Ja sam u vezi vec pola decenije s devojkom u znaku Raka. Nista tu ne treba menjati
Mislim da nema boljih i vrednijih
majki, pre svega, u ovom znaku koje su u stanju da idu protiv svega samo da bi porodici i ponajvise deci bilo dobro.
S druge strane, veciti ispijaci vode, kafe, cajeva kao i piva. Od neznosti u stanju do noktiju u oci, pa ko voli neka izvoli
Shalim se, Racice su veoma inteligentna bica koja imaju visok kapacitet za emotivnu inteligenciju. Nazalost, njihova neborbena priroda ih cini povodljivim i sa cestom tendencijom da budu povredjeni. U stanju su da odmah primete kako se neko oseca i empatija im je jaca strana licnosti. Rekao bih da bi im odlicno isao posao koji ce bavi masazom, dekorisanjem, odnosno socijalnim radom u nekoj od drzavnih institucija.
Po pitanju stvari koje pretrpe mislim da su prvi znak, sve upijaju i cute. To moze biti i negativno zato sto im moze doneti depresiju ili odstraniti od sveta cisto u porodicni kutak, odnosno njihova cetiri zida. Cesto bledolike devojke, a Mile Dupor naglasava "Meke grudi", sto mi je oduvek bilo interesantno kako je jedan covek, u znaku Skorpije, dosao do tog zakljucka

ali mislim da je totalno pogodio srz tu s obzirom da Mesec, odnosno Rak, vladaju grudima, a Jupiter je egzaltiran upravo u Raku gde kao simbol drugog stanja naglasava najvece bogatstvo od svih, a to je upravo novorodjence, odnosno novi zivot.