Rudimir
Domaćin
- Poruka
- 3.268
Nece uci.
A i kako da oridonesete Uniji, sa jos problema.

A i kako da oridonesete Uniji, sa jos problema.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Citirah tebe zbog boldovanog,a pitanje je za sve
Zar ne mislite da je vreme da se podvuce crta sa Kosovom koje je prakticno predato, prodato kako god.
To je kao loš brak..razvedete se i dalje nastavite svoj život
Ne, Srbija nije ni u kakvom braku sa Kosovom već je Kosovo deo Srbije.
daleko najbolja stvar koja moze da nam se desi ako imamo malo pametiDa li bi nam ulazak u EU doneo korist,da imamo slobodan i otvoren trgovinski odnos i šengen zonu..
I da li ce Srbija da udje u EU, sa trenutnom vlašcu ili ne ?
Ili još preciznije pitanje: Da li ce Srbija ikada da udje u EU
Sve ovo što si napisala ne znači da Srbija priznaje Kosovo kao nezavisnu državu. Srbija je samo napravila neke ustupke kako bi olakšala život stanovnicika Kosova i Metohije.Možda bi oni koji to prate bolje mogli da napišu, ali koliko znam, naša držva je uradila sve, predate su knjige, rođenih, imovinske itd, priznajemo saobraćajne isprave, registracije Kosova mogu kod nas da putuju i priznati su papiri (skoro videh na jednoj pumpi jer često vozim baš bus sa Kosovskim tablicama), dakle ja ne znam da postoji oblast koju država Srbija nije priznala, a tiče se Kosova.
Sve je to izvedivo.Da sutra ujutru Vucic prizna Kosovo i ceo narod glasa 120% za to, Srbija nece u EU zbog korupcije.
Realnost jenda Kosovo nike član UN-a i to je jedina moguća realnost.Mnogi ovde negiraju realnost, i meni je jasno da je to zbog emocija.
nemoj bit naivan, zapovjedat će ti bogate evropske zemlje koje su do jučer isisavale svoje kolonije po svijetu. prodavat će ti priču o slobodnom tržištu u kojem nemaš šanse. kad je hrvatskoj luci rijeka na natječaju pobjedila kineska tvrtka poništili su natječaj. slobodno tržište my ass samo kad njima odgovara https://www.vecernji.hr/vijesti/kako-su-amerikanci-istjerali-kineze-iz-rijecke-luke-1669327daleko najbolja stvar koja moze da nam se desi ako imamo malo pameti
Realnost jenda Kosovo nike član UN-a i to je jedina moguća realnost.
Zašto bi Srbija ekonomski nazadovala u ovoj situaciji? Pa i EU odgovara ovakvostanje, oni mogu ovde otvarati firme koje stvarno nešto proizvode i izvoziti slobodno u mnogim zemljama širom sveta.Takođe, zemlje nečlanice dugoročno ne mogu da izdrže ekonomsku trku sa zemljama članicama, čak ni sa onim najslabije razvijenim.
Situacija da sutra uđem u EU - mislim da bi nam donela više štete no koristi.Da li bi nam ulazak u EU doneo korist,da imamo slobodan i otvoren trgovinski odnos i šengen zonu..
Prilično sam siguran da neće, jer da bi bilo koja zemlja ušla u EU moraju da reše problem korupcije i nestručnih kadrova u državnom aparatu, jer ako će EU da finansira nas kao državu (konkretno državnu administraciju) tražiće crno na belo ko, šta, kako što nikako ne možemo da prođemo.I da li ce Srbija da udje u EU, sa trenutnom vlašcu ili ne ?
Sumnjičav sam da ćemo ući, jedino u nekom radikalnom slučaju tipa da se ovi naši iz nekog razloga 100% okrenu ka Rusiju te im EU ponudi ulazak samo da bi se distancirali...Ili još preciznije pitanje: Da li ce Srbija ikada da udje u EU
pa ne da nije bila nego je još uvijek. briga evrope...Sve je to izvedivo.
Šta misliš da RH nije bila korumpirana pa je mogla u EU?
Praviš banalna poređena. Međunarosno pravo je isuviše ozbiljna stvar da bi se uporedila sa brakom.redu.
to je kao kada muža napusti žena i živi uveliko svoj život, ima i decu sa drugim, ali budući da se nisu u papirima razišli, on negira realnost i smatra da je to i dalje njegova žena koja će jednom da mu se vrati. Može i tako. Malko jeste ludo.
Vi ste navikli da vam drugi gazduju, zato vam je EU odlična.
Naravno da jest, ali ti članstvo u EU ne dozvoljava da uzimaš lovicu jednostavno kao i prije, moraš se gadno pomučiti da mazneš lovu iz EU fondova u svoj džep.pa ne da nije bila nego je još uvijek. briga evrope...
Neka hvala. Ako si ti navikao na gazde, ja nisam. Samo dobar odnos sa obe (svih) strana.Više će nam gazdovati ako nismo član nego ako jesmo. To slabo ko kapira.
Ne znam da li je HR korumpirana kao SRBSve je to izvedivo.
Šta misliš da RH nije bila korumpirana pa je mogla u EU?
Pa verujem da i Hrvati nose neke poklone doktorima kao i ranije. Verujem da snei tamo skuplja novac sa skupe operacije i za lekove u inostranstvu.Ne znam da li je HR korumpirana kao SRB
Kad odes lekaru jel moras da nosis kafu ili nesto
A za operaciju, jel moras da platis neku hiljadarku, ili te ne operisu uopste?
I najvaznije, jel decu mozete da lecite, ili morate da skupljate pare preko SMS
Koje emocije EU gaji prema Šiptarima s Kosova pa ih podržavaju protiv nas?Mnogi ovde negiraju realnost, i meni je jasno da je to zbog emocija.
EU je politički i ekonomski savez. Zemlje članice su saveznici. Manje i slabije zemlje usklađuju svoju politiku sa većim i jačim tj. stavljaju se pod njihovu kapu, a zauzvrat ih veće štite i pomažu.
Zemlje nečlanice, poput Srbije, mogu da neguju dobre odnose sa jakim zemljama članicama ali ti odnosi nikad ne mogu da budu toliko dobri kao savezništva.
Takođe, zemlje nečlanice dugoročno ne mogu da izdrže ekonomsku trku sa zemljama članicama, čak ni sa onim najslabije razvijenim. Ekonomsko zaostajanje dovodi do odliva stanovništva, koji opet vodi daljem ekonomskom zaostajanju i tako u krug. Odnosno, pokušavati da budeš samostalan u vreme kad se svi oko tebe udružuju nikako ne može da bude dobro za tebe na dugi rok.