sta mislite o muslimanima

• Začetnik teme Začetnik teme gle gle
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
"...PRAVDO" ups grska hteo sam da kazem stoko, ovco, tele cetnicko popusi ga svim muslimanima i arapima redom rdjo jedna cetnicka upisam ti se u sred biblije i isusa hrista i u onaj krst na koji su ga razapeli u sve ti se to naserem i napisam znas.
ma je*em ti i sestru i mater i sve svece sto imas bozic i slavu sve ti *****.
i nemoj vise da sam video da si nesto lose napisao o kur´anu i islamu magare nacionalisticko.
Izvinjavam se na psovkama ali stvarno me je ovo djubre cetnicko izagnalo iz takta tako da sam morao ovo da mu kazem.
a sto se tice bombasa samoubica!!!
oni su prinudjeni da to urade jer nemaju tenkove i avione kao ona djubrad jevrejska.

..pravda:
-aljenka, od kad si ti postala moderator na ovom forumu?

- Па, опрости, какви имаш проблеми? Кад ја сам постала? Кад овај форум је био само рођен :) Ја сам једна из први.
- pa sta ti onda hoces? dosla si ovde da se izvinjavas muslimanima? bolje nemoj.
sto s toboj? hoces otvet? polucis.

- То је мој избор! Да ли ти ћеш говорити за ме да шта ми радити. Ја сам доста одрасли човек и знам да шта говорим и радим. Разумиш!?
Вероватно ти знаш да као говорио је Господ Исус Христос да би ми гледали у корен. Лош је корен - лоши су плоди иначе добар је корен - добри су плоди. Погледи, молим, на своји рећи. Они су рођали лоши плоди...
- to da ovaj narod ima hiljada tu veru - nije istina, proci malo istoriju odkad su poturice, uzmi i malo
Njegosa pa citaj.
to da li je njihova vera dobra, neka se sami zapitaju, ali JA NE DOBIH ODGOVOR NA CITATE KURANA I HADISA KOJE SAM NAVEO. HAJDE DA ZANEMARIMO DA SU KURAN I HADIS MUSLIMANSKI, MA KO DA JE NAPISAO TO DJUBRE JE OTPADNIK. DA LI JA SUDIM I JEDNOG OVDE PRISUTNOG? NE, JA PROSTO GAZIM PO RECIMA MRZNJE IZ HADIS I KURANA.

DA LI JE MUHAMED BIO:
1) PEDOFIL (KOLIKO GODINA JE IMALA AJSA KAD JU JE UZEO?)
2) UBICA (NIJE LI UBIJAO ONE KOJI GA NISU PRIZNAVALI KAO POSLANIKA?)
3) PLAGIJATOR (NIJE LI POKRAO TEOLOSKE MISLI MNOGE IZ BIBLIJE I TALMUDA?).

NA TA PITANJA NEMA ODGOVORA, A PITANJA SU JEDNOSTAVNA.

TI kazes da niko nema prava govoriti da druga vera je losa. OK, ali to njihovo i nije vera to je ZLOVERA I ZAVERA, i celom svetu su poznati produkti te zlovere, cak i na ovom forumu se javi jedan magarac koji brani samoubice islamisticke.

- Хвала на савету. Може ти очеш бити идиотом као о ти говорају? Онда добро, ако ти очеш бити идиотом на овом форуму. То је бити награда за те на твоји рећи. Одакле ти знаш да "њихова вера и није вера то је зловера"? Плоди, хм...Ако ти ћеш говорити муслиманину да "његова вера и није вера то је зловера", погледим да шта ти ћеш имати...
Хтела би казати ти о нека друга плода да постоји сада.
Да ли то је такође цитата из Курана да "Muhamed, plejboj..."? Ако знам да у ово време није било плејбоја.

Још ти говорим, Правде, гледи пажљиво на своји рећи :!: Говорим као модератор. Много пута једно и такође не говорим. Јасно? Ако очеш бити "Правда" - нема проблема, онда ајде. Ствар је у томе да би не бити "Кривда".

Поштоване муслимане, молим, одговорите овому веома уманому човеку на њега питања шта се тиће "Да ли је Мухаммед био...".

Са поштовањем и поздравом према свима.

musliman:
kad me neko provocira i vrjedja na nacionalnoj osnovi onda sam i gori od vampira :twisted: :twisted: :twisted: , a kad je neko valjan i normalan onda ok BUJRUM da drugujemo.
Aljona pozdrav za tebe i sve Moskovljane
Moskva je izuzetno ljep grad bio radio sam tamo 6 mjeseci.

Добро дошао :D :!:
Веома велики поздрав и ти :D :!: али не треба се бити као вамп стога он није леп :D

Aljonka rado bi ja odgovorio ovom govedu cetnickom ali nijesam citao kur´an a priliku da tako nesto cujem od nekog nijesam imao jer zivim u sredini dje ima malo muslimana daleko od rodnog kraja.

Sestro nijesam sovinista niti nacionalista opet navodim ja izlazim sa curom hriscankom vec 3 god i nikakvih problema nemamo.

ali ovaj pas samozvani ...pravda strasno me je iznervirao tako da sam bio primoran da mu svasta kazem.

SVAKO DOBRO... :arrow: :arrow:

O muslimanima ne mislim nista. Kada prvi put u novinama procitam naslov:
- Budisti oteli avion i razneli dve zgrade...
- Katolici silovali svestenicu Hare-krisna...
- Shintoist samoubica razneo disko i klince u njemu...
- Mormoni kamenovali jevreje na molitvi...
- Jehovini svedoci ubili decu na kupanju...
- Pravoslavac se razneo u autobusu punim putnika...
onda cu mozda poceti da razmisljam o njima, do tada neka su zivi i zdravi i DAAALEEEKOOO!

samo slicajna prolaznica:
O muslimanima ne mislim nista. Kada prvi put u novinama procitam naslov:
- Budisti oteli avion i razneli dve zgrade...
- Katolici silovali svestenicu Hare-krisna...
- Shintoist samoubica razneo disko i klince u njemu...
- Mormoni kamenovali jevreje na molitvi...
- Jehovini svedoci ubili decu na kupanju...
- Pravoslavac se razneo u autobusu punim putnika...
onda cu mozda poceti da razmisljam o njima, do tada neka su zivi i zdravi i DAAALEEEKOOO!

Pametno rjesenje, ne treba ni da mislis o nama

musliman:
Aljonka rado bi ja odgovorio ovom govedu cetnickom ali nijesam citao kur´an a priliku da tako nesto cujem od nekog nijesam imao jer zivim u sredini dje ima malo muslimana daleko od rodnog kraja.

Sestro nijesam sovinista niti nacionalista opet navodim ja izlazim sa curom hriscankom vec 3 god i nikakvih problema nemamo.

ali ovaj pas samozvani ...pravda strasno me je iznervirao tako da sam bio primoran da mu svasta kazem.

SVAKO DOBRO... :arrow: :arrow:

Vidis prijatelju, ova provokacija moze u mnogome da ti posluzi da dobro preispitas sebe. Iako si vec tri godine sa srpkinjom (zelim Vam svaku srecu) ipak, mala provokacija od naseg agresivnog brata je bila dovoljna da iz tebe potece otrov, mrznja, uzasan bes i da iskazes ustvari tvoje pravo misljenje...Ne bi bilo lose da zarad tvoje srece i mira i srece tvoje devojke...dobro pretreses sebe. Ti znas da se svako zlo vraca svom izvoru.
I tebi svako dobro!
PS. Cetnici su bili elitna kraljeva vojska u kojoj su sluzili i muslimani.

Vidis prijatelju, ova provokacija moze u mnogome da ti posluzi da dobro preispitas sebe. Iako si vec tri godine sa srpkinjom (zelim Vam svaku srecu) ipak, mala provokacija od naseg agresivnog brata je bila dovoljna da iz tebe potece otrov, mrznja, uzasan bes i da iskazes ustvari tvoje pravo misljenje...Ne bi bilo lose da zarad tvoje srece i mira i srece tvoje devojke...dobro pretreses sebe. Ti znas da se svako zlo vraca svom izvoru.
I tebi svako dobro!
PS. Cetnici su bili elitna kraljeva vojska u kojoj su sluzili i muslimani.[/quote]

ko je rekao da je moja cura srpkinja? moja cura je Poljakinja ali hriscanka, nije isto srpkinja i poljakinja.

a znas koje je moje pravo misljenje o Srbima???
Srbi su svi skoro isti nista roba ljudi, ljudi na koje ne smijes da se oslonis koji imaju za cilj samo veliku Srbiju a ni sa ovom ovolickom ne znaju da upravljaju.

Naravno cast izuzecima uvjek postoji izuzetaka.

cist primer srpskog sovinizma i nacionalizma je noc kada je Yugoslavia osvojila Svetsko prvenstvo u kosarci kad su srbi iz Raske zajedno sa svojim istomisljenicima iz Novog Pazara pokusali da senluce Novim Pazarom ali u tome nisu uspjeli ni malo, dobili su tako dobre batine da ce ih pamtit dok su zivi.

pa zar se tako slavi pobeda reci ti meni sa uzvicima "IZADJITE TURCI DA VAS VIDIMO" a kad su ti Turci izasli nisu im se Srbi puno obradovali.

ko je rekao da je moja cura srpkinja? moja cura je Poljakinja ali hriscanka, nije isto srpkinja i poljakinja.

Srbi su svi skoro isti nista roba ljudi, ljudi na koje ne smijes da se oslonis koji imaju za cilj samo veliku Srbiju a ni sa ovom ovolickom ne znaju da upravljaju.

Bravo nešovinisto i nenacionalisto :roll: ,a da razmisliš ti malo o tom samoubistvu i da nam se svima skineš sa vrata?

Virgo:

Bravo nešovinisto i nenacionalisto :roll: ,a da razmisliš ti malo o tom samoubistvu i da nam se svima skineš sa vrata?

Ko je tebe sta pitao magare jedno.
izvrsicu samoubistvo samo pod uslovom da prije toga citavu tvoju porodicu "ugasim"

...pravda:
musliman:
Nego, buduci da se ovaj musliman hvali kako nije citao koran, moze neki vic o muji i hasi.
Usput, odakle ti ideja pacenice neuki da ja imam veze sa cetnickim pokretom?

Slusaj cetnjaro, slusaj govedo srpsko

nisam citao kuran i nemam nameru da ga citam u skorije vrijeme, i je*ali te i Mujo i Haso, isto tako i sa biblijom mada mi ne pada napamet da je citam nikad.

Ali sam zato citao knjigu "PONASANJE PRAVOG MUSLIMANA" u kojoj jasno pise da su hriscani u zabludi jer smatraju za Boga coveka sto nikako ne moze.

...pravda:
musliman:
DRAGA BRACO I SESTRE MUSLIMANI
U pravu je ipak moj otac kad kaze:
Sedi sa jednim cetnikom za isti sto jedite i pij te zajedno, a drugog stavi u vrecu i baci pod noge, sto ti misli onaj u vrecu misli ti i onaj sa kojim jedes i pijes.
Stvarno sto su pojedini srbi pascad to ocima gledao nisam, kakav Isus i govna postoji samo jedan Bog a to je ALLAH Dz.S.
hriscanstvo citavo je u zabludi.
a bombase ne dirajte i ja bih sad vrlo rado izvrsio samoubistvo kad bi znao da cu ubit 50 prljavih gadova kao sto je ovaj "...PRAVDA"
to za tvog dedu lazes, jer isti vic se prica naveliko samo si permutovao ko je u vreci i ko sa kim jede, ali buduci da pominjes g....., sve je jasno.

dalje, buduci da si izjavio da kuran nisi citao, koji su tvoji parametri za kvalifikaciju da je bilo ko u zabludi? da nisi mozda citao bibliju umesto kurana? to za samoubice mozda gledas reprizu, nesto amera svrbi dzamahirija...

ova prica potice iz Bosne i Hercegovine magarce ali ste je ukrali i obradili na vas nacin kao i sve sto pokradoste pirati.

PRIMER

Svi srpski hitovi koje peva onaj srpski otpad od muzicara pokradedne su od arapa,turaka,grka...itd..itd...

musliman:
Virgo:

izvrsicu samoubistvo samo pod uslovom da prije toga citavu tvoju porodicu "ugasim"

Zabole me stomak od smeha,pa ti si beno antireklama muslimanske vere,stide te se svi pravi vernici.

Virgo:
musliman:
Virgo:

Zabole me stomak od smeha,pa ti si beno antireklama muslimanske vere,stide te se svi pravi vernici.

sto si ti pametan Djole djecak ko te stvori tako pametnog to odma treba je*at da se razmnozava takva vrsta.

Anonymous:
musliman:
I tebi svako dobro!
PS. Cetnici su bili elitna kraljeva vojska u kojoj su sluzili i muslimani.

ko je rekao da je__ moja cura srpkinja?__ moja cura je Poljakinja ali hriscanka, nije isto srpkinja i poljakinja.

nisam nacionalita stvarno cak se vec 3 godine zabavljam sa__ srpkinjom (to je dokaz)__ ali kad vidim kakvih srpskih u stvari cetnickih nacionalista ijma ovde dolazi mi se da uzmem pistolj i da izadjem na ulicu da pucam nekog neduznog srbina

Pa sad jel srpkinja ili poljakinja ili ni jedno ni drugo nego se ti zezas sa nama :twisted: :twisted: :twisted: trazi ti sebi samo hanumu!!!

POLJAKINJA...

Nema nikakve veze sa Srbijom nikad tu zemlju cura ni videla nije a i puno bolje sto nije da ne gleda svinje od ljudi i ne udise smrad i sve otrovne supstance od NATO bombardovanja.

Hehehehehe

Musliman:
svaka cast aljona postovanje za takvo misljenje i pozdravljam sve one koji imaju takvo misljenje.
nisam nacionalita stvarno cak se vec 3 godine zabavljam sa srpkinjom (to je dokaz) ali kad vidim kakvih srpskih u stvari cetnickih nacionalista ijma ovde dolazi mi se da uzmem pistolj i da izadjem na ulicu da pucam nekog neduznog srbina.
Joj kako bi se rado napio krvi ovom "...pravdi" pa on to svesan nije.
i zato preporucujem svim hriscanima i svim ostalim religijama zdravog razuma da se batale svadje i mrznje.
SVI SMO MI OD KRVI I MESA...

Svako dobro.

Pa sta si prvo napisao, citaj sam SRPKINJA!!! To bi ti hteo pa ti se neda, a?

Anonymous:
Musliman:
svaka cast aljona postovanje za takvo misljenje i pozdravljam sve one koji imaju takvo misljenje.
nisam nacionalita stvarno cak se vec 3 godine zabavljam sa srpkinjom (to je dokaz) ali kad vidim kakvih srpskih u stvari cetnickih nacionalista ijma ovde dolazi mi se da uzmem pistolj i da izadjem na ulicu da pucam nekog neduznog srbina.
i zato preporucujem svim hriscanima i svim ostalim religijama zdravog razuma da se batale svadje i mrznje.

Svako dobro.

Stamparska greska desi se.
Ja to da hocu mogu bez problema bar tih cura ima preko mjere je*avo sam jednu Dianu srpkinju iz Hrvatske 5-6 dana pa se negdje izgubi ne znam nista vise o njoj.

Musliman:
Anonymous:
Musliman:

Svako dobro.

Ja to da hocu mogu bez problema bar tih cura ima preko mjere je*avo sam jednu Dianu srpkinju iz Hrvatske 5-6 dana pa se negdje izgubi ne znam nista vise o njoj.

Sta da ti kazem, procitan si :wink: ni sam ne znas sta si napisao pre tri stranice! Drz se ti samo onih svojih, ostavi se nasih. Idi proucavaj kuran.

2:
Musliman:
Anonymous:
Musliman:

Svako dobro.

Sta da ti kazem, procitan si :wink: ni sam ne znas sta si napisao pre tri stranice! Drz se ti samo onih svojih, ostavi se nasih. Idi proucavaj kuran.

Evo tebi ovih "mojih" to ti je sve golo postenje ni jedna neca da se je*e za razliku od ovih vasih koje su itekako dasne duse daju i kad im ne trazim a ove moje nece zive pa kad bi ti za zivot znacilo.

"...pravda"
- Alja, reci mi jedno: da li si ti muslimanka po jednom roditelju, ili ti je muz mozda musliman?

- Ја сам Православна хришћанка. Надам се да ти добро видиш. Сви моји родитељи, рођаки су Руси и Православни. Моје мишљење на тему "Sta mislite o mjesanim brakovima" ти можеш погледати на оној теме (страна 3 форума).
- To da su ovi, prosto nemam reci, sami sebe najbolje opisuju, moji plodovi, e to nece biti, jer si se ti sama pohvalila da si na ovom forumu domacica i jos im dajes svaku cast.
- Дајем сваку част свакому човеку.
- Jeste idiot je svako ovde ko smatra da ti buduci da pricas ruski da si automatski pravoslavna!
- Боже мој...
- Da li ce ijedna pravoslavka stati iza ovoliko stroke, gadosti, prljavstine podrezanih recima: Свака част и ти! ??? ili: Срдачни поздрав! NA ZAGOVARANJE SAMOUBILACKIH NAPADA (IZNAD SAM CITIRAO, A TI PROVERI KOJA JE BILA TVOJA REPLIKA!)!?!?
- Још пут те говорим да одговарам на своји рећи. Надам се и ти ћеш!
Да ли ти очеш ме судити? Онда добро - ја сам спремана.
- To sto ti meni pretis kao moderator, i to iza muhamedanskih pretnji, to moze samo da znaci da je ovaj forum muslimanski, ili da si ti najveca lazljivica na njemu. Molicu zaista moderatore da se izjasne, ne bih da se prljam ukoliko je ovo islam bosna, al dzazira ili sta vec.
- Хтела би ти казати резко (но са љубављу) на твоји рећи али немам такву навику.
Надам се да ти имаш јасну појму да шта говориш! Говорим ти као Православни хришћанин и модератор ако ти ћеш увредити неког своима рећама и ако ти си прави Православни хришћанин ти дужан извинити се. Капираш?
- DA LI JE ISLAM LOS JE PITANJE LICNOG DOSTOJANSTVA
OBRAZA POSTENJA COVECNOSTI OBRAZA CASTI...

- Баш тако! То је питање само за себе.
-A STO SE TICE KURANA I HADISA, MUHAMEDA, PA TU JE BAR SVE JASNO, MOGU SAMO DA VAM PONOVIM JEDNO TE ISTO, PA VI ZAKLJUCITE SAMI NARAVNO AKO NISTE IDIOTI, ili idiotkinje.
Hocemo neki navod Kurana ? Evo ga:
5,51. O vi koji vjerujete ! Ne uzimajte prijateljima jevreje i kršćane.
5:51a Oni su prijatelji jedni drugima. A ko se od vas njima okrene, pa on je uistinu od njih.
5:51b Uistinu! Allah ne upućuje narod zalima.
A evo malo hadiša:
Musliman ne sme biti kaznjen smrcu ako je ubio ne-muslimana (9:50)
... to ti je iz Bukhari zbirke... sto ti ja navodim kao hadiš, je iz te zbirke.

- Хвала на цитате.
Надам се да ти ћеш имати неку појму за следеће...погледи пажљиво на послови-чудеса Светог Василија Острошког и помисли са логиком ако имати ћеш доста време.

Велики поздрав!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back