da. medju ostalimaA koji to drugari žutaći, jel Mali, Vesić, Šapić, Brnaba, Trivanka, Bakarec, Šutanovac, itd jel ti žutaći ?
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da. medju ostalimaA koji to drugari žutaći, jel Mali, Vesić, Šapić, Brnaba, Trivanka, Bakarec, Šutanovac, itd jel ti žutaći ?
![]()
Anarhista??? Leci se.od anarhistickog nasilnika sasvim ocekivani komentar
drzavu su opljackali tvoji drugari zutaci+ rekordna nezaposlenost
zapenio si da vucica smenis za zutacku cenzus bandu.Zuti(nadji JEDNU MOJU POZITVNU REC O NJIMA

За уништавање уџерица људи. Што не руше дивљу градњу на периферији БГ?zasta dozvola? za raskrsavanje suta i deponije?
ajde ne serendajte.
a zasto na protestima protiv rusenja savamale nisu bili isti ti ljudi kojima su srusili kuce?За уништавање уџерица људи.
Зашто нико није одговарао? Откуд Вучићу право да наређује рушење зграда у сред ноћи?a zasto na protestima protiv rusenja savamale nisu bili isti ti ljudi kojima su srusili kuce?
a umesto njih je paradirala cenzus opozicija?
na to nesto nemate odgovore jos uvek
da. medju ostalima
Zalazem se za robiju za tvog hranitelja sendvicima. A DOS?zapenio si da vucica smenis za zutacku cenzus bandu.
mozda nemas pozitivnu rec, ali se zalazes da se vucic smeni, i da se vrati dosmanliska bagra
*ili gajis iluzije da ce deca nobelovci da preuzmu vlast?![]()
i sam je vucic rekao da je idiotluk bilo rusenje po noci.Откуд Вучићу право да наређује рушење зграда у сред ноћи?
pitao brata lazova? a po danu nije idiotluk?i sam je vucic rekao da je idiotluk bilo rusenje po noci.
zar nisi priznao sada, iznad?i jeste, nije imao pametnija posla nego ON LICNO DA NAREDI takvu trivijalnost![]()
i sam je vucic rekao da je idiotluk bilo rusenje po noci.
i jeste, nije imao pametnija posla nego ON LICNO DA NAREDI takvu trivijalnost![]()
koji idiot. znaci sad je on licno duzan taj milion? utuziti idiota
Nije SNS kriv što ste dobili petardu od Nobela(FOTO, VIDEO) Zlikovci snimljeni: Vandali uništili prostorije SNS u Malom Mokrom Lugu
Vandali čiji identitet u trenutku objavljivanja ovog članka nije poznat uništili su prostorije Srpske napredne Stranke u Malom Mokrom Lugu.
Kako se može videti na snimku sa nadzornih kamera do kog je došao Informer i koji ekskuluzivno objavljujemo, maskirani napadači napre su ispisali poruke ispred samih prostorija, a potom ih i uništili čekićem.
https://informer.rs/politika/vesti/1057081/sns-prostorije-napad-mali-mokri-lug
Mali Mokri Lug - Vuciceva tvrdjava i kapija Beograda je napadnuta !!!
MML je jako i vrlo vazno uporiste Vucicevog SNS...
Ko je ustvari NN lice koje je vandalizovalo te prostorije ?
1.03.59
Neko i u tudju vilu ušao bez dozvole a imao dva stana a kao skidao petokrakuЈел оно беше неко рушио без дозволе? Беше и човек погинуо?
И добити стан током бомбардовања...Neko i u tudju vilu ušao bez dozvole a imao dva stana a kao skidao petokraku
Lako je biti go@no, malo teže je biti čovek jel da?