- Poruka
- 354.590
Da li bi nam ulazak u EU doneo korist,da imamo slobodan i otvoren trgovinski odnos i šengen zonu..
I da li ce Srbija da udje u EU, sa trenutnom vlašcu ili ne ?
Ili još preciznije pitanje: Da li ce Srbija ikada da udje u EU
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не, донео би нам само нове обавезе и издатке, са привилегијама само за богате слојеве.Da li bi nam ulazak u EU doneo korist,da imamo slobodan i otvoren trgovinski odnos i šengen zonu..
Надам се да неће, јер није у интересу ни државе, ни народа; понављам, то је у интересу само богатијих слојева, којима ни овако није лоше, па би могли мало и да "олабаве"...I da li ce Srbija da udje u EU, sa trenutnom vlašcu ili ne ?
Naravno.Pogledajte prilog 1601423
Da li bi nam ulazak u EU doneo korist,da imamo slobodan i otvoren trgovinski odnos i šengen zonu..
NećeI da li ce Srbija da udje u EU, sa trenutnom vlašcu ili ne ?
To je veoma neprecizno pitanje. Može da znači i vekove. Mislim da jednog dana u dalekoj budućnosti hoće.Ili još preciznije pitanje: Da li ce Srbija ikada da udje u EU
Srbija već ima potpisan sporazum o slobodnoj trgovini sa EU, tamo se godina putuje bez pasoša. Srbija bi ulaskom u EU morala da poništi sporazume o slobodnoj trgovini sa Kinom i Rusijom, kao i sa drugim zemljama.Da li bi nam ulazak u EU doneo korist,da imamo slobodan i otvoren trgovinski odnos i šengen zonu
Лукашенко му је лепо рекао да се већ једном одлучи за коју је страну, а не да седи на две столицеSrbija već ima potpisan sporazum o slobodnoj trgovini sa EU, tamo se godina putuje bez pasoša. Srbija bi ulaskom u EU morala da poništi sporazume o slobodnoj trgovini sa Kinom i Rusijom, kao i sa drugim zemljama.
Zašto je održavanje dobrih ekonomskih odnosa svrstavanje na bilo koju stranu?Лукашенко му је лепо рекао да се већ једном одлучи за коју је страну, а не да седи на две столице
Mora da se prizna Kosovo kao nezavisna država. A i moraju da se ponište trgovinski sporazumi sa mnogim zemljama.Smatram da Srbija treba da bude deo EU.
Ovo sedenje na mnoštvo stolica je kao mlada koja flertuje sa mnogo udvarača ali nikako da se uda i počne da živi.
Na kraju, niko je više neće ceniti kada vide da nema nameru da odluči između bilo kojeg od njih. Mislim, odustaće svi.
Namerno ove birokrate iz EU ne pokreću ta poglavlja zbog Kosova i Metohije.A vlasti koja je sada tu u Srbiji nije stalo da rešava ova navedena poglavlja. Jer, ako su to mogli Crnogorci, mogli bismo i mi. Pitanje Kosova ako i nije rešeno, to bi jedan problem, a ne 33 poglavlja koliko do sada nije zatvoreno, a dosta njih nisu čak ni otvorena.
I da li ce Srbija da udje u EU, sa trenutnom vlašcu ili ne ?
Ili još preciznije pitanje: Da li ce Srbija ikada da udje u EU
Ti ako hoćeš zarad većeg stadarda da priznaš Kosovo kao nezavisnu državu i odrekneš se svog nacionalnog identita ja na to nisam spreman. Mi i sada imamo odličnu saradnju sa zemljama EU.Budući da mi imamo sporazume i da vučemo pare kao kandidati, neće baš biti puno strpljenja. Ili jedno ili drugo.
Ti ako hoćeš zarad većeg stadarda da priznaš Kosovo kao nezavisnu državu i odrekneš se svog nacionalnog identita ja na to nisam spreman. Mi i sada imamo odličnu saradnju sa zemljama EU.
Nisu se potrudili ni da prevedu. Njima ništa ne znači da mi uđemo u EUPredlažem da pre diskusije na temu svako pogleda spisak neotvorenih, otvorenih i zatvorenih poglavlja Srbije sa EU na linku:
https://europa.rs/otvorena-i-zatvorena-poglavlja/