Doktorka'94
Primećen član
- Poruka
- 748
Nemam nista protiv tudjeg sexualnog opredeljenja,zasto bih
Srbi previse gledaju tudja posla,zato nam je drzava i propala...dokaz je ultramegagigatera popularna "Farma" 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ok, izvini...
čim postavljaš ovakva pitanja, pitam se da li se to praviš neuka, ili me podjebavaš malo...kako god, držim ovo za vrlo drzak post...
da, po parkovima...
jedno je nasilje, drugo je hvatanje dva muškarca...sada se ovde priča o homoseksualizmu, a ne o nasilju...nemoj da pokušavaš umetnuti neku drugu priču, izvlačeći iz konteksta moje reči...otvori temu o nasilju na televiziji pa piši do mile volje o tome...
neće poželeti da vaćari druga, naravno opet izvlačiš iz konteksta, nego će se sve bajke, sve priče koje mu je majka čitala o prinčevima, princezama, ljubavi između dečaka i devojčica, izumeđu muškaraca i žena biti dopvedeno u pitanje, jer će dete biti zbunjeno...naravno, ukoliko smatraš normalnim da se detetu od tri, četiri godine u tom uzrastu treba pričati o pederastiji...ja svome detetu nisam pričao u tom uzrastu...možda neko jeste...
pitanja roditeljima koja bi proizašla iz gore navedenog zbunjivanja deteta tome što je vildelo dvojicu čika kako se ******e...
- - - - - - - - - -
ok, izvini...
Nemam nista protiv tudjeg sexualnog opredeljenja,zasto bihSrbi previse gledaju tudja posla,zato nam je drzava i propala...dokaz je ultramegagigatera popularna "Farma"
![]()
Ma kakvo izvini. Nema potrebe za time, razgovaramo. I ja sam bio takav, i skapirao sam da je to okruzenje iz mene koje tako prica i veruje u to a ne ja licno. Dok nisam shvatio, niti sam veci baja ako se sprda na temu gejeva, ili prica neku mrznju prema njima, ili ima neke zablude tipa ako deca vide da ce se deca zaraziti time i sl. (uzgred porodica i deca su cesto koliko primecujem dobar izgovor za agresiju, kao stitim dete i sl).
ja sam imala mozda 7 godina kada je na tv-u isao neki film i dve zenske se ljubile
keva je odma rekla caletu da menja kanal a cale je objasnio sta je to
pri tom je moja starija sestra koja sve voli da pita i zna sve ispitala i kako i zasto i ostalo
to nije bila trauma za mene
prema tome, ja ne vidim uopste tu neki bauk ili sta ti ja znam
deca sve te stvari kapiraju usput pored svih ostalih stvari uz koje odrastaju
jedino jeste da vide po parkovima pre zato sto je nepristojno a ne nesto drugo tooooliko strasno
ja sam imala mozda 7 godina kada je na tv-u isao neki film i dve zenske se ljubile
keva je odma rekla caletu da menja kanal a cale je objasnio sta je to
pri tom je moja starija sestra koja sve voli da pita i zna sve ispitala i kako i zasto i ostalo
to nije bila trauma za mene
prema tome, ja ne vidim uopste tu neki bauk ili sta ti ja znam
deca sve te stvari kapiraju usput pored svih ostalih stvari uz koje odrastaju
jedino jeste da vide po parkovima pre zato sto je nepristojno a ne nesto drugo tooooliko strasno
Поздрав свима. Не умем да претражим да ли постоји слична тема па постављам ову. Молим администраторе и модераторе да је не бришу. Ово је истраживање о сексу, љубави, ЛГБТ и хетеросексуалним људима. Драга ће ми бити свака диксусија и размена мишљења уз толеранцију и поштовање свих учесника ове теме. Дозвољена су сва могућа мишљења и ставови, само молим вас, будите искрени колико можете. Поред тога што ћемо овде научити пуно једни од других, такође, на овој теми ћете имати прилику да нађете људе који мисле слично као и ви, па можете се повезати са њима и преко приватних порука. Пријатно вам било на овој теми. Дородошли![]()
Па нико не брани хетеросексуалнима да праве своје шетње, ето покрет Двери је организовао неколико "Породичних шетњи" па можда би и ЛГБТ-у могли да дамо да мало прошетају? :-)
Само да напоменем, није ово тема само о ЛГБТ паради, него уопште о томе као појави и опредељењу, у интимности свога дома. Има много ЛГБТ особа које нису за парадирање, али воле то што јесу у својој интимности и приватности.
Trebas imati veliki um pa napisati "zivi i pusti druge da zive" a potom "strasno me nervira da je normalno voljeti isti spol"
Pa zbog takvih se i prave parade,zbog licemjera koji nesto ne trpe,i koje nesto nervira sto smatraju nenormanim.
Zivi i pusti druge da zive. Ne nerviraj se,
evo editujem...
nisam imao negativno iskustvo sa njima, što ne znači da u bubudćnosti neću imati...nisam rekao da ne želim da šetaju ulicom...izvlačiš iz konteksta...
samo kažem da nije uputno da se zbog sitne dece ******e i 'vataju po dupetima na javnim mestima...
ne osećam se ugroženo od njih...
i ja sam odrastao uz svakodnevno šaltanje kanala, bez objašnjenja šta je šta, pa evo nisam nastran i manje zaostao od većine...
i nije problem da se detetu kažu neke stvari, mislim i potrebno je da mu se kažu da i to postoji i kakav je svet zapravo, da se uvodi u sadašnjost, ali zna se kada...
E super. Nego , ne secam se da imas decu, ako imas ili planiras da ih imas, e potrudi se da ne nabijes neku frustraciju ili predrasudu detetu vezano za sex i ljubav. Znas ono, parkic, mladi ljudi setaju i vole se...bolje nego da im kazes, pih , ne gledaj u to, toj e nevaljalo i sl...
i gde je moja drskost?i ja sam odrastao uz svakodnevno šaltanje kanala, bez objašnjenja šta je šta, pa evo nisam nastran i manje zaostao od većine..
i nije problem da se detetu kažu neke stvari, mislim i potrebno je da mu se kažu da i to postoji i kakav je svet zapravo, da se uvodi u sadašnjost, ali zna se kada...
inace evo za one koji seru ja jos uvek na nasim ulicama nisam video da se dvoje istopolnih vacare ili drze za ruke..a ni posle parade ih necemo vidjati..malogradjanstina
Zasto je nepristojno? Park i treba da sluzi da se ljubavnici grle i ljube tu. Ljubljenje uopste nije nepristojno, na protiv, kamo srece da se ljudi malo vise ljube na javnim mestima, da pokazu malo okruzenju da je to sasvim normalno, cak pozeljno,
i ja sam odrastao uz svakodnevno šaltanje kanala, bez objašnjenja šta je šta, pa evo nisam nastran i manje zaostao od većine...
ne znam
meni jeste
ne sluzi uluca za to
neki blazi dodir poljubac zagrljaj da
al to je sve
Mislim da im treba zavrnuti prihode finansiranja.
To sto se trpas u bulju ne cini te toliko posebnim da dobijash kesh za to.
Cuvajte etiku inace cete propasti nacisto.
Civilizacije su nestajale upravo usled gubitka etike.
Ne pamti se prica o Sodomi i Gomori dzaba.
Ucite istoriju da vam se ne ponavlja.
Ne budite slepi kod ociju.
a jel velika razlika da li je to na ulici ili u parku...?
javno je mesto u svakom slučaju...