meni takve ne mogu biti lijepe.
Ova RAcica je totalno bezirazajna,nema sarma nikakvog,a ne moze se reci ni da je ruzna,neka sredina (po meni)

Goca je vise slatka nego lijepa(i kepec je :D),i svidjala mi se vec dok je pjevala u tap011(dok je imala dugu crnu kosu),ali joj je ponasanje katastrofa,pa se kod nje bas vidi kada neko razmislja emocijama a ne mozgom, pa kad sam joj vidio onog glavatog bivseg muza od metar i zilet ,koji je i nula od covjeka(ko tetak neki se ponasa), onda mi je jos vise pala u ocima.

To je ono sto sam govorio da su RAcice naivne,i da ne znaju da ocijene pravu vrijednost kod muskarca.NAravne ne sve,ali znam ih mnogo takvih.

Pošto si napisao lepo da po tvom mišljenju Elza je bezizražajna, oke tvoje mišljenje je tvoje i poštujem ga ali se ne slažem...
Ja tako volim te nežne žene, verovatno jer sam i sama ''nežan'' tip pa su mi ''opasnice'' skroz nesimpatične (a i kod muškaraca volim ''bebi fejsove'' :p ), evo ova devojka (nije rak) je baš simpatična jer je tako nekako nežna i ženstvena

http://celebs-life.com/wp-content/u...nson-frank-book-launch-in-beverly-hills_3.jpg

Inače Gocin muž, kepec (ni meni se ni malo ne sviđa) je igrom slučaja Jarac :P
Bolja je kombinacija muški rak-ženski jarac kao kod Princa Vilijama i Vojvotkinje Kejt, baš su lep par...
A to da račice razmišljaju emocijama , opet te iz Nemačke demantuje ona Merkelova , žena-baba-tetka, namćor teški, pokvarena je ko šupalj zub i svakako ne razmišlja emocijama kao i većina političara današnjice, baš bih je gađala nečim jer joj licemerje isijava iz očiju :@

Pošto si napisao lepo da po tvom mišljenju Elza je bezizražajna, oke tvoje mišljenje je tvoje i poštujem ga ali se ne slažem...
Ja tako volim te nežne žene, verovatno jer sam i sama ''nežan'' tip pa su mi ''opasnice'' skroz nesimpatične (a i kod muškaraca volim ''bebi fejsove'' :p ), evo ova devojka (nije rak) je baš simpatična jer je tako nekako nežna i ženstvena

Poslednja izmena:
Zašto bi bilo validnije i zašto polaziti od pretpostavke da žena uvek mora da bude ljubomorna na drugu ženu, to nije tačno uopšte, ljudima su generalno simpatični ljudi koji su njima slični,pa i muškarci biraju žene koje su njima slične po nekim karakteristikama, kao što i ženi prija muškarac sa kojim deli neke sličnosti ( prevashodno psihičke), ja lično nikada ne bih bila ljubomorna ni na jednu poznatu ženu jer je to previše glupo...
A gđicu Albu takođe smatram lepom ženom jer je moj univerzalan kriterijum lepote nežnost koju ona poseduje kao i sve druge žene koje su mi simpatične ali ti recimo vidiš lepotu od ovih koje su meni lepe samo u njoj što dokazuje da je veoma besmisleno o ukusima govoriti...

U mom okruženju ima dosta parova rak-jarac što muško rak , što žensko rak i većina njih je u braku i to baš skladnom, ali od ovih mlađih (moja generacija) baš sam primetila kombinacije žena škorpija i muško jarac da je česta i tu su papuče obe strane na izmenično :P
Ja sam lično imala iskustva samo sa jednim jarcem i nije ostavio neki pozitivan utisak na mene, još sad kad ga pogledam sav se ugojio, ko neki visoki pingvin izgleda, baš mi nije jasno čime me je osvojio , čak je bio i daleko od džentlmena :P
A među drugovima iz osnovne imam par jaraca koji su stvarno skroz okej i kad ih sretnem u kraju rado se ispričamo, kao drugovi dakle nisu loši... BIo je jedan u odeljenju u srednjoj jarac sa kojim su se svi svađali a ja naročito :P, muški jarčevi mi dođu ko muški rakovi ili se super složim s njima ili se posvađamo na krv i nož, sredine nema XD

P.s. Merkelova ne bi bila Nemačka kancelarka i jedna od najmoćnihih žena sveta da nije intaligentna i perfidna i premazana svim bojama, iskerno više mi se uklapa u nekog ovna sa primasama blizanca i lava a ne u raka, no ni vučić ne odgovara znaku ribe tako da za političare važi neki poseban horoskop ( šalim se, ne pridajem horoskopu baš preveliki značaj da bi mogla da se oslonim na njega kada analiziram ljude)

Zašto bi bilo validnije i zašto polaziti od pretpostavke da žena uvek mora da bude ljubomorna na drugu ženu, to nije tačno uopšte, ljudima su generalno simpatični ljudi koji su njima slični,pa i muškarci biraju žene koje su njima slične po nekim karakteristikama, kao što i ženi prija muškarac sa kojim deli neke sličnosti ( prevashodno psihičke), ja lično nikada ne bih bila ljubomorna ni na jednu poznatu ženu jer je to previše glupo...
A gđicu Albu takođe smatram lepom ženom jer je moj univerzalan kriterijum lepote nežnost koju ona poseduje kao i sve druge žene koje su mi simpatične ali ti recimo vidiš lepotu od ovih koje su meni lepe samo u njoj što dokazuje da je veoma besmisleno o ukusima govoriti...

U mom okruženju ima dosta parova rak-jarac što muško rak , što žensko rak i većina njih je u braku i to baš skladnom, ali od ovih mlađih (moja generacija) baš sam primetila kombinacije žena škorpija i muško jarac da je česta i tu su papuče obe strane na izmenično :P
Ja sam lično imala iskustva samo sa jednim jarcem i nije ostavio neki pozitivan utisak na mene, još sad kad ga pogledam sav se ugojio, ko neki visoki pingvin izgleda, baš mi nije jasno čime me je osvojio , čak je bio i daleko od džentlmena :P
A među drugovima iz osnovne imam par jaraca koji su stvarno skroz okej i kad ih sretnem u kraju rado se ispričamo, kao drugovi dakle nisu loši... BIo je jedan u odeljenju u srednjoj jarac sa kojim su se svi svađali a ja naročito :P, muški jarčevi mi dođu ko muški rakovi ili se super složim s njima ili se posvađamo na krv i nož, sredine nema XD

Ne mora zena biti uvijek ljubomorna na drugu zenu,posebno ako se radi o zenama sa visim stepenom svijesti,i samopouzdanja,ali nazalost su ove druge u vecini.
Muskarci ne traze zene po slicnim interesovanjima,i slicnih karakteristika,neko traze one koje im se vizuelno dopadnu,pa je tu sustinska razlika izmedju "ukusa" jednog muskarca i ukusa jedne zene.ZAto muskarci cesce i varaju,jer ne mogu da odole ako ih neka zena privuce fizicki.VAraju i zene,ali mnogo manje.
Pa nije besmisleno o ukusima govoriti,jer ni jedan muskarac nece reci za Monicu Beluci(Vaga) da mu je ruzna,i da mu se ne svidja,ili za Bikicu Megan Fox,ili vec pomenutu Jessicu Albu.Te zene posjeduju univerzalnu klasicnu ljepotu,koja se ne moze ignorisati,mozemo samo iz nekih nama znanih razloga kazati da nisu mozda nas tip,jer smo najcesce svjesni da kod takvih zena nemamo prolaza,pa da bi eto ispali i mi malo vazni,flegmaticni itd.
Vjerovatno ima Jarceva sa RAcicama,ne kazem da nema,ali eto meni se ne dopadaju ni najmanje,bar ove sto sam imao priliku do sada da upoznam u zivotu.Skorpije jos manje od RAcica,jer su rijetko zenstvene,rijetko lijepe,cesto grube muske crte lica,pa mi se od vodenih jedino Ribe znaju svidjeti,mada i tu svaka 10ta :D

P.s. Merkelova ne bi bila Nemačka kancelarka i jedna od najmoćnihih žena sveta da nije intaligentna i perfidna i premazana svim bojama, iskerno više mi se uklapa u nekog ovna sa primasama blizanca i lava a ne u raka, no ni vučić ne odgovara znaku ribe tako da za političare važi neki poseban horoskop ( šalim se, ne pridajem horoskopu baš preveliki značaj da bi mogla da se oslonim na njega kada analiziram ljude)

Ne kontas ti kako te stvari idu,pa nisu uvijek naisturenije politicke licnosti i najmocnije,tj najvaznije.
Npr John Edgar Hoover JArac je najmocniji covjek u istoriji AMerike,direktor FBi bio 48 godina,kontrolisao koga je zelio,prisluskivao,ucjenjivao,ispratio 8 Americkih predsjednika,on bio nedodirljiv,i niko nije znao da je sva moc bila u njegovim rukama.Ubio Kenedija,ubio MArtina Luthera Kinga itd.
Merkelova je marioneta mocnika koji se nalaze iznad nje.
Sto se tice Vucica,pa ja ne mogu da vjerujem da tog covjeka iko normalnim smatra,pogled mu je bolestan,psihic pravi.Mjesec dana mu je trebalo da mu narod kaze dali da izda Seselja i da predje kod Tome ,ili da ostane uz RAdikale.Populista,koji narodu prica ono sto narod zeli da cuje,i koji istovremeno laze sve oko sebe.ALi sbako ko to tamo konta.
Vucic jeste Riba,i to prava,nego ima Mars u Ovnu,pa malo djeluje energicnije. od ostalih Riba.

Back