Шта мислите о ЛГБТ (лезбејкама, гејевима, бисексуалнима и трансексуалнима)?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poruka
2.372
Поздрав свима. Не умем да претражим да ли постоји слична тема па постављам ову. Молим администраторе и модераторе да је не бришу. Ово је истраживање о сексу, љубави, ЛГБТ и хетеросексуалним људима. Драга ће ми бити свака диксусија и размена мишљења уз толеранцију и поштовање свих учесника ове теме. Дозвољена су сва могућа мишљења и ставови, само молим вас, будите искрени колико можете. Поред тога што ћемо овде научити пуно једни од других, такође, на овој теми ћете имати прилику да нађете људе који мисле слично као и ви, па можете се повезати са њима и преко приватних порука. Пријатно вам било на овој теми. Дородошли :)

Поздрав свима. Не умем да претражим да ли постоји слична тема па постављам ову. Молим администраторе и модераторе да је не бришу. Ово је истраживање о сексу, љубави, ЛГБТ и хетеросексуалним људима. Драга ће ми бити свака диксусија и размена мишљења уз толеранцију и поштовање свих учесника ове теме. Дозвољена су сва могућа мишљења и ставови, само молим вас, будите искрени колико можете. Поред тога што ћемо овде научити пуно једни од других, такође, на овој теми ћете имати прилику да нађете људе који мисле слично као и ви, па можете се повезати са њима и преко приватних порука. Пријатно вам било на овој теми. Дородошли :)

Ne mislim ništa.

I niko mi ne smeta.

Ali mi smeta, propagiranje, da je normalno voleti isti pol, jer meni to nije normalno. U smislu, da nije prirodno.

Znači, svako neka voli u svom krevetu i kod kuće, koga god želi, njegova ili njena stvar, ali udaranje na talambas putem tih parada i tako to, na sav glast, opet o normalnosti istog, e to em nervira i nije u redu.

Znači, svačiji život je njegova i njena stvar i dokle god niko mene lično ne ugrožava, živi i pusti druge da žive.

:hvala:

Шта могу мислити? Сексуалним изопаченицима сам много пута упућивао поруку мира,тако ћу и овога пута то учинити,тешка је њихова судбина.
Мене брину друге ствари,а то је јавна промоција болести педерастије као нешто прихватљиво,пожељно,ИН....
Медији гурају ту причу,а знамо ко држи медије.
Оштро напасти сваки покушај да се педерастија представља нашој омладини као нешто сасвим нормално,јер болесно не може и неће никад бити нормално.

Ne mislim ništa.

I niko mi ne smeta.

Ali mi smeta, propagiranje, da je normalno voleti isti pol, jer meni to nije normalno. U smislu, da nije prirodno.

Znači, svako neka voli u svom krevetu i kod kuće, koga god želi, njegova ili njena stvar, ali udaranje na talambas putem tih parada i tako to, na sav glast, opet o normalnosti istog, e to em nervira i nije u redu.

Znači, svačiji život je njegova i njena stvar i dokle god niko mene lično ne ugrožava, živi i pusti druge da žive.

Па нико не брани хетеросексуалнима да праве своје шетње, ето покрет Двери је организовао неколико "Породичних шетњи" па можда би и ЛГБТ-у могли да дамо да мало прошетају? :-)

svako bira i radi shta hoce..
samo da ne dira moje voce :lol:

jedino - ne vidim potrebu za eksponiranjem i demonstracijom sexualnih afiniteta...
ma nemoj a ti se na ulici ne vacaris s deckom i ne ljubite se niti drzite za ruke..naci oni da idu na metar kao da se ne poznaju dok ne dodju gajbi

ma nemoj a ti se na ulici ne vacaris s deckom i ne ljubite se niti drzite za ruke..naci oni da idu na metar kao da se ne poznaju dok ne dodju gajbi

О Боже,зар се ставља знак једнакости између педерастије и нормалног односа жене и мушкарца ?!
Срам те било!

Само да напоменем, није ово тема само о ЛГБТ паради, него уопште о томе као појави и опредељењу, у интимности свога дома. Има много ЛГБТ особа које нису за парадирање, али воле то што јесу у својој интимности и приватности.

Ne mislim ništa.

I niko mi ne smeta.

Trebas imati veliki um pa napisati "zivi i pusti druge da zive" a potom "strasno me nervira da je normalno voljeti isti spol"

Pa zbog takvih se i prave parade,zbog licemjera koji nesto ne trpe,i koje nesto nervira sto smatraju nenormanim.

Zivi i pusti druge da zive. Ne nerviraj se,

kao što sam već odgovarao u jedno desetak ovakvih tema do sada, napisaću opet...
nemam ništa protiv njih sve dok ne počnu da se vrzmaju oko mene...srećom do sada nisam imao takvih iskustava...njihov život njihova stvar, kao što je njihova stvar s kime će da dele njima lepe trenutke...
e već imam protiv ******ljenja i vaćarenja u parku gde mogu da vide deca...ne zbog odraslih da se ne bi zgražavali, jer su odrasli i znaju da postoji i to, nego zbog dece i eventualnih neprijatnih pitanja koja bi upućivali svojim roditeljima povodom gore opisane situacije...

Pa ja mislim da je to sasvim normalna prirodna pojava, redje je nego heterosexualizam ali ima ga i medju zivotinjama (mada sta su ljudi nego zivotinje) Nista protiv toga nemam, nikada do sada nisam imao nikakv konflikt sa takvim ljudima, a sretao sam ih, i mislim da jesu ovde tlaceni zesce. Samo sto to ljudi ne vide. Ipak dokaz tome da su pod zescoj represiji ovde je to sto je narod izasao sa motkama na ulice da ih tuce za vreme parada. Tako da ovi sto pricaju kao, nemam nista protiv, samo sto mislim da je to protivprirodan blud bla bla, niko njih ne dira dokle god to rade medju 4 zida, to je laz. Da ne smetaju generalno ovom mentalitetu narod ne bi tako agresivno reagovao vec bi ih mirno pustili da prosetaju ulicama kao bilo koji drugi civilizovan svet. Uz to, ne znam da li bi izasli da biju neku drugu manjinu ako bi izasla da paradira (na pr paraplegicare, neke druge asexualne manjine i sl). Tako da ima to dosta u sexualnoj vezi. Mislim da smo pretezno , generalno visoko sexualno isfrustirana nacija i zato shokantno reagujemo na sexualnu temu. I ima dosta zabluda generalno prema tim ljudima. Treba edukovati narod i te kako.

Trebas imati veliki um pa napisati "zivi i pusti druge da zive" a potom "strasno me nervira da je normalno voljeti isti spol"

Pa zbog takvih se i prave parade,zbog licemjera koji nesto ne trpe,i koje nesto nervira sto smatraju nenormanim.

Zivi i pusti druge da zive. Ne nerviraj se,

nema tu mnogo mudrosti ...nije prirodno, jer ne tezi daljoj reprodukciji i nastavku vrste...
s te strane um ne moze da prihvati chinjenicu istopolnog sexualnog opredeljenja...
s druge, liberalne ... zashto bih zavirivala u tudju intimu i savrsheno mi je svejedno sa kim ce neko da bere cvece... pa naleti na jagodicu ..

kao što sam već odgovarao u jedno desetak ovakvih tema do sada, napisaću opet...
nemam ništa protiv njih sve dok ne počnu da se vrzmaju oko mene...srećom do sada nisam imao takvih iskustava...njihov život njihova stvar, kao što je njihova stvar s kime će da dele njima lepe trenutke...
e već imam protiv ******ljenja i vaćarenja u parku gde mogu da vide deca...ne zbog odraslih da se ne bi zgražavali, jer su odrasli i znaju da postoji i to, nego zbog dece i eventualnih neprijatnih pitanja koja bi upućivali svojim roditeljima povodom gore opisane situacije...
po parkovima?
a na televiziji sto gledaju nasilne crtace pa brat uzme plasticni mac i mlatne mladjeg jer je to gledao da neki junak radi u crtanom filmu?
nasilje radja nasilje
ako deca gledaju da se dvoje ljube u parku sta ce, pozeleti da poljubi druga?
ma daj...
i kakva neprijatna pitanja roditeljima?

po parkovima?
a na televiziji sto gledaju nasilne crtace pa brat uzme plasticni mac i mlatne mladjeg jer je to gledao da neki junak radi u crtanom filmu?
nasilje radja nasilje
ma daj...
iss a odrasli na ovome

nema tu mnogo mudrosti ...nije prirodno, jer ne tezi daljoj reprodukciji i nastavku vrste...
s te strane um ne moze da prihvati chinjenicu istopolnog sexualnog opredeljenja...
s druge, liberalne ... zashto bih zavirivala u tudju intimu i savrsheno mi je svejedno sa kim ce neko da bere cvece... pa naleti na jagodicu ..

Nije prirodno ni biti u braku a zivjeti sa drugom zenom,jel da?
Pa ipak,imate takvog ministra i svi mu se dive jer je svaler.

Sto se ti DeeLite osecas ugrozen od njih? Cak kako kazes nisi ni imao negativno iskustvo pa da na osnovu toga ne zelis da setaju istom ulicom kao i ti. Nego tako iz vedra neba ne zelis da se motaju oko tebe. Osecas li se sexualno ugrozen od njih? Pre bih da moja deca vide dva muskarca kako se ******e u parku, nego da vide dva shabana u parku kako setaju pit bulove i cekaju nakog roma da ga izmlate, samo zato sto im drugarice nisu dale sexa. Tata, sta rade ova dva chika? Vole se.

- - - - - - - - - -

Jel se osecas vecim muskarcem ako agresivno pricas protov gejeva?

Ne mrzim nikog, mada samu homoseksualnost smatram neobicnom. Predrasude, konzervativni odgoj cine svoje.
Neka radi ko sta hoce u svom stanu, sobi, zaista me se ne tice, niti imam problem sa time, ako je zbog toga srecan i ne ugrozava neko drugo zivo bice.
Imao sam prilike da popricam sa tim ljudima na netu, i licno nisam odusevljen, jer su se uklopili u one stereotipe koje drustvo ima o njima.
Naravno bilo je i izuzetaka, doduse retkih.

po parkovima?
nasilje radja nasilje
ma daj...
čim postavljaš ovakva pitanja, pitam se da li se to praviš neuka, ili me podjebavaš malo...kako god, držim ovo za vrlo drzak post...

da, po parkovima...
jedno je nasilje, drugo je hvatanje dva muškarca...sada se ovde priča o homoseksualizmu, a ne o nasilju...nemoj da pokušavaš umetnuti neku drugu priču, izvlačeći iz konteksta moje reči...otvori temu o nasilju na televiziji pa piši do mile volje o tome...
neće poželeti da vaćari druga, naravno opet izvlačiš iz konteksta, nego će se sve bajke, sve priče koje mu je majka čitala o prinčevima, princezama, ljubavi između dečaka i devojčica, izumeđu muškaraca i žena biti dopvedeno u pitanje, jer će dete biti zbunjeno...naravno, ukoliko smatraš normalnim da se detetu od tri, četiri godine u tom uzrastu treba pričati o pederastiji...ja svome detetu nisam pričao u tom uzrastu...možda neko jeste...
pitanja roditeljima koja bi proizašla iz gore navedenog zbunjivanja deteta tome što je vildelo dvojicu čika kako se ******e...

- - - - - - - - - -

Sto se ti DeeLite osecas ugrozen od njih? Cak kako kazes nisi ni imao negativno iskustvo pa da na osnovu toga ne zelis da setaju istom ulicom kao i ti. Nego tako iz vedra neba ne zelis da se motaju oko tebe. Osecas li se sexualno ugrozen od njih? Pre bih da moja deca vide dva muskarca kako se ******e u parku, nego da vide dva shabana u parku kako setaju pit bulove i cekaju nakog roma da ga izmlate, samo zato sto im drugarice nisu dale sexa. Tata, sta rade ova dva chika? Vole se.

- - - - - - - - - -

Jel se osecas vecim muskarcem ako agresivno pricas protov gejeva?
evo editujem...
nisam imao negativno iskustvo sa njima, što ne znači da u bubudćnosti neću imati...nisam rekao da ne želim da šetaju ulicom...izvlačiš iz konteksta...
samo kažem da nije uputno da se zbog sitne dece ******e i 'vataju po dupetima na javnim mestima...
ne osećam se ugroženo od njih...

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back