- Poruka
- 121.745
Хахахаха, чекај полако да ти објасним. Овде се мисли на порезнике у то време који су били склони корупцији, узимали су од народа више него што треба за државу и трпали себи у џеп и зато их народ није волео. А када су питали Христа у Јеванђељу треба ли давати порез цару он их је питао "Чији је лик на новцу?", они рекоше "Царев", а Господ им одговори "Дајте Богу Божије а цару царево.". Тако да ми истински хришћани (изузев неких екстремних и терористичких секти) поштујемо државу у свему осим у питањима који нам угрожавају верску слободу, тада се противимо, али то је више духовни рат, нисмо агресивни, не дижемо устанке и револуције, понеки да, али то је мислим већ више политика, јер ни Христос није дизао устанак против Римљана да ослободи Јевреје од окупације иако су моги Јевреји то од Њега очекивали и тражили.
sad li je pa bolje

eto ti sad...a ja se vec nameracila uzmem vasu clansku kartu pa natrljam nos onoj karakondzuli kancalariskoj....a ti se popismanio...oces da kazes da mi nema spasa i da cu morati da platim

eto upravo si izgupbio potencijalnog clana...ne valja ti marketing....prvo me napali sad me oladi (sto je vec domen ovog pdfa