svakodnevnica
Aktivan član
- Poruka
- 1.660
Mali Beneluks
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ko su? Pa Martinovic ne poznaje svoje partijske drugove i nacional komjuniste sa kojima se qurva. Kao furundzija. Spin dostojan Martinoviceve mujmanske inteligencije.У чланку који си цитирао, јасно се виде размере безобразлука власти када на најобичније питање новинара, зашто није као шеф посланичке групе СНС тражио да се на дневни ред стави завршни рачун буџета, он (Мартиновић) је рекао: “А шта сте Ви, БИА, ОЗНА, УДБА ... мислим не разумем. Какав је то тон и питање зашто нисте? А ко сте ви да ми постављате ова питања".

ПС. немаш одговор за безобразлук под в)?
.

Ма, ту законску обавезу мало која власт у свету поштује, а и оне које поштују- само су вештије у "штеловању" тих извештаја о трошковима...Дакле, јасно се види колико су они одлепљени од стварности и да им не допире до мозга да се ту ради о новцу грађана Србије који они троше, па се изненаде када их неко подсети на ЗАКОНСКУ ОБАВЕЗУ да поднесу о томе и рачун..
Mini Sengen je EU projekat Vucic,Rama.Zajev i sad MIlo Djukanovic su njihovi igraci.Izgleda da je Vučiću cilj da svi živite u jednoj državi, odnosno da Albanija i Srbija budu jedna cjelina. Ahaha sa Albanijom radit ekonomski savez. Mali Šengen![]()
Bice da se smrce,pusi i j*ebe....srbijanci cekirajte avio karte preko Air Serbia na vreme bice guzve.Мора тако другари, нема друге.
Биће, у Албанију на море.
Ето видиш.Bice da se smrce,pusi i j*ebe....srbijanci cekirajte avio karte preko Air Serbia na vreme bice guzve.
Mini Sengen je EU projekat Vucic,Rama.Zajev i sad MIlo Djukanovic su njihovi igraci.
To se zove vladanje narodima.Da, to je očito. Čini se da je cilj EU stvaranje neke zajednice tzv. Zapadnog Balkana. To bi trebala biti baza, tj. sabirni centar za par miliona migranata koji se spremaju put Evrope. Zato i daju tih milijardu evra koje će političari razgrabit, a narod će dobit nove komšije dvoglave Arape. Vidim da sa Vučić sam ponudio Grcima da dio garavih prebace iz Grčke u Srbiju.
gost 23.07.2019
Ако сам те у нечему погрешно разумео- дозвољавам могућност грешке у процени.
Мораш да уважиш чињеницу да је у овом виду комуникације то могуће, због ограничења које овај начин разговора има.
Мени заиста није циљ да са са неким овде бесомучно вређам и расправљам уколико видим задртост са друге стране и неуважавање простих и непобитних чињеница, а тога је овде много; сврха мог учешћа у теми је изношење свог угла посматрања одређених појава без ма и најмање жеље за некаквим сукобима, али ми не пада на памет да будали дајем више простора него што га заслужује, и видим то као "санитарну обавезу"...
Слажем се.
Но, ја говорим о овој екипи која се наставља као пантљичара последњих 20-ак година, која причу мења, али дело остаје исто; овде је неопходна нова политичка идеја, коју ће спровести нови људи, јер ову актуелну влас, опозицију и све "прирепке" не видим као способне да ишта од тога спроведу....
Такође се слажем и са тезом о васпитавању елите, и отуд и моја скепса по том питању; јер, овде се васпитавањем не баве квалитетни, него позиционирани...
Vidite taj novac 1,2 milijarde evra koji je dala EU ,nesto porucuje.Pitaj boga cija je ovo ideja i koliko se pita nas predsednik? Ko ih je uputio na ovo? Ciljam na Makrona.
Нисам баш сигуран колико је овај изборни систем то у пракси; ја имам велике сумње да се нама последњих 20 година "подмеће" свака "промена", врло контролисано и са скривеним намерама.Drago mi je da smo razjasnili nedoumice, s' tim sto je moje misljenje da je stvaranje promenljive vlasti za nas veliki napredak.
Потпуно сагласан, већ нас је двојица!Nemojmo se zanositi normalizacije drustva sa svojim segmentim zahteva dosta vremena koje se meri decenijama, svaki izgubljeni dan je ne bih rekao nenadonadiv, ali je veliki propust.

Нама можда и јесу; ама, шта ћемо са њима?Vreme je luksuz koje sebi ne mozemo priustiti, promene su hitne i neminovne.
Tramp je tata igre.Tipujem na nemačke prste ... mada Nemci su uvek radili na dezintegraciji ovog prostora , a Francuzi na integraciji..
Mozda sala leci, ali od zbilje necemo špobeci.gost 23.07.2019
Нисам баш сигуран колико је овај изборни систем то у пракси; ја имам велике сумње да се нама последњих 20 година "подмеће" свака "промена", врло контролисано и са скривеним намерама.
Наравно, евидентних доказа за то немам, али је уочљиво да је овде промена само на- исто...
Потпуно сагласан, већ нас је двојица!
Да правимо странку?
Нама можда и јесу; ама, шта ћемо са њима?
Погледај колико је, само овде, на форуму, оних који све ово бране, сваки из својих разлога...
Na koji nacin mislis da ce to da se desi ?Srbijanci ja vas posmatram sa strane pratim sta se desava i koliko ste zastranili... u zadnje vreme se pitam jeste li vi srbijanci srbi ili arnauti.Kako da razumem ideju ludog Vucica da vi idete u Albaniju da radite a vadili vam ljudske organe.Kako to samo neka mi neko objasni.Drugo, odlucuje li neko jos u Srbiji osim ludog Vucica, slusam ga daje izjavu u Albaniji ...Mislim da sam napravio dobru stvar, koju dobru stvar budalo jedna siptari ce tek sad da kupe pola Srbije.