- Poruka
- 132.183
sns, opozicija ili studenti?.
da li na ovim izborima studenti imaju svoju listu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ако победимо поштени избори
ако изгубимо покрадени избори
![]()

razočaranje*Što su čudniji nazivi mesta to su veće šanse da pobedi bog i otac u srbalja.Tipujem na razočarenje. Tu me narod nikad nije izneverio.
![]()
разорочење*razočaranje*

A samo nek je meni u kontru, moraš tiразорочење*![]()

Ма није контра, него разрада фабуле радњеA samo nek je meni u kontru, moraš ti![]()

ko god da pobedi iliizgubi dzaba izbori kada svi znamo kako ce se ovo zavrsiti na jedini moguci nacinsns, opozicija ili studenti?.
sreca pa nemaju profi botove vec osakacana transcedentna teoretisanja van covekove prirode ko sto nas je ucio fojerbahprofesionalni Zrbi sS sNs botovi na temi se smiju i zalažu da mafija i dalje vlada Srbijom![]()
To sto je od nastanka naseg drustva ovako bilo ne abolira danasnju vlast, ali zasto mislitii da je stalni problem samo problem sadasnjosti? Mi uvek slavimo i tu proslost, pa nema sumnje da cemo jednom slaviti i ovu danasnju sadasnjost...
Jeste, moras da budes izrazita budala da verujes da u Mionici, Secnju ili Negotinu, pogotovo na glasackim mestima u okolnim naseljima ili selima moze da glasa neko sa strane. Tamo se svi znaju u glavu generacijama, tamo nema dodjosa jos 1945 a u izbornim komisijama na svakom mestu sede lokalni ljudi . Pa ako jednog blokadera iz MZ Radobic stavi njuegova stranka/grupacija u komisiju onda bi sasvim logicno bilo da prijavi svakog jarana iz Bosne koji je dosao da glasa na njegovo glasacko mesto. No, po obicaju nema nikakve frke, nikakve uzbune da je dosao nepoznati glasac da glasa na to izborno mesto... sve dok se ne saznaju (nepovoljni) rezultati izbora.Hvala ti
Dakle stotine hiljada divlje upisanih glasačaizBosneglasa na nameštenim sNs izborima i sad će u MZ Radobič da glasaju sve domaći
Težak je kamen ispod koga živiš.
eh da nije bilo druga tite nego ive lole, da je jalta mrdnula makar 400 km na istok....a da je neki nas srbin izmislio ibm i apple kakvi bi danas bili ko cemerikaAl argument, ako dođu da glasaju neki drugi poznaće ih meštani.Kao da će oni stvarno da dođu da glasaju![]()
Je l moguća ovolika glupost u razumevanju krađe izbora pomoću fantomskih glasača naknadno doseljenih na nepostojećim adresama??